Τα ζώδια της Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου 2021

Τα ζώδια της Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου 2021
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Μία γιορτινή εκδήλωση θα σας αλλάξει την διάθεση και θα ξεφύγετε λίγο από υποχρεώσεις και ευθύνες. Ενώ, θα βρεθείτε με φίλους ή οικεία πρόσωπα για να περάσετε ευχάριστα και να διασκεδάσετε, κάποια πράγματα θα δημιουργήσουν εντάσεις. Μείνετε μακριά από αρνητικές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα, καλεί να επικοινωνήσετε και να συναντηθείτε με πρόσωπα του παρελθόντος και να καταθέστε τα συναισθήματά σας. Η διάθεση να γιορτάσετε και να διασκεδάσετε μαζί τους, θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές. Μην επιμείνετε να αποδεχτούν οι άλλοι, τις δικές σας απόψεις.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προγραμματίστε συναντήσεις με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή είναι κοντά σας και περάστε ευχάριστα την ημέρα σας. Διασκεδάστε και φλερτάρετε, εκμεταλλευτείτε το κλίμα των γιορτών, καθώς θα σας φέρει πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφήστε πίσω τα οικονομικά θέματα και κινηθείτε με άνεση. Κάντε δώρα στους αγαπημένους σας. Ζήστε την περιπέτεια και την χαρούμενη διάθεση που σας χαρίζουν οι γιορτές.

ΛΕΩΝ

Παρασκήνια και κρυφές υποθέσεις θα κάνουν ξαφνικά την εμφάνισή τους, στα οποία δεν θα πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία. Αφήστε για άλλη μέρα την επεξεργασία τους και μείνετε στο γιορτινό κλίμα, που θα φροντίσει να περάσετε υπέροχα με τα οικεία και αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πράγματα, σήμερα, θα έχουν μία έντονη κίνηση και θα νιώσετε ότι δεν μπορείτε να την ακολουθήσετε. Προσπαθήστε να εστιάσετε σε θετικά θέματα και αφήστε τις δυσκολίες για άλλη μέρα. Οι γιορτές και η χαρούμενη διάθεση, θα σας κάνουν να ξεχάσετε εμπόδια και να αφεθείτε στην διασκέδαση και στην χαλάρωση.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα, δεν θα είναι αρκετά εύκολη για εσάς και συναισθήματα μοναξιάς και απομόνωσης, θα έρθουν στην επιφάνεια. Προσπαθήστε να είστε πιο κοινωνικοί και να συμμετέχετε στο γιορτινό κλίμα, που ίσως προσπαθήσουν να φέρουν στην ζωή σας, αγαπημένα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, δεν σας κρατάει τίποτε μακριά από την διασκέδαση, την δημιουργία και τον έρωτα. Η διάθεση να αφήσετε πίσω ό,τι σας έχει κουράσει, θα ενισχύσει την παρουσία σας δυναμικά και θα φέρει πιο κοντά άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Νέοι έρωτες, θα σας συναρπάσουν και θα σας εκπλήξουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βρεθείτε σήμερα με άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε ασφάλεια, θα δώσουν ένα χαρούμενο στίγμα στην ημέρα σας. Οι δυσκολίες και τα εμπόδια, δεν μπορούν να λάβουν χώρα, καθώς η διάθεση και τα συναισθήματά σας θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάθε δυσκολία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το γιορτινό κλίμα της ημέρας, θα φέρει μνήμες του παρελθόντος και θα κάνετε ενέργειες να πλησιάσετε άτομα που είχατε κοινά ενδιαφέροντα. Αποφύγετε εντάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα και να σας χαλάσουν την διάθεση. Φροντίστε να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα, μπορεί να δείξει μικρές δυσκολίες ή εμπόδια και αυτό, θα δημιουργήσει ένα επικοινωνιακό χάσμα. Οι εκδηλώσεις και η συμμετοχή σας σε γιορτές, θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας και θα νιώσετε πιο χαλαροί. Αφήστε τις κριτικές κατά μέρος και μην είστε έντονοι σε συζητήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεση να διασκεδάσετε και να έρθετε κοντά με τους αγαπημένους σας, θα ευνοηθεί από το γιορτινό κλίμα της ημέρας. Η επιθυμία να μιλήσετε με κόσμο και να δείξετε την χαρούμενη πρόθεση στους άλλους, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας και θα νιώσετε χαλαροί και χαρούμενοι.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση