Τα ζώδια της Παρασκευής 24 Δεκεμβρίου 2021

Τα ζώδια της Παρασκευής 24 Δεκεμβρίου 2021
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η καθημερινότητά σας θα είναι στο επίκεντρο και θα προσεγγίσετε θέματα που έχετε δείξει περισσότερη ευαισθησία. Μπορεί να παρασυρθείτε από αυταπάτες ή να προσπαθήσουν  κάποιοι να σας επηρεάσουν, απλά φανείτε προσεκτικοί σε κάθε περίσταση. Βρεθείτε με πρόσωπα που είναι απολύτου εμπιστοσύνης σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία αντισυμβατικότητα θα δείξετε απέναντι στην καθημερινότητα και θα εστιάσετε σε πιο πρωτότυπα ενδιαφέροντα. Επανεξετάστε τα επαγγελματικά σας, αν αυτά έχουν δείξει μία  ανεξέλεγκτη πορεία. Η διάθεση να ολοκληρώσετε ή να υπάρξουν ενάρξεις σε νέους τομείς, δεν θα φέρει τα κατάλληλα αποτελέσματα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε θα πρέπει να στηριχτούν σε μία καλή οργάνωση και να αποφύγετε ρίξεις με το γύρω περιβάλλον σας. Μην επιμένετε να συναντηθείτε με άτομα που δεν έχουν την ίδια διάθεση, γιατί θα φανείτε πιεστικοί. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρατηρήστε τις εξελίξεις γύρω σας με αντικειμενική ματιά και παραλείψτε ενοχές και τύψεις που μπορεί να σταθούν εμπόδιο. Συνειδητοποιήστε λάθη του παρελθόντος και αποφύγετε υπέρμετρες συμπεριφορές και εκδηλώσεις. Ο έρωτας και το φλερτ δεν θα λείψει από την καθημερινότητά σας.

ΛΕΩΝ

Η αυτοκυριαρχία και η υπομονή είναι το κλειδί, για να ανταπεξέλθετε σε δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν. Συγκεντρωθείτε στα όσα έχετε να κάνετε και μην γίνεστε σχολαστικοί σε απλοϊκά θέματα. Ο διαλογισμός ή η άθληση, θα αποφορτίσουν την αρνητική ενέργεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα πλαίσια των επαγγελματικών σας, οι σκέψεις σας θα είναι πιο δομημένες και αυτό, θα σας βοηθήσει στην διεκπεραίωση δύσκολων θεμάτων. Άτομα που μπορείτε να συνεργαστείτε και να βρείτε κοινά ενδιαφέροντα, ίσως έρθουν από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορεί να λάβετε απαντήσεις από τον εργασιακό σας τομέα οι οποίες να μην είναι στα πλαίσια που επιθυμείτε. Μην παραιτείστε, απλά επαναπροσδιορίστε την στάση και τα «θέλω» σας. Ξεκαθαρίσματα στον προσωπικό τομέα ή στην ερωτική σας ζωή, θα δώσουν μία άλλη οπτική. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινήστε με πιο απλά βήματα τις συμφωνίες ή τις συνεργασίες που έχετε στο πλάνο σας, και συλλέξτε τα απαραίτητα στοιχεία για την συνέχισή τους. Ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα, όπως η διοργάνωση εκδηλώσεων ή συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση δεν είναι η καλύτερη και ίσως νιώσετε ότι δεν λαμβάνετε αποδοχή από τους άλλους γύρω σας. Εστιάστε στον εαυτό σας και βρείτε περισσότερο χρόνο για εσάς. Μπορεί να ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος και αυτό, θα δημιουργήσει μία μικρή ανησυχία στα συναισθήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην επιτρέψετε σε τοξικά άτομα να επηρεάσουν τις σκέψεις σας και να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα. Η οξύτητα σας, θα βελτιώσει συνεργασίες και θα δώσει ένα νέο νόημα στην προσπάθεια των άλλων. Συμβόλαια και συμφωνίες μπορούν να πραγματοποιηθούν, αφού τα εξετάσετε καλά.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία αίσθηση αισιοδοξίας θα καλύψει τις προθέσεις και τις προσδοκίες σας, με αποτέλεσμα να βελτιωθούν θέματα καριέρας. Ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας, θα σας ανανεώσουν. Δικαστικά θέματα και η ανώτερη εκπαίδευση, θα παρουσιάσουν μικρές δυσκολίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο εκνευρισμός και η ένταση δεν σας βοηθούν να δείτε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και μην αφήνετε να σας επηρεάσουν υπερβολικά συναισθήματα. Η δυναμική και το θάρρος, είναι στοιχεία που θα στηριχτείτε για να τα καταφέρετε.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση