Τα ζώδια της Πέμπτης 6 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 6 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι υποθέσεις με παρασκηνιακά θέματα, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και θα πρέπει να εστιάσετε στον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις. Μπορεί να γεννηθούν σκέψεις που δείχνουν εμμονή σε θέματα του παρελθόντος. Συνειδητοποιήστε ότι κάποιες σκέψεις μπορεί να χρειάζονται περισσότερη επεξεργασία.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, η  μέρα, βοηθά να δημοσιοποιήσετε σχέδια που έχετε κάνει με άτομα του ίδιου κύκλου και να λάβετε την αποδοχή τους. Μπορεί να υπάρξουν νέα ανοίγματα που θα σας παροτρύνουν να δείτε μία διαφορετική οπτική και να ενισχύσετε τα οικονομικά και την ασφάλειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, είναι η μέρα που τα επαγγελματικά σας θα υπάρξουν σε ένα καλό σημείο και αυτό, θα σας δώσει την ώθηση να βρείτε την λύση που επιβάλλεται για τα επόμενα βήματά σας. Θα λάβετε φροντίδα και θαλπωρή από κοντινά σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με την παιδεία και τα ταξίδια, θα σας απασχολήσουν και θα εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια που θα σας δοθούν. Διασκεδάστε και διοχετεύστε την ενέργειά σας, σε πιο δημιουργικά πράγματα ή ασχοληθείτε με αθλήματα.

ΛΕΩΝ

Θέματα που αφορούν ασφάλειες και κληρονομικά, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα προσπαθήσετε να βρείτε την λύση τους. Η μέρα δεν χαρακτηρίζεται και από τις πιο ευχάριστες, αλλά η ενασχόληση σας με θέματα παρασκηνιακά, θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άτομα του οικογενειακού ή του κοντινού σας περιβάλλοντος, ίσως έρθουν σε σύγκρουση, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα αρνητικό κλίμα. Προσπαθήστε να αποφύγετε συζητήσεις που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά και κληρονομικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Η στροφή και η τόλμη που θα δείξετε σε θέματα καριέρας, θα σας ανταμείψει και θα βρεθείτε αντιμέτωποι με προκλήσεις που θα δείξουν την δυναμική σας. Η ενασχόλησή σας, με θέματα κοινωνικού περιεχομένου θα εμπλουτίσει ιδέες και σχέδια. Οικονομικά θέματα θα ευνοηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ασχοληθείτε με επαγγελματικά σχέδια που έχουν δείξει ότι θα ολοκληρωθούν σε μακροχρόνια διάρκεια. Διώξτε το άγχος και μην θορυβηθείτε από επιπλοκές που μπορούν να κάνουν ξαφνικά την εμφάνισή τους. Η διάθεση να φλερτάρετε και να βρεθείτε με τον αγαπημένο σας, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε κάθε κόντρα και ένταση που μπορεί να δημιουργηθεί στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε αθλητικές ή σωματικές δραστηριότητες και επιδοθείτε σε δράσεις που θα ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σας. Αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κινητικότητα και η ενέργεια που απαιτείται για να φέρετε εις πέρας επαγγελματικές υποθέσεις, μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε ότι εξαντλούνται οι δυνάμεις σας. Βαδίστε με πιο ήπια βήματα και μην στηρίζεστε σε υποσχέσεις που μπορεί να μην ολοκληρωθούν. Συζητήσεις με φίλους ή τον σύντροφό σας, θα ευνοηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ζεστασιά που θα εκδηλώσετε προς τον σύντροφό σας, θα ευνοήσει την ερωτική σας ζωή και θα απομακρύνει το αρνητικό κλίμα, που ίσως έχει δημιουργηθεί. Νέοι έρωτες, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και θα αλλάξουν τον ρυθμό της καθημερινής σας ζωής. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι συζητήσεις και οι ευκαιρίες που θα υπάρξουν κατά την διάρκεια της ημέρας, θα τροφοδοτήσουν με αισιοδοξία τις ενέργειές σας. Μία νέα προοπτική θα εμφανιστεί μπροστά σας και θα εξαντλήσετε περιθώρια που θα σας δυναμώσουν και θα νιώσετε πιο έτοιμοι, στις επόμενες προκλήσεις.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση