Τα ζώδια της Πέμπτης 30 Δεκεμβρίου 2021

Τα ζώδια της Πέμπτης 30 Δεκεμβρίου 2021
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση που σας διακατέχει, σήμερα, θα φέρει αλλαγές που μπορεί να σας εντυπωσιάσουν. Ασχοληθείτε με ξεχωριστά θέματα και βελτιώστε την ψυχολογία σας. Τα αισθήματα και η συμπεριφορά απέναντι στον σύντροφό σας, θα αναθερμάνουν την σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία ψυχρότητα και μία αυστηρότητα, θα σας απομακρύνουν από κοινωνικές συναντήσεις και θα περιορίσουν την δράση σας. Ασχοληθείτε με υπομονή και επιμονή με θέματα υλικής ασφάλειας και εστιάστε στην πνευματική σας αναζήτηση. Πιθανές συγκρούσεις με το συγγενικό περιβάλλον θα χαλάσουν την διάθεσή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσα έχετε οργανώσει στα επαγγελματικά σας θα έχουν θετικά αποτελέσματα και θα ευνοήσουν τα μακροχρόνια σχέδιά σας. Δυσκολίες και ανησυχίες, θα πρέπει να απομακρυνθούν από τις σκέψεις σας και να δείτε με περισσότερη αισιοδοξία τα πράγματα, στηριχτείτε στις δυνάμεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ανασφάλειες και οι φοβίες, θα οπισθοδρομήσουν τις ενέργειές σας και θα σας κρατήσουν μακριά από κάθε προσπάθεια. Φανείτε λογικοί και ρεαλιστές στα θέματα που έχετε απέναντι και μην αφήνετε ουτοπικές σκέψεις ή εμμονές να επηρεάσουν τα συμπεράσματά σας.

ΛΕΩΝ

Μια έντονη διάθεση για να ξοδέψετε, να αγοράσετε και να ανανεωθείτε, θα σας ωθήσει σε αλλαγές της καθημερινότητας. Η πρόθεση να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τον σύντροφό σας, θα βελτιώσει την επικοινωνία σας και θα ασχοληθείτε με πρωτότυπα και εντυπωσιακά πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επαγγελματικές σας συμφωνίες ή συναλλαγές θα ευνοηθούν και θα λάβετε καλές εντυπώσεις από τους άλλους γύρω σας. Η οργάνωση και ο προγραμματισμός, είναι στοιχεία που θα σας ξεχωρίσουν και ίσως, σας κρίνουν απαραίτητους σε κάποια ζητήματα. Η διασκέδαση θα είναι σε χαλαρούς ρυθμούς.

ΖΥΓΟΣ

Προγραμματίστε συναντήσεις με πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν και διώξετε ενοχές. Η μέρα, καλεί να διασκεδάσετε και να στραφείτε σε νέους έρωτες, που θα σας χαρίσουν την περιπέτεια. Θέματα ανώτερης εκπαίδευσης ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκεφτείτε με καθαρό μυαλό τις εξελίξεις που έχουν συμβεί γύρω σας. Ονειρευτείτε και προσδιορίστε τα μελλοντικά σας σχέδια, χωρίς να επηρεάζεστε από αρνητικά πρόσωπα. Το οικογενειακό  περιβάλλον, θα βοηθήσει στην ενίσχυση και στην οργάνωση σκέψεων και σχεδίων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία νοσταλγική διάθεση θα σας σπρώξει να επικοινωνήσετε με άτομα του παρελθόντος, με τα οποία είχατε κοινούς στόχους ή ενδιαφέροντα. Ξεκαθαρίσματα σε συνεργασίες και σχέσεις, θα βελτιώσουν την επικοινωνία σας και θα φέρουν νέα ξεκινήματα στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συνεργάτες και τα νέα πρόσωπα που θα παρουσιαστούν στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα διαμορφώσουν ένα πιεστικό κλίμα, το οποίο όμως, θα μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε. Η κυριαρχική στάση και η αυστηρότητα που θα δείξετε, θα καθορίσουν τον τρόπο των νέων συνεργασιών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα, είναι αφιερωμένη σε εσάς και σε όσους αγαπάτε. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται και οργανώστε με τον σύντροφό σάς ή με τους αγαπημένους, να ξεκινήσετε ενέργειες που θα σας χαροποιήσουν και θα σας κάνουν να νιώσετε ευχάριστα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεσή σας θα είναι πεσμένη και δεν θα δείξετε την απαραίτητη όρεξη, που χρειάζονται οι περιπέτειες και οι εκπλήξεις που θα εμφανιστούν. Η ψυχραιμία είναι το κλειδί και θυμηθείτε ότι δεν χρειάζεται να μεγαλοποιείτε πράγματα με αποτέλεσμα να σας αγχώνουν και να σας πανικοβάλλουν.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση