Τα ζώδια της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου 2021

Τα ζώδια της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου 2021
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Φανείτε ρεαλιστές σε συζητήσεις ή συμβουλές που θα δώσετε στα κοντινά σας πρόσωπα και στηρίξτε τους. Σε θέματα σχέσεων, απομακρυνθείτε από προκαταλήψεις, καθώς θα φέρουν εντάσεις και καυγάδες.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να νιώσετε αρνητική την στάση που θα κρατήσουν άτομα στο επαγγελματικό σας χώρο, αλλά δεν θα πρέπει να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Δώστε τον ανάλογο χρόνο σε ότι αισθάνεστε ως εμπόδιο και μην μεγεθύνετε τα πράγματα εκτός πραγματικότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνία, σήμερα, θα είναι ελαστική και θα μπορέσετε να περάσετε τα μηνύματα που εσείς θέλετε. Μπορεί μία μικρή διστακτικότητα να σας κρατήσει μακριά από ρίσκα, στα οποία όμως, μπορεί να μην έχετε κάνει τον απαραίτητο έλεγχο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προγραμματίστε και οργανώστε εξόδους με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και βρεθείτε σε χώρους που μπορούν να σας χαρίσουν ηρεμία και σας εμπνέουν εμπιστοσύνη. Επαγγελματικά σας ζητήματα, θα ξεπεραστούν και θα βρείτε λύσεις για μία μακροπρόθεσμη εξέλιξη.

ΛΕΩΝ

Η τάση να μείνετε μόνοι και να σκεφτείτε περισσότερο τον εαυτό σας, θα έχει ευνοϊκά αποτελέσματα. Απομακρυνθείτε από ρίσκα και από ό,τι σας φοβίζει, χωρίς να έχετε ενδοιασμούς για τις αποφάσεις σας. Οι ενοχές και οι τύψεις, δεν βοηθούν στο να ξεδιαλύνετε τις καταστάσεις γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι λεπτομερείς αναλύσεις, ίσως σας κουράσουν ψυχικά και δεν σας επιτρέψουν να δείτε με καθαρή ματιά τον τρόπο που θα πρέπει να κινηθείτε. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει ελεύθερα και μην πιέζετε καταστάσεις, αν δεν είστε έτοιμοι. Ασχοληθείτε με αθλητικές ή σωματικές δραστηριότητες.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα σας, θα κυλήσει ευχάριστα και θα έρθετε σε επαφή με νέα πρόσωπα. Στον επαγγελματικό σας τομέα, μπορεί να νιώσετε έλεγχο από συνεργάτες ή προϊσταμένους, χωρίς όμως αυτό να σας εμποδίσει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Συζητήστε σε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε εξάρσεις και έντονες αντιπαραθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα, είναι αφιερωμένη σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό και νέα σχέδια. Η σκέψη να ανατρέψετε την ήδη υπάρχουσα κατάσταση, απαιτεί θάρρος και τόλμη. Παρασκήνια που θα εμφανιστούν στις ερωτικές σας υποθέσεις, θα φέρουν μικρές ταραχές στην σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε άτομα με ένα αρνητικό παρελθόν και μην επιζητάτε συνεργασίες και συμφωνίες. Χειριστείτε τα πράγματα με ψυχραιμία και οριοθετήστε φραγμούς σε τοξικούς ανθρώπους. Η στροφή προς το κέντρο σας, θα βελτιώσει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι εξελίξεις και τα απρόοπτα θα κάνουν την εμφάνιση τους, και θα νιώσετε εγκλωβισμένοι στον τρόπο χειρισμού τους. Ζητήστε συμβουλές από κοντινά πρόσωπα ή όσους εμπιστεύεστε και μην προβείτε σε οριστικές ενέργειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε επικοινωνίες και συζητήσεις σε βάθος με άτομα του συγγενικού σας περιβάλλοντος. Η διάθεση δεν είναι κατάλληλη γι’ αυτό και ενδεχομένως να διαταράξετε τις σχέσεις σας. Θα σας απασχολήσουν θέματα υλικής ασφάλειας και οικονομικών.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί για να οριστικοποιήσετε θέματα που σχετίζονται με την σταδιοδρομία σας. Η εκπαίδευση, η μόρφωση και γενικότερα η πνευματική αναζήτηση, θα είναι στο επίκεντρο και θα φροντίσετε να έρθετε σε επαφή με τα αρμόδια άτομα.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση