Τα ζώδια της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι αντιδράσεις των ατόμων στο γύρω περιβάλλον μπορεί να μην είναι σε ήρεμους ρυθμούς, γι’  αυτό μείνετε μακριά από συζητήσεις που θα τις κάνουν πιο έκρυθμες. Συνειδητοποιήστε λάθη του παρελθόντος και μην στηρίξετε τα νέα σας σχέδια στο ίδιο μοτίβο. Οι συζητήσεις με τα παιδιά σας θα βάλουν τα απαραίτητα όρια.

ΤΑΥΡΟΣ

Συγκεντρωθείτε στην εργασία σας, χωρίς να επιτρέπετε ενοχές και τύψεις να κάνουν πίσω τα σχέδιά σας. Μπορεί να προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν άτομα από το γύρω περιβάλλον. Κρατήστε την αυτοκυριαρχία σας και προσπαθήστε να ελέγξτε τα συναισθήματά σας. Οικονομικά θέματα θα ευνοηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, τις συναισθηματικές μεταβολές που μπορεί να υπάρξουν και να δημιουργήσουν εξάρσεις στην συμπεριφορά σας. Μείνετε μόνοι και εστιάστε στον εαυτό σας και στις επιθυμίες σας. Μπορεί να βρείτε ανταπόκριση από φιλικά πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι απαντήσεις που θα λάβετε σήμερα, θα φέρουν μία ευχάριστη διάθεση και θα μπορέσετε να προσδιορίσετε νέους στόχους στην ζωή σας. Οι επισκέψεις στον επαγγελματικό σας χώρο θα ξεκαθαρίσουν πιθανές παρεξηγήσεις που έχουν υπάρξει στο παρελθόν. Θέματα υλικής ασφάλειας ευνοούνται.

ΛΕΩΝ

Η γενναιοδωρία και η τόλμη θα φέρουν αλλαγές στην ζωή σας και θα μπορέσετε να οριοθετήσετε σχέδια και να μείνετε προσηλωμένοι στις προσδοκίες σας. Μπορεί να κάνει την εμφάνισή του ένα ευχάριστο γεγονός και θα βρεθείτε με άτομα που έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία αναδρομή στο παρελθόν, μπορεί να ξυπνήσει μνήμες και να σας φέρει κοντά με άτομα που ζήσατε ευχάριστα. Αποφύγετε κρυφές καταστάσεις που δεν θα έχουν την ανταπόκριση που εσείς περιμένετε. Η σχέση με τον σύντροφό σας, θα έχει την ευκαιρία να βελτιωθεί, καθώς θα ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεση να συνεργαστείτε με νέα πρόσωπα θα φέρει αλλαγές στον επαγγελματικό σας τομέα, και θα συζητήσετε ζητήματα που θα φέρουν εξέλιξη. Μείνετε προσεχτικοί στον οικονομικό τομέα και προγραμματίστε νέο προϋπολογισμό για τα σχέδια σας. Μπορεί να βρεθείτε απέναντι σε προκλήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας και θάρρους, φέρουν ανατροπές στον εργασιακό σας τομέα, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν άτομα που αποδέχονται την συμπεριφορά σας. Στα συμβόλαια που μπορεί να υπάρξουν, μείνετε προσεχτικοί στις συζητήσεις και στις προτάσεις που θα έρθουν στον τραπέζι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να δείξετε έναν αόριστο εκνευρισμό για τα πάντα γύρω σας και αυτό, να δυσκολέψει την επικοινωνία με τους γύρω σας. Μην προκαλείτε συζητήσεις και αποφύγετε συναντήσεις αν δεν νιώθετε ασφάλεια με τα συγκεκριμένα άτομα. Κάντε λίγη άθληση ή κάντε πράγματα που σας χαροποιούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα καθημερινά σας ζητήματα φαίνεται να δείχνετε περισσότερη ευαισθησία και αυτό να αφήνει περιθώριο σε αρνητικά πρόσωπα να σας εκμεταλλευτούν. Μία ρομαντική διάθεση θα εμφανιστεί στην ερωτική σας ζωή και θα περάσετε ευχάριστα με τον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ελευθερία που θα σας κυριεύσει, σήμερα, μπορεί να φέρει εντάσεις σε συζητήσεις που θα προκύψουν με άτομα από το εργασιακό σας περιβάλλον. Θέματα υγείας που έχετε αμελήσει, θα πρέπει να τα φροντίσετε και να κάνετε εξετάσεις, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα σταθερά βήματα που ακολουθείτε μέχρι σήμερα στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα σας δώσουν την ευκαιρία να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να βοηθήσετε κοντινά σας πρόσωπα και να τα υπερασπιστείτε,. Οι συμβουλές που θα δώσετε θα είναι για κείνους πολύ σημαντικές.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση