Τα ζώδια της Τρίτης 11 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 11 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση να ακούσετε τα προβλήματα και τις ανησυχίες των άλλων θα είναι αυτή που θα δείξει το ενδιαφέρον σας. Χρήματα που θα περάσουν από τα χέρια σας, θα ξοδευτούν γρήγορα. Προσοχή στις ενέργειές σας, στα έξοδα και τις περιττές δαπάνες, για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να νιώθετε, σήμερα, μπορεί να μην σας επιτρέψει να δείτε με καθαρή ματιά τις καταστάσεις γύρω σας. Αποστασιοποιηθείτε και μείνετε σε απόσταση από τις εξελίξεις, αφήνοντας τον χρόνο να δείξει το αποτέλεσμα. Αφήστε τα δύσκολα για αύριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η άρνηση σας να συμμετέχετε σε κοινωνικές υποχρεώσεις, θα σας στρέψει προς το σπίτι. Η απομόνωση, είναι κάτι που χρειάζεστε και θα μπορέσετε να εστιάσετε στο κέντρο σας. Αποφύγετε κάθε τι, που σας απωθεί ή παρουσιάζει κίνδυνο. Μία βόλτα στην φύση θα βοηθήσει τις σκέψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα, ευνοεί να επικοινωνήσετε με πολύ κόσμο ή να συλλέξετε στοιχεία για θέματα που σας αφορούν,  τα οποία θα εξετάσετε με λεπτομέρεια και θα πάρετε αποφάσεις. Οργανώστε τα σχέδιά σας με περισσότερη λεπτομέρεια και αποφύγετε συζητήσεις με τοξικά άτομα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν την υλική σας ασφάλεια και μπορεί να υπάρξουν συζητήσεις με συγγενικά πρόσωπα, που θα σας στεναχωρήσουν. Ξεκινήστε από ευχάριστες συναντήσεις και μην πιέζετε καταστάσεις, όταν αυτό αρχίζει και γίνεται επικίνδυνο για την σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δύναμη που νιώθετε για τις προσδοκίες σας, θα κυριεύσει την δράση σας και θα έχετε ευνοϊκά αποτελέσματα.  Ξεκαθαρίστε θέματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή και μην αφήνετε αμφιβολίες στον σύντροφό σας. Αποφύγετε επιθετικές συμπεριφορές, που μπορούν να δημιουργήσουν ρήξεις και καυγάδες.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια γεγονότα από μόνα τους δείχνουν αρνητικά και αυτό, δεν σας αφήνει να σκεφτείτε ξεκάθαρα και με θετική σκέψη. Συγκρατείστε την φαντασία σας και δείτε πιο ρεαλιστικά την μέρα σας, για να περάσει όσο το δυνατόν πιο εύκολα. Παρατηρήστε τις συμπεριφορές των άλλων και έπειτα κρίνετε τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η βιασύνη και ο αυθορμητισμός, δεν σας αφήνουν εύκολα να ασχοληθείτε με σοβαρά ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα. Μπορεί να παρουσιαστεί κάτι απροσδόκητο κατά την διάρκεια της ημέρας και να σας εκπλήξει. Μία νέα γνωριμία θα σας ενθουσιάσει, χωρίς όμως να έχει μακροχρόνια διάρκεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα αίσθημα μοναξιάς και ματαιοδοξίας θα έρθει στις σκέψεις σας και θα νιώσετε μόνοι και αβοήθητοι. Δείξτε λίγη υπομονή, χωρίς να εντείνετε τις καταστάσεις γύρω σας. Προβλήματα επικοινωνίας που θα υπάρξουν με τον σύντροφό σας, μπορεί να γεννιούνται από την δική σας συναισθηματική αστάθεια.

ΑΙΓΟΡΚΕΡΩΣ

Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία, δίνουν την ευκαιρία να χειριστείτε άριστα τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Σήμερα, μπορείτε να αντιμετωπίσετε με δυναμικό τρόπο συμβόλαια και ανταγωνισμούς. Ανώτερη εκπαίδευση και δικαστικά θέματα ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε συναισθήματα που εμποδίζουν την εξέλιξή σας. Οι προκαταλήψεις και οι έμμονες ιδέες, δεν αφήνουν να εξελιχθείτε επαγγελματικά και δημιουργούν εντάσεις με το γύρω περιβάλλον σας. Η ζήλια και η απουσία της κατανόησης, μπορεί να φέρει καυγάδες στην ερωτική σας σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Περίεργα συναισθήματα και ενδεχόμενες ψυχικές εμπειρίες, θα επηρεάσουν αρνητικά τον επαγγελματικό σας τομέα. Σήμερα, η μέρα, δεν ευνοεί να προγραμματίσετε εξόδους με τον σύντροφό σας. Ξεκαθαρίσματα και συζητήσεις θα επαναπροσδιορίσουν την θέση σας, μέσα στον γάμο.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση