Τα ζώδια της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Μία αυστηρή και κυριαρχική συμπεριφορά θα δείξετε στους γύρω σας και μπορεί να φέρει αποστάσεις ανάμεσα σας. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και μην προβαίνετε σε αγορές που δεν μπορείτε να υποστηρίξετε. Οι φίλοι και το κοντινό σας περιβάλλον, θα νιώσετε ότι απομακρύνετε και θα νιώσετε μόνοι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πριν πάρετε αποφάσεις για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, παρατηρείστε τις αντιδράσεις των άλλων γύρω σας. Συνειδητοποιείστε τα λάθη που έχουν συμβεί στο παρελθόν και αποφύγετε να κάνετε υπερβολές και υπέρμετρα πράγματα. Η ειλικρινής διάθεση, θα βοηθήσει θέματα σχέσεων.

ΔΙΥΔΜΟΙ

Δάνεια και οικονομικά θέματα θα πρέπει να τα φροντίσετε και να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή. Συγκεντρωθείτε στην δουλειά σας και αφήστε τα δύσκολα για αύριο. Μείνετε για λίγο μόνοι και βάλτε σε τάξη, όσα σας μπερδεύουν και νιώθετε φόβο και ανασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ευχάριστες συναντήσεις που προβλέπονται κατά την διάρκεια της ημέρας, θα βελτιώσουν την διάθεσή σας. Οι συνεργασίες και τα συμβόλαια θα ευνοηθούν, ιδίως με άτομα του γυναικείου φύλου. Μείνετε επιφυλακτικοί στο ξόδεμα και στα περιττά έξοδα, καθώς σήμερα, δεν ευνοούνται τα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ

Οι επισκέψεις που μπορεί να εμφανιστούν στον χώρο εργασίας σας, θα σας ενθουσιάσουν και θα περάσετε ευχάριστα. Η μέρα, είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε όποιες παρεξηγήσεις έχουν προηγηθεί στο παρελθόν. Φροντίστε οι συζητήσεις με τον σύντροφό σας, να γίνουν σε ευχάριστο κλίμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα και βρεθείτε με φίλους. Η διάθεση να τους γοητεύσετε και να τους χαροποιήσετε θα οδηγήσει την συνάντησή σας σε ένα ευχάριστο κλίμα. Η κατανόηση, η ειλικρίνεια και η κατάθεση ξεκάθαρων αισθημάτων απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο, θα επαναπροσδιορίσει την στάση σας.

ΖΥΓΟΣ

Ένα δυσάρεστο συναίσθημα θα σας ακολουθεί στην διάρκεια της ημέρας και θα νιώθετε απόμακροι από τους γύρω σας. Η μέρα, δεν ευνοεί συμπεράσματα και ξεκαθαρίσματα με τα κοντινά σας πρόσωπα και με τον σύντροφό σας. Επιλέξτε δράσεις που θα αποβάλλουν το άγχος και την ένταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επικοινωνία με τον σύντροφό σας θα έχει μικρά σκαμπανεβάσματα, γι’ αυτό καλό θα ήταν οι συζητήσεις να εξελιχθούν σε ευχάριστους τόνους και χώρους. Αποφύγετε συμφωνίες ή συμβόλαια που ίσως έχετε στο πλάνο σας. Οι δυσκολίες που θα εμφανιστούν μπορεί να σας απογοητεύσουν για λίγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία ενεργητική διάθεση θα ευνοήσει τις συναντήσεις και οι εντυπώσεις που θα σχηματιστούν από τους γύρω σας, θα είναι ευνοϊκές για τα μακροχρόνια σχέδια σας. Ρομαντικές συναντήσεις θα υπάρξουν με τον σύντροφό σας και θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές. Ευνοηθείτε των ευκαιριών που θα παρουσιαστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απομακρυνθείτε σήμερα, από ξεκαθαρίσματα και επεξηγήσεις θεμάτων που απαιτούν αναλύσεις εις βάθους. Κληρονομιές, δάνεια και οικονομικά θέματα, θα παρουσιάσουν δυσκολίες στην ολοκλήρωσή τους. Ένας περίπατος στην φύση, ή λίγη άθληση, θα αποβάλλει την αρνητική ενέργεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μείνετε προσεχτικοί σε περιστάσεις που φανερώνουν ένταση και έχουν σκοπό να εκμεταλλευτούν την ευαισθησία σας. Είναι πολύ πιθανόν να παρασυρθείτε από αυταπάτες και ουτοπικές σκέψεις, ιδίως σε καθημερινά ζητήματα. Βρεθείτε με πρόσωπα εμπιστοσύνης και συζητήστε τις ανησυχίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα ανήσυχο πνεύμα θα καθοδηγεί τις πράξεις σας και θα έρθετε αντιμέτωποι με άτομα στο κοινωνικό σας περίγυρο. Η πρωτοπορία και η άναρχη σκέψη, μπορεί κάποιες φορές να σας δείξει ασυνεπείς και να δημιουργήσει προβλήματα στην σχέση σας, αν σε αυτές δεν τεθούν τα ανάλογα όρια.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση