Τα ζώδια της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η κινητικότητα που θα παρατηρήσετε γύρω σας, θα επιβεβαιώσει τις αλλαγές που θα υπάρξουν στην ζωή σας. Μείνετε προσεχτικοί σε λήψεις σημαντικών αποφάσεων, σε ζητήματα επαγγελματικών υποθέσεων και σχέσεων, καθώς τίποτα δεν δείχνει σταθερότητα στην διάρκεια και στην τήρησή τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία εσωτερική ηρεμία θα σας οδηγήσει να δείτε πιο ξεκάθαρα τα εμπόδια που έχουν εμφανιστεί γύρω σας. Μην βιαστείτε να αποφασίσετε ή να ενεργήσετε, απλά αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν ελεύθερα. Η θαλπωρή ενός σπιτιού, θα βοηθήσει να κυλήσει ήρεμα η μέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αντιδράσεις που θα αντιμετωπίσετε από το γύρω περιβάλλον σας, ίσως να σας εκνευρίσουν και να σχηματίσετε μία άλλη εικόνα για κάποια άτομα. Η μέρα, δεν καλεί, να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις, απλά μείνετε παρατηρητές. Θέματα που αφορούν μακρινά ταξίδια και την ανώτερη εκπαίδευση, ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υποθέσεις παρασκηνίου ή κρυφών καταστάσεων του παρελθόντος, θα έρθουν στο φως και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεχτικοί. Η τάση να ερευνάτε ζητήματα και να αναλύετε κρυφές πτυχές, ίσως σας οδηγήσει να ανακαλύψετε κρυφούς εχθρούς. Συζητήστε τις σκέψεις σας με άτομα που εμπιστεύεστε.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, η μέρα, ευνοεί να δώσετε στοιχεία ή σχέδια στην δημοσιότητά και να υπάρξουν νέες συνεργασίες ή να βελτιωθούν οι ήδη υπάρχοντες. Αδέλφια και συγγενείς, θα βελτιώσετε την επικοινωνία σας και θα ξεκαθαρίσετε θέματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συμπεριφορά σας, σήμερα, απαιτεί προσοχή εξαιτίας των απότομων συναισθηματικών αλλαγών. Μην προβείτε σε συμπεράσματα που ίσως αργότερα μετανιώσετε. Αφήστε τα πράγματα γύρω σας να συμβούν ελεύθερα και απλά υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, όταν αυτό χρειαστεί.

ΖΥΓΟΣ

Μικρές οικονομικές δυσκολίες θα εμφανιστούν κατά την διάρκεια της ημέρας και ίσως, αυτό σας απογοητεύσει λιγάκι. Θέματα που σχετίζονται με την παιδεία ή να ταξιδέψετε θα σας ενθουσιάσουν και θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας. Ένας νέος έρωτας, μπορεί να κάνει την εμφάνισή του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι κοινωνικές σας συναναστροφές, μπορεί να σας απογοητεύσουν λιγάκι και να νιώσετε αδιάφοροι για κάποια θέματα. Η ενασχόληση σας με παρασκηνιακά θέματα, θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας. Έρωτας, παιδιά, διασκέδαση, δεν θα έχουν εύνοια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διαίσθηση και το ένστικτό σας, βοηθούν στο να διαγνώσετε τα πραγματικά συναισθήματα των άλλων και έτσι να μπορέσετε να διατηρήσετε την ανάλογη συμπεριφορά. Η ειλικρίνεια και η αλληλοκατανόηση, είναι το κλειδί για να μπορέσουν να εξελιχθούν στην πορεία σωστές συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η υλική σας ασφάλεια και οικονομικά θέματα, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα και θα έχετε τον χρόνο να τα εξετάσετε σφαιρικά. Θέματα που αφορούν την καριέρα σας ή την κοινωνική σας καταξίωση, θα βελτιωθούν και θα χαράξουν ταυτόχρονα ένα δρόμο με μακροχρόνια πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καθαρότητα της σκέψης σας θα είναι το βάθρο για να επανεξετάσετε θέματα που έχετε αφήσει στη μέση στο παρελθόν και να βάλετε νέους στόχους στην ζωή σας. Διώξτε το άγχος και την ένταση, πριν στραφείτε σε οικονομικά, κληρονομικά ή θέματα δανείων. Συμβουλευτείτε αρμόδια πρόσωπα, πριν ενεργήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ Μία έντονη στροφή προς το σπίτι και την οικογένεια εξαιτίας διαφόρων θεμάτων που θα προκύψουν, θα δημιουργήσουν μία ένταση στα συναισθήματά σας. Τα επαγγελματικά σας, απαιτούν αποφασιστικότητα και να στηρίξετε τα σχέδια που έχετε καταβάλει προσπάθειες και είστε σίγουροι για την πορεία τους.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση