Τα ζώδια της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Τα καταναλωτικά σας σχέδια, οι αγορές και τα δώρα, θα είναι στα πρώτα ενδιαφέροντά σας. Προγραμματίστε τα και οργανώστε τα, όσο μπορείτε για να μην ξεπεράσετε το καταναλωτικό σας όριο. Μία ευχάριστη συνάντηση με το ταίρι σας, θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα και θα περάσετε ωραία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επικοινωνία με συνεργάτες, συναδέλφους θα βελτιωθεί και θα έρθετε πιο κοντά. Η μέρα, είναι κατάλληλη για εργασιακά θέματα ή ζητήματα καριέρας, απλά εκμεταλλευτείτε το. Οι συζητήσεις με τον σύντροφό σας, θα πρέπει να μείνουν σε ένα ασφαλές επίπεδο, ώστε να μην δημιουργηθούν εντάσεις και αντιπαραθέσεις μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καταστάσεις που σχετίζονται με πρόσωπα που αγαπάτε ή συμπαθείτε, θα σας αναγκάσουν να δείτε καλύτερα τα προβλήματα που ήδη έχουν προκύψει. Η διάθεση να τα ξεκαθαρίσετε και να τα βάλετε στην θέση τους τα πράγματα, θα φέρει θετικό αποτέλεσμα. Μην ξεχνάτε όμως, να διατηρείτε χαμηλούς τόνους στις συζητήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα συναισθήματα σας και οι καταστάσεις γύρω σας, δεν ευνοούν να μείνετε συγκεντρωμένοι σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σας εξέλιξη. Οι διαφωνίες και οι αντιδράσεις που θα εμφανιστούν, στο οικογενειακό ή συγγενικό σας περιβάλλον, θα μολύνουν τις σκέψεις και την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ

Το χιούμορ και τα ευχάριστα συναισθήματα θα ευνοήσουν συνεργασίες ή θέματα σχέσεων. Οι εξάρσεις που έχουν υπάρξει στο παρελθόν για θέματα που αφορούν οικονομικά ή κληρονομικά, μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Μείνετε ψύχραιμοι και ελέγξτε την συμπεριφορά σας, όταν διακατέχεστε από έντονο εκνευρισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας έλεγχος από άτομα του εργασιακού σας τομέα, μπορεί να σας πιέσει και να σας κάνει να νιώσετε εγκλωβισμένοι. Στηριχτείτε στις ικανότητες και τις δυνατότητες σας, και υπερασπιστείτε τα σχέδια σας, αν αυτό χρειαστεί. Μην επιμείνετε σε οικονομικές δοσοληψίες, που έχουν ένα αρνητικό παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα, είναι αφιερωμένη σε αποστάσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό ή μακρινούς τόπους. Η διάθεση να ολοκληρώσετε θέματα που έχετε αφήσει ανεκπλήρωτα, θα σας κάνει πιο αποφασιστικούς και δυνατούς. Η διασκέδαση, η δημιουργία και ο έρωτας, ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα, δεν είναι από τις καλύτερες σας και κάποια γεγονότα μπορεί να επιδεινώσουν την κατάσταση. Μείνετε ψύχραιμοι και προσπαθήστε να μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα, απλά παρατηρήστε τα με ρεαλισμό. Παρασκήνια και κρυφές υποθέσεις, μπορεί να ταράξουν την ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιθυμία να ασχοληθείτε με πρωτοποριακά θέματα και να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα, θα σας ενθουσιάσει και θα νιώσετε ευχάριστα συναισθήματα. Θυμηθείτε, ό,τι ξεκινήσει απρόοπτα θα τελειώσει με τον ίδιο τρόπο.  Αφήστε πίσω σας, την καθημερινότητα για σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αρνητική σας ψυχολογία δεν βοηθά να διατηρηθεί ένα ήπιο κλίμα στις σχέσεις σας. Μείνετε μόνοι και εστιάστε στις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας. Ένας περίπατος στην φύση, θα αποβάλει την ένταση που σας έχουν προκαλέσει οι καταστάσεις. Υλικά αγαθά και θέματα καριέρας, ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αυτοπεποίθηση και η δυναμικότητά σας, θα βρουν απήχηση στο κοινωνικό περιβάλλον. Οι συμπεριφορές των άλλων γύρω σας, μπορούν να σας εκπλήξουν. Φλερτάρετε, διασκεδάστε, και δεχθείτε τις ευχάριστες προκλήσεις. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, κατά την διάρκεια της ημέρας.

ΙΧΘΥΕΣ

Φανείτε ρεαλιστές σε συζητήσεις ή ζητήματα που σας απασχολούν και μην κρίνετε με βάση τα συναισθήματα. Μπορεί οι απότομες εναλλαγές αισθημάτων να εμφανίσουν ανασφάλειες και φοβίες, γι’ αυτό μην προβείτε σε συμπεράσματα. Αφήστε την μέρα να περάσει, χωρίς ιδιαίτερες πιέσεις από μέρους σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση