Τα ζώδια της Κυριακής 16 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 16 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι οικονομικές συμφωνίες ή συναλλαγές θα μπουν σε μία τάξη και θα εξετάσετε νέους τρόπους που θα τις ενισχύσουν. Θέματα σχέσεων και συνεργασίες, μπορεί να σας κουράσουν και να δημιουργήσουν μία ένταση, αν επιμείνετε να τα ξεκαθαρίσετε. Αφήστε τα δύσκολα για αύριο.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρελθοντικά συναισθήματα που δεν έχουν ξεκαθαριστεί μέσα σας, θα κάνουν την εμφάνισή τους και η συμπεριφορά σας θα δείξει τον διχασμό σας σε αποφάσεις που πρέπει να λάβετε. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και δείτε πιο αισιόδοξα τα πράγματα, χωρίς να επιμείνετε σε ότι σας είναι δύσκολο, αυτή την περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συνάντηση με τον σύντροφό σας θα εμφανίσει μικρά σκαμπανεβάσματα, ιδίως σε συναισθήματα και συμπεριφορές. Πριν ενεργήσετε βάλτε τα πράγματα σε μία τάξη και εστιάστε στα «θέλω» και τις επιθυμίες σας. Η μοναχικότητα, θα σας βοηθήσει να προβείτε σε όποια ξεκαθαρίσματα έχετε ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να βρίσκεστε σε μία συναισθηματική φόρτιση εξαιτίας αρκετών αλλαγών στην ζωή σας. Αυτό μπορείτε να το μετατρέψετε σε μία θετική ενέργεια και να την διοχετεύσετε στα επαγγελματικά σας, αντιμετωπίζοντας έτσι δυσκολίες και εμπόδια. Η δημιουργία και ο έρωτας, ευνοούνται.

ΛΕΩΝ

Μείνετε σε χώρους που νιώθετε ασφαλείς και βρεθείτε με άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσάς. Οικονομικά θέματα ή δάνεια θα σας απασχολήσουν και θα προβείτε σε αγορές ή συναλλαγές, που θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Μικρές δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε στην ανώτερη εκπαίδευση και σε νομικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεση να επικοινωνήσετε με πολύ κόσμο και να συλλέξετε στοιχεία για υποθέσεις που εκκρεμούν, θα φέρει θετικά αποτελέσματα στην λήψη των αποφάσεών σας. Σήμερα, μπορείτε να δείτε με λεπτομέρεια ό,τι σας απασχολεί και να υποστηρίξετε τα κεκτημένα σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, μπορεί να επηρεαστούν από την αρνητική σας διάθεση και να χάσετε τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στον δρόμο σας. Με την αγορά κάποιων προσωπικών πραγμάτων, μπορεί να προκύψει μία αναπάντεχη σύγκρουση με τον σύντροφό σας και να δημιουργήσει εντάσεις, απλά μείνετε ψύχραιμοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φιλοσοφημένες σκέψεις θα βοηθήσουν να δείτε από μία σφαιρική οπτική τα πράγματα και να αποφύγετε εμμονές που φέρουν εμπόδια. Σήμερα, η δυναμική να επανεξετάσετε πλάνα θα δείξουν την αποφασιστικότητα και το θάρρος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συγκρατείστε την φαντασία σας και σκεφτείτε απλά, λογικά και προσγειωμένα, αφήνοντας την μέρα να περάσει με λιγότερες δυσκολίες. Μην επιμείνετε σε θέματα που δεν μπορείτε να ξεκαθαρίσετε και παρατηρείστε τοξικές συμπεριφορές των άλλων. Μείνετε μόνοι και κάντε μία αναδρομή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ευκολία να ασχοληθείτε με σοβαρά επαγγελματικά θέματα θα σας οδηγήσει να χαράξετε μελλοντικά σχέδια. Μην είστε αδιάφοροι σε προσωπικά ζητήματα, προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Η επικοινωνία με κοντινά ή συγγενικά πρόσωπα θα βελτιωθεί και θα περάσετε ευχάριστα μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα αίσθημα απαισιοδοξίας ή μοναξιάς σας διακατέχει έντονα σήμερα και θα μείνετε σε απόσταση από ξεκαθαρίσματα και νέα σχέδια. Οι επικοινωνίες με αδέλφια και συγγενείς θα δυσκολευτούν και θα επηρεάσουν αρνητικά τα συναισθήματά σας. Κάντε ένα περίπατο ή βγείτε με άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα.

ΙΧΘΥΕΣ Σήμερα, είστε γεμάτοι ενέργεια και αυτοπεποίθηση, έτσι μπορείτε να εξετάσετε νέες επαγγελματικές υποθέσεις και να αντιμετωπίσετε συνεργάτες που έχουν ανταγωνιστική διάθεση. Οικονομικά θέματα ή κληρονομιές θα έχουν δυσκολίες και θα πρέπει να τα επανεξετάσετε.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση