Τα ζώδια της Δευτέρας 17 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 17 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η καθημερινότητα θα σας απασχολήσει, μην αφήσετε την ευαισθησία να σας παρασύρει σε αυταπάτες. Φανείτε προσεχτικοί σε περιστάσεις που μπορούν να σας μπερδέψουν και να μην αφήσουν την κριτική σας να είναι ξεκάθαρη. Μία ρομαντική διάθεση θα σας κάνει να περάσετε ευχάριστα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία ανήσυχη διάθεση θα σας ακολουθήσει σήμερα και θα προβείτε σε ενέργειες που θα σας βγάλουν από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Μπορεί να εμφανιστεί μία αλλοπρόσαλλή συμπεριφορά στα αισθηματικά σας και μείνετε σε απόσταση από συζητήσεις που επηρεάζουν αρνητικά την διάθεσή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία πρακτική στάση θα βοηθήσει να δείτε πιο πειθαρχημένα τα επαγγελματικά σας και να αποφύγετε διλλήματα και διχασμούς. Οι αναγκαίες συμβουλές σε τρίτους, θα είναι αρωγοί στις σχέσεις σας και θα επαναπροσδιοριστούν θέματα που στο παρελθόν σας έχουν ανησυχήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρατηρείστε τις αντιδράσεις των άλλων πριν λάβετε οποιαδήποτε απόφαση ή καταλήξετε σε κάποιο συμπέρασμα. Η διάθεση να συνειδητοποιήσετε λάθη του παρελθόντος και να επεξεργαστείτε αδυναμίες, θα σας απομακρύνει από υπέρμετρες εκδηλώσεις συμπεριφοράς.

ΛΕΩΝ

Η έμπνευση και η φαντασία, είναι στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να γίνετε δημιουργικοί και να εξασθενήσουν ζητήματα καθημερινότητας. Μην αφήσετε τρίτους να εκμεταλλευτούν την ευαισθησία σας και να σας εξαπατήσουν. Η αυτοκυριαρχία και το θάρρος θα φέρουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο πλαίσιο των επαγγελματικών εκδηλώσεων προβλέπονται να υπάρξουν αλλαγές που θα σας εκπλήξουν. Ευχάριστες συναντήσεις θα ευνοήσουν το κλίμα και θα νιώσετε χαλαροί, απέναντι σε νέα άτομα. Μία αναδρομή στο παρελθόν, σε ερωτικές σχέσεις θα σας ωθήσει να επανασυνδεθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Φροντίστε οι συναντήσεις που θα ακολουθήσουν στα επαγγελματικά σας να εξελιχθούν σε χαλαρούς και ήπιους τόνους, ώστε να υποστηρίξετε τις απαιτήσεις σας. Το θάρρος και η τόλμη που θα δείξετε σε ερωτικά θέματα που απαιτούν ξεκαθάρισμα, θα φέρουν την ισορροπία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ασχοληθείτε με πράγματα που μοιάζουν ευχάριστα και δεν προσπαθούν να χαλάσουν την διάθεσή σας. Εκδηλώσεις ή επαφές σε κοινωνικό περιβάλλον, θα σας απασχολήσουν σήμερα, και θα δημιουργηθούν νέες σχέσεις ακόμα και σε ερωτικό επίπεδο. Βάλτε λίγη άθληση στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ψυχολογία σας μπορεί να είναι αρνητική και δεν υπάρχει η διάθεση να ασχοληθείτε με μελλοντικά σχέδια. Μία μικρή ανασφάλεια μπορεί να σας οδηγήσει σε ενέργειες που ίσως, αργότερα θα μετανιώσετε. Στηριχτείτε στο ένστικτο και στην διαίσθησή σας, σε προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο έλεγχος και η σταθερή στάση απέναντι σε ανταγωνισμούς ή προκλήσεις σε επαγγελματικά ζητήματα, θα βοηθήσουν να τα αντιμετωπίσετε με θάρρος. Μην αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη, σε συμβόλαια και συμφωνίες που μπορεί να έχετε στο πλάνο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συναντήσεις και οι νέες συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν, σήμερα, θα ευνοήσουν τα σχέδια σας. Δείξτε λίγη προσοχή, σε συμπεριφορές που δεν έχουν τις δικές σας αγνές προθέσεις. Μία καταναλωτική διάθεση, θα αλλάξει την διάθεση με τον σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΕΣ Αν, σήμερα, φανείτε αρκετά οξύθυμοι σε θέματα που αφορούν τα προσωπικά σας  ζητήματα, προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε πιο δημιουργικές δράσεις. Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση και δικαστικά θέματα, θα ευνοηθούν και θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους ολοκλήρωσης.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση