Τα ζώδια της Τρίτης 18 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 18 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση να χαράξετε νέα μελλοντικά σχέδια θα βελτιώσει το κλίμα της ημέρας. Ίσως, ασχοληθείτε με ζητήματα που έχουν μακροχρόνια πορεία και απαιτούν από μέρους σας να καταβάλλετε αρκετές προσπάθειες. Διώξτε το άγχος και ασχοληθείτε με αθλητικές ή σωματικές δραστηριότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έντονη στροφή προς οικογενειακά ζητήματα και η επίλυσή τους, θα σας κρατήσουν μακριά από τα επαγγελματικά σας. Μπορεί να εμφανιστεί κάποια ένταση ανάμεσα σε κοντινά σας πρόσωπα και θα δημιουργηθεί ένα κλίμα που θα σας στεναχωρήσει. Αφήστε την μέρα να περάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κινητικότητα που θα εμφανιστεί στον επαγγελματικό σας τομέα, θα βελτιώσει τις καταστάσεις που υπάρχουν στις συνεργασίες σας. Οι αντιδράσεις των άλλων γύρω σας θα σας αποτρέψουν από σημαντικές αποφάσεις και θα πάρετε τον χρόνο σας για να τις υλοποιήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρήματα που πηγάζουν από την δική σας προσπάθεια θα σας κάνουν να νιώσετε ευχάριστα και θα συνειδητοποιήσετε νέους τρόπους που χρειάζεστε για να τα αυξήσετε. Θέματα καριέρας θα ευνοηθούν και οι προτάσεις που θα δεχθείτε, θα ανοίξουν νέους δρόμους για την σταδιοδρομία σας.

ΛΕΩΝ

Η κυκλοθυμική διάθεση μπορεί να δημιουργήσει αντιπάθειες με πρόσωπα που υπάρχουν γύρω σας. Ελέγξτε τις αντιδράσεις σας, για να μην απογοητευτείτε για το αποτέλεσμα και το κλίμα που θα δημιουργηθεί. Οργανώστε εξόδους που θα φροντίσουν να μείνετε χαλαροί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κρυφοί εχθροί μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να εκπλαγείτε. Μην ανακατεύετε καταστάσεις που ανήκουν σε κρυφές υποθέσεις και στηριχτείτε σε λογικές εξηγήσεις. Η αίσθηση ότι δεν αγαπιέστε ή δεν υποστηρίζεστε από κοντινά σας πρόσωπα, θα σας απογοητεύσει. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα, σας σπρώχνει να κάνετε ανοίγματα που θα ευνοήσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Εκτός ορίων μπορεί να σας βγάλουν υποθέσεις που έχουν να κάνουν με δοσοληψίες και οικονομικές συναλλαγές. Ξεκαθαρίστε τα θέματα μέχρι εκεί που μπορούν να διατηρηθούν ισορροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι κριτικές που θα υπάρξουν από το γύρω περιβάλλον στον εργασιακό σας τομέα ή από τους συνεργάτες σας, μπορεί να σας απογοητεύσουν λιγάκι. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς μεγάλες πιέσεις και μείνετε προσηλωμένοι σε σκέψεις που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αντιδράστε σε προκλήσεις με έναν δυναμικό τρόπο και μην αφήσετε αρνητικά πρόσωπα να σας χρησιμοποιήσουν και να σας εκμεταλλευτούν. Παρασκήνια και υποθέσεις που έχουν συμβεί στο παρελθόν πίσω από την πλάτη σας, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα στιγματίσουν την ημέρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι μέρες δεν χαρακτηρίζονται από τις πιο ευχάριστες και η ψυχολογία σας, ίσως έχει επηρεαστεί αρνητικά. Η ενασχόληση σας με κρυφές υποθέσεις, θα αλλάξει την οπτική σας και θα βρεθείτε απέναντι σε προκλήσεις που έχουν να κάνουν με τις αντοχές και ανοχές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι και κοινωνικές ομάδες θα βελτιώσουν τα συναισθήματα σας και θα περάσετε ευχάριστα μαζί τους. Η απομάκρυνση από την ρουτίνα και την καθημερινότητα, θα προσφέρει μία ανάσα σε υποχρεώσεις και ευθύνες. Μικρά ταξίδια έχουν το περιθώριο να οργανωθούν.

ΙΧΘΥΕΣ Οι λογαριασμοί και οι υποχρεώσεις, είναι αυτό που θα σας κουράσει και θα μείνετε εκτός προγράμματος. Θέματα που έχουν να κάνουν με την ανώτερη εκπαίδευση και τις νομικές υποθέσεις, θα εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια που θα σας δοθούν και θα προσπαθήσετε να μείνετε ενεργητικοί.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση