Τα ζώδια της Τετάρτης 19 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 19 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η προσωπικότητά σας θα λάμψει στο γύρω περιβάλλον και αυτό, θα ευνοήσει καταστάσεις που έχετε στο πλάνο σας. Δεχθείτε τις προκλήσεις που θα υπάρξουν και μείνετε μακριά από ενοχές και τύψεις. Ταξίδια με μακρινούς προορισμούς, θα ανανεώσουν την διάθεσή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ψυχική σας κατάσταση μπορεί να γίνει φρένο σε επαγγελματικά σχέδια ή σε συνεργασίες που πρόκειται να συμβούν. Αφήστε την μέρα να περάσει αθόρυβα και μην κάνετε συζητήσεις που απαιτούν αναλύσεις και λεπτομερή επεξεργασία. Προσπαθήστε να φανείτε ρεαλιστές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τάση που δείχνετε στο ξόδεμα και στις προσωπικές αγορές θα λειτουργήσει ως αρωγός στην ψυχολογία σας. Η επανένταξή σας σε σχέσεις που έχουν ένα κρυφό παρελθόν, θα σας κουράσουν και στην πορεία μπορεί να σας απογοητεύσουν. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, να είστε βέβαιοι για τις επιλογές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επικοινωνία με νέους συνεργάτες θα βελτιωθεί και θα μπορέσετε να καταθέσετε δημόσια τα σχέδιά σας. Προσέξτε να μην φανείτε υπερβολικοί σε προτάσεις που θα έχουν σκοπό να υπάρξουν νέα ανοίγματα και ενάρξεις. Στην ερωτική σας ζωή, ένας εκνευρισμός θα φέρει εντάσεις.

ΛΕΩΝ

Σχέδια που θα έχουν μακροχρόνια εξέλιξη θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα και θα βρεθείτε με πρόσωπα που σχετίζονται με αυτό. Η αρμονία των συναισθημάτων σας, θα είναι αυτή που θα εξασθενίσει σε εντάσεις που μπορεί να υπάρξουν με τα άτομα γύρω σας. Μείνετε απλά, ψύχραιμοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σκεφτείτε πιο εμπεριστατωμένα σε ζητήματα που απασχολούν τα οικονομικά σας και έχουν να κάνουν με ενέργειες που θα βελτιώσουν την εξέλιξή σας. Η τάση να ονειρευτείτε και να απομακρυνθείτε από θέματα που σας φοβίζουν, θα δώσει μία ανάσα στην καθημερινότητα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορεί να παρασυρθείτε από τρέχουσες υποθέσεις που θα απαιτήσουν να ξεκαθαρίσετε την θέση σας. Μία νοσταλγική διάθεση θα σας φέρει κοντά με σχέσεις που στο παρελθόν μπορεί να σας εξέπληξαν ή σας ενθουσίασαν. Συνεργαστείτε με νέα άτομα που θα αλλάξουν την επαγγελματική σας πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά σχέδια θα υπάρξουν σε εξέλιξη και θα αισθανθείτε μικρούς περιορισμούς από άτομα που υπάρχουν σε ανώτερη θέση. Μια συνάντηση με μεγαλύτερα άτομα θα σας κάνει να νιώσετε άνετα και οι συμβουλές τους θα σας αποδεσμεύσουν από λάθη που έχουν σημαντικές συνέπειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι φιλικές συναντήσεις θα σας κάνουν να νιώσετε ευχάριστα και να χαλαρώσετε από εντάσεις που μπορεί να έχουν συμβεί στο παρελθόν. Ένας νέος έρωτας μπορεί να εμφανιστεί απρόοπτα στον εργασιακό σας χώρο. Εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις που θα σας ευνοήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γεγονότα που μπορεί να συμβούν στο οικογενειακό περιβάλλον, θα σας εκπλήξουν. Μείνετε ρεαλιστές και επεξεργαστείτε τις καταστάσεις με αυστηρή λογική και μην αφήνετε υπερβολικά συναισθήματα να σας αλλάξουν την οπτική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τρέχοντα γεγονότα θα ξυπνήσουν επιθυμίες σας που μέχρι τώρα κρατούσατε θαμμένες. Ελευθερωθείτε και χαλαρώστε, αφήστε τα αισθήματα σας να εκφραστούν και μην τα καταπιέζετε. Φίλοι και κοινωνικές συναναστροφές θα σας κρατήσουν ήρεμους και νέα δημιουργήματα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας.

ΙΧΘΥΕΣ Φροντίστε την υγεία σας και κάνε τις απαραίτητες εξετάσεις, αν αυτό κρίνετε απαραίτητο. Η υπομονή και η επιμονή, είναι στοιχεία που θα βελτιώσουν τα συναισθήματά σας και θα αποτρέψουν την συμμετοχή σας σε συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις. Υλικά αγαθά, ευνοούνται.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση