Τα ζώδια της Κυριακής 1 Μαΐου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 1 Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σας θα προχωρήσουν σε ένα θετικό σημείο και θα επανεξετάσετε ζητήματα που σας έχουν φέρει αρκετά εμπόδια. Επιδιώξτε να βρεθείτε με άτομα που έχετε εμπιστοσύνη και συζητήστε γι’ αυτά που σας απασχολούν. Δράσεις που σας χαλαρώνουν θα κάνουν καλό στην ψυχολογία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρόθεση να βαδίσετε σε νέα μονοπάτια, απαιτεί τόλμη και θάρρος. Οι συναισθηματικές σας αλλαγές δεν βοηθούν να δείτε ξεκάθαρα τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Ίσως, νιώσετε την ανάγκη να μείνετε σπίτι και να ασχοληθείτε με ενέργειες που θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση να επικοινωνήσετε με κόσμο και να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θα δώσει μια χαρούμενη νότα στην μέρα σας. Εξετάστε κάθε λεπτομέρεια που αφορά οικονομικά, κληρονομιές και δάνεια. Δώστε λύσεις σε υποθέσεις που εκκρεμούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι εναλλαγές στην διάθεση σας, δεν βοηθούν να μείνετε συγκεντρωμένοι σε σχέδια και πλάνα των επαγγελματικών σας. Σήμερα, βαδίστε με μικρά βήματα. Όλα εξαρτώνται από την δική σας διάθεση, ασχοληθείτε με χαρούμενα πράγματα.

ΛΕΩΝ

Η αισιοδοξία είναι χαρακτηριστικό των σκέψεων σας και οι δράσεις σας, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Η μέρα, είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με προσωπικά ζητήματα. Διασκεδάστε, φλερτάρετε και ζήστε χαρούμενες στιγμές με τον σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αρνητική σας διάθεση δεν βοηθάει να παρατηρήσετε με σωστό τρόπο τα γεγονότα που εξελίσσονται γύρω σας. Δείτε με θετικότητα και αισιοδοξία τα μελλοντικά σας σχέδια και απλά συγκρατείστε την φαντασία σας. Η λογική και η σταθερότητα θα σας οδηγήσουν με ευκολία στο αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ

Ασχοληθείτε με σοβαρές επαγγελματικές υποθέσεις και επαναπροσδιορίστε την θέση σας, αν αυτό χρειαστεί. Η βιασύνη και ο αυθορμητισμός, είναι στοιχεία που μπορεί να σας οδηγήσουν σε ενέργειες, που ίσως στο μέλλον μετανιώσετε. Μία νέα γνωριμία θα σας ενθουσιάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα αίσθημα μοναξιάς και απαισιοδοξίας, σας διακατέχει και η στροφή προς το σπίτι ή σε χώρους που νιώθετε ελεύθερα, θα είναι η λύση. Η επικοινωνία με άτομα που νιώθετε κοντά σας θα βελτιωθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αντιμετωπίστε συνεργάτες και ανταγωνιστές που έχουν αρνητική πρόθεση, με διπλωματία και δύναμη. Οι προκλήσεις που θα υπάρξουν θα έχετε το θάρρος και την τόλμη να τις αντιμετωπίσετε. Διασκεδάστε με τους αγαπημένους σας και χαρείτε τις στιγμές που σας προσφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε κάτι που θα είναι δημιουργικό και θα βγάλει από μέσα σας την ένταση που μπορεί να σας διακατέχει. Ένας περίπατος στην φύση, ο διαλογισμός ή η επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας. Μην λάβετε μέρος σε σοβαρές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προκαταλήψεις και στερεότυπα που έχετε υιοθετήσει εμποδίζουν την εξέλιξη σας, ιδίως στο θέμα των επαγγελματικών σας. Η μέρα, θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας. Προσέξτε μόνο να μην φθάσετε αργοπορημένοι σε ραντεβού ή εκδηλώσεις που έχετε πάρει μέρος.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεση να ακούσετε τις δυσκολίες των άλλων και να συμπαρασταθείτε είναι έντονη και αυτό, εντείνει την δοτικότητα σας. Χρήματα που περνούν από τα χέρια σας θέλουν περισσότερο έλεγχο, έτσι ώστε να μην χάσετε τον έλεγχο και προβείτε σε υπερβολές.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση