Τα ζώδια της Τρίτης 26 Απριλίου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 26 Απριλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η ικανότητα να εξακριβώσετε στοιχεία που έχουν μείνει ανεξερεύνητα και δρουν υπέρ σας, θα αλλάξουν την διάθεση σας και θα λειτουργήσετε πιο δυναμικά. Οι συνεργασίες και οι επικοινωνίες με νέα άτομα, θα είναι ευνοϊκές και θα ενισχυθούν οι σχέσεις μεταξύ σας. Δείξτε προσοχή στα οικονομικά σας.  

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα, θα κινηθεί ελεύθερα χωρίς μεγάλες προσπάθειες και δυσκολίες, καθώς θα βρεθείτε σε μέρη που θα νιώσετε άνετα. Η σοβαρότητα και η συμπεριφορά που θα δείξετε σε συναλλαγές ή συμφωνίες, δεν θα επιτρέψουν να γίνουν λάθη που αργότερα θα μετανιώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο θα βελτιωθούν σε μεγάλο βαθμό και θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που σας έχουν φέρει σε συγκρούσεις στο παρελθόν. Βρεθείτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις με νέα άτομα και αναδείξτε τα ταλέντα και την διπλωματική σας στάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα που σχετίζονται με κληρονομιές και νομικές υποθέσεις, που σας έχουν απασχολήσει ιδιαιτέρως στο παρελθόν. Οι αποκαλύψεις σε θέματα παρασκηνιακά θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην μέρα σας. Μην επιτρέψετε ουτοπικές σκέψεις να σας καθοδηγήσουν.    `

ΛΕΩΝ

Η διάγνωση συναισθημάτων για τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν, θα είναι το κλειδί των συζητήσεων που θα προκύψουν μεταξύ σας. Διατηρήστε μία συμπεριφορά που θα είναι ανάλογη με τις αποφάσεις σας, χωρίς να επιτρέπετε να εξελιχθούν παρασκήνια που στο μέλλον θα σας δυσκολέψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καθημερινότητα και η ρουτίνα, θα δημιουργήσουν μία στασιμότητα στα σχέδια σας. Κάντε βήματα που θα ευνοήσουν την καριέρα σας και θα αναδείξουν τα ταλέντα σας. Η επικοινωνία σας με τους άλλους γύρω σας, θα παρουσιάσει μικρές δυσκολίες και ίσως δημιουργηθούν εντάσεις ανάμεσα σας.

ΖΥΓΟΣ

Η απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης είναι αυτή που θα βελτιώσει τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας. Διώξτε το άγχος και σκεφτείτε με λογική και ωριμότητα. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Ένας περίπατος στην φύση θα βελτιώσει την ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας έντονος συναισθηματισμός θα επηρεάσει τα επαγγελματικά σας σχέδια και θα νιώσετε ανασφάλειες ή διλλήματα. Συνεργασίες και θέματα σχέσεων θα φέρουν μικρές συγκρούσεις στην επιφάνεια και θα πρέπει να τις κρατήσετε σε ήπιους ρυθμούς. Απλά, διατηρήστε την ψυχραιμία σας.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία έντονη κινητικότητα, κυρίως επικοινωνιακή, θα βελτιώσει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα δημιουργήσει ένα ήρεμο κλίμα. Παρασκήνια και κρυφές καταστάσεις θα αλλάξουν την διάθεση σας και μπορεί να νιώσετε μία μικρή ένταση. Απομακρυνθείτε από αποφάσεις, αφήστε τις για άλλη μέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία ηρεμία πηγάζει από την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά που έχετε απέναντι στα πράγματα. Χρήματα που θα περάσουν από τα χέρια σας μπορεί να ξοδευτούν, εξαιτίας της διάθεσης να ευχαριστήσετε τους αγαπημένους σας. Η γλυκύτητα στην συμπεριφορά σας θα σας φέρει πιο κοντά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελέγξτε τις αντιδράσεις σας και προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις. Η κυκλοθυμική συμπεριφορά θα δημιουργήσει εντάσεις και θα επιβαρύνει το αρνητικό κλίμα. Ασχοληθείτε με νέες δημιουργίες και χαρείτε τις ευχάριστες στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ

Ταξίδια σε κοντινούς προορισμούς μπορεί να εμφανίσουν μικρά εμπόδια, μείνετε επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις. Η έμπνευση και η δημιουργικότητα, είναι στοιχεία που θα σας βγάλουν από την ρουτίνα. Φροντίστε την ψυχολογία σας και τα συναισθήματα σας, ώστε να διατηρηθούν σε μία ισορροπία.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση