Τα ζώδια της Δευτέρας 25 Απριλίου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 25 Απριλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Κάποιες επισκέψεις θα φέρουν αλλαγές, όπου μπορεί να σας δυσαρεστήσουν. Βελτιώστε τις σχέσεις σας και δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Θέματα που αφορούν την υλική σας ασφάλεια θα σας ευνοήσουν και θα τα συζητήσετε με τα άτομα που σας αφορούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση να αλλάξετε πράγματα που έχουν μία αρνητική εικόνα, θα δυναμώσουν την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σας. Η διοργάνωση κάποιας εκδήλωσης ή η συμμετοχή σας σε κοινωνικές δραστηριότητες, θα βοηθήσουν την ψυχολογία σας. Δυσκολίες θα προσπεραστούν, καθώς θα επιδείξετε τόλμη και θάρρος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συναισθηματική σας κατάσταση θα είναι επιρρεπής σε προσβολές ή προκλήσεις. Αποστασιοποιηθείτε και αποφύγετε αναλύσεις και λεπτομέρειες, καθώς η ψυχολογία σας δεν σας βοηθάει να αντιδράσετε ήπια. Αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα και βρεθείτε σε επαφή με την φύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες, θα σας απασχολήσουν και θα εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια που σας δίνονται για να τις ολοκληρώσετε. Κοντινοί προορισμοί και ταξίδια θα αλλάξουν την διάθεση σας προς το καλύτερο, βρεθείτε με φίλους ή με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

ΛΕΩΝ

Αισθήματα αισιοδοξίας ή ζεστασιάς θα αναδυθούν από μία εσωτερική παρόρμηση και θα αλλάξουν το κλίμα στην ερωτική σας ζωή.  Παρατηρήστε τις αντιδράσεις και τις συμπεριφορές των άλλων γύρω σας, πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, ίσως δεν έχουν όλοι τις δικές σας προθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα που αφορούν οικονομικά θα έρθουν στο επίκεντρο και θα σας απασχολήσουν, ψάχνοντας νέους τρόπους να τα διευθετήσετε. Η ανώτερη γνώση και η εκπαίδευση, θα ευνοηθούν και ίσως συναντηθείτε με άτομα που θα προτείνουν νέες θέσεις εργασίας.

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητα σας, μπορεί να είναι λίγο εξαντλητική και χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας. Φανείτε προσεκτικοί σε περιστάσεις που δείχνουν ότι προσπαθούν να σας εξαπατήσουν και να εκμεταλλευτούν την ευαισθησία σας. Βρεθείτε με άτομα που είναι απολύτου εμπιστοσύνης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πνεύμα ελευθερίας, θα σας κυριεύσει και θα υπερασπιστείτε με θάρρος τα κεκτημένα σας. Αποφύγετε βιαστικές ή επιπόλαιες κινήσεις που μπορεί να φέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Δείξτε συνεπείς στα ραντεβού και στις υποχρεώσεις σας. Συζητήσετε με τον σύντροφό σας για τα θέματα που σας απασχολούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρακτική και η σταθερή σας στάση, δίνει το προβάδισμα για να εξελιχθούν τα σχέδια σας με ομαλό τρόπο και να αποφύγετε συγκρούσεις που θα επηρεάσουν αρνητικά τα επαγγελματικά σας. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και μην βιαστείτε να κάνετε επενδύσεις που δεν έχετε επεξεργαστεί κατάλληλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, συμφωνίες ή συμβόλαια, καλό θα ήταν να εξετάσετε τις προτάσεις και τις υποσχέσεις που θα παρουσιαστούν. Τα αισθήματα σας θα βρουν την ανάλογη ανταπόκριση, καθώς θα μιλήσετε με ειλικρίνεια και θα ξεκαθαρίσετε την θέση σας.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η υπερβολική ευαισθησία θα σταθεί εμπόδιο στην κριτική σας σκέψη και στο να βγάλετε συμπεράσματα με αντικειμενικό τρόπο. Μην επιτρέψετε να σας εκμεταλλευτούν, εξαιτίας της καλής σας πρόθεσης. Συγκεντρωθείτε σε θέματα εργασίας και αφήστε τα δύσκολα για αύριο.

ΙΧΘΥΕΣ

Στο πλαίσιο των επαγγελματικών σας εκδηλώσεων θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις και θα περάσετε ευχάριστα την ημέρα σας. Οι συνεργασίες και ιδίως με άτομα γυναικείου φύλου, θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Βρεθείτε με συγγενείς ή το κοντινό σας περιβάλλον και συζητήστε για θέματα που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση