Τα ζώδια της Κυριακής 24 Απριλίου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 24 Απριλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα, θα έχει ένα ευχάριστο χρώμα και θα δείξετε σοβαρότητα σε ζητήματα που απαιτούν την προσοχή σας. Δείξτε προσοχή σε συμπεριφορές που μπορεί να δείχνουν μία μικρή ένταση και μπορούν να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις και εντάσεις στις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση σας είναι κατάλληλη για να βελτιώσετε θέματα που σας έχουν απασχολήσει και να δώσετε λύσεις. Η διπλωματική συμπεριφορά, θα διαμορφώσει ένα ήπιο κλίμα στις σχέσεις σας. Η τύχη, θα είναι με το μέρος σας, απλά εκμεταλλευτείτε το.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν την υλική σας ασφάλεια και γενικότερα τα οικονομικά σας. Οι συζητήσεις που θα υπάρξουν, θα έχουν την δυνατότητα να σας εμπνεύσουν και να ξεκινήσετε από την αρχή σχέδια που έχουν μείνει ανολοκλήρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι θετικές σας σκέψεις θα φροντίσουν να μείνετε αισιόδοξοι και να οργανώσετε ταξίδια ή μετακινήσεις που μπορεί να έχετε στο μυαλό σας. Η ειλικρίνεια είναι το κλειδί για να εξελιχθούν δυναμικές συνεργασίες και να γεφυρώσετε το επικοινωνιακό χάσμα.

ΛΕΩΝ

Ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα ή τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, ίσως σας δημιουργήσουν λίγο άγχος. Βγείτε με τους φίλους σας που θα ανανεώσουν την διάθεση σας. Τηλέφωνα ή μηνύματα με άτομα του παρελθόντος μπορεί να σας ξαφνιάσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ασχοληθείτε με νέα σχέδια και αλλάξτε τον τρόπο που λειτουργούσατε μέχρι σήμερα, ιδίως αν έχετε παρατηρήσει ότι σας φέρνει σε αδιέξοδο. Έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις που θα ευνοήσουν το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ

Μία έντονη στροφή προς την πνευματική σας αναζήτηση, θα δώσει ένα ευχάριστο στίγμα στην ημέρα σας. Αποφύγετε κόντρες και εντάσεις και φροντίστε να ασχοληθείτε με θέματα που σας προσφέρουν ασφάλεια. Παρασκήνια και κρυφές υποθέσεις θα τραβήξουν την προσοχή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία μικρή ένταση θα εμφανιστεί, σήμερα, και ίσως νιώσετε κάπως άβολα σε συζητήσεις που θα προκύψουν. Αποφύγετε λήψεις αποφάσεων που έχουν να κάνουν με τα μακροχρόνια σχέδια σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι στις εξελίξεις και επεξεργαστείτε τις με λογική και αντικειμενικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα ειλικρινή συναισθήματα θα βελτιώσουν τις σχέσεις σας και δεν θα αφήσουν αρνητικά κατάλοιπα να επηρεάσουν την ψυχολογία σας. Μία γλυκύτητα στους τρόπους και στην συμπεριφορά σας, θα φέρει πιο κοντά τον ερωτικό σας σύντροφό. Οργανώστε εξόδους που θα σας χαλαρώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο εκνευρισμός και η οξύθυμη συμπεριφορά δεν βοηθούν τις συνεργασίες σας, αντ’ αυτού επιδεινώνουν το αρνητικό κλίμα. Εστιάστε στα λεγόμενα ή τις προτάσεις που θα ευνοήσουν τα μελλοντικά σας σχέδια. Μία ερωτική διάθεση θα αναζωπυρώσει την σχέση σας και θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν υποθέσεις που έχουν να κάνουν με παρασκήνια και κρυφές καταστάσεις του παρελθόντος. Η τάση να σκαλίσετε κρυμμένους εχθρούς, ίσως επηρεάσει την ψυχολογία σας. Κρατηθείτε σε απόσταση ιδίως από απόψεις που στηρίζονται στην φαντασία και σε ουτοπικές σκέψεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα, σας ωθεί να κάνετε νέα ξεκινήματα και να δώσετε στην δημοσιότητα σχέδια του παρελθόντος. Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει θα έχουν θετικό αντίκτυπο και θα γεμίσετε με καινοτόμες ιδέες. Η συμφιλίωση είναι το κλειδί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση