Τα ζώδια του Σαββάτου 23 Απριλίου 2022

Τα ζώδια του Σαββάτου 23 Απριλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Ζήστε την ημέρα σας και αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας προσφέρει. Όλα θα ξεκινήσουν από την δική σας διάθεση. Στα επαγγελματικά σας, θα βρείτε νέες ασχολίες που θα σας ενθουσιάσουν. Αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα και μην επιτρέψετε σε αρνητικά άτομα να σας χαλάσουν την διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, ίσως, να μην είναι η κατάλληλη για να αντιμετωπίσετε δυσκολίες που πιθανόν να προκύψουν στον ερωτικό σας τομέα. Κρατήστε μία απόσταση από διαπληκτισμούς και αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σας. Αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η λογική και η αντικειμενικότητά σας, θα είναι τα όπλα για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις που έχετε σε εκκρεμότητα. Συμφωνίες και συμβόλαια, θα ευνοηθούν και θα μπορέσετε να κάνετε νέες ενάρξεις. Διατηρείστε επιφυλάξεις, σε υπερβολές ή υποσχέσεις που θα σας παρασύρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθήματα χαράς και αισιοδοξίας, θα γεμίσουν την μέρα σας και θα περάσετε ευχάριστα. Δείξτε λίγη προσοχή στα επαγγελματικά σας και μην βιάζεστε σε προτάσεις που απαιτούν να τις επεξεργαστείτε με λεπτομέρεια. Μπορεί όλοι δεν έχουν τις δικές σας αγνές προθέσεις.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, ίσως είστε αρκετά οξύθυμοι και χρειάζεται να ηρεμήσετε για να ανταπεξέλθετε σε καθημερινά ζητήματα. Διοχετεύστε την ενέργειά σας στην άθληση ή σε σωματικές ασκήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην καθημερινότητά σας, θα φανείτε αρκετά ευαίσθητοι και ίσως οδηγηθείτε σε αυταπάτες που θα σας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Μείνετε μόνοι ή συναντηθείτε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Εκμεταλλευτείτε περιστάσεις που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο.

ΖΥΓΟΣ

Η ένταση που σας κυριεύει μπορεί να οδηγήσει τις πράξεις σας σε υπέρμετρο βαθμό, που μπορεί αργότερα να μετανιώσετε. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα αισθήματά σας και να βάλετε φρένο σε εκκεντρικές ενέργειες, ιδίως σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πρακτική στάση απέναντι σε ζητήματα που απαιτούν να κρατήσετε την αυτοκυριαρχία σας, θα είναι το κλειδί για να τα καταφέρετε. Τα οικονομικά σας, θα δεχθούν μία μικρή πτώση και θα πρέπει με ψυχραιμία και λογική να τα βάλετε σε μία τάξη. Οι συμβουλές τρίτων θα σας ευνοήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, καλό θα ήταν να παρατηρήσετε τις αντιδράσεις των άλλων γύρω σας και έπειτα να προβείτε σε αποφάσεις ή οριστικές ενέργειες. Καλό θα ήταν να συνειδητοποιήσετε λάθη του παρελθόντος και με ειλικρίνεια να συζητήσετε με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ευαισθησία που δείχνετε, σήμερα, μπορεί να σταθεί ως εμπόδιο στα επαγγελματικά σας σχέδια. Αφήστε τα δύσκολα για αύριο και ασχοληθείτε με πιο επιφανειακά ζητήματα. Ασχοληθείτε με πιο ευχάριστα πράγματα και σκεφτείτε νέους τρόπους να βελτιώσετε την ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι νέες συνεργασίες θα δώσουν κίνητρο για τα μελλοντικά σας σχέδια και θα φερθείτε πιο δυναμικά σε αθέμιτους ανταγωνισμούς. Η φιλική σας διάθεση, θα βρει την ανάλογη ανταπόκριση από τα κοντινά σας πρόσωπα και θα στιγματίσει ευχάριστα την ημέρα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Επισκέψεις στον επαγγελματικό σας χώρο θα αλλάξουν το ύφος του ανταγωνισμού. Οι απαντήσεις που θα λάβετε, σήμερα, θα είναι ανάλογες με τις προσπάθειες που έχετε καταβάλει στο παρελθόν. Μία μικρή δυσκολία θα εμφανιστεί σε θέματα σχέσεων.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση