Τα ζώδια της Παρασκευής 22 Απριλίου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 22 Απριλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Το θάρρος είναι ένα στοιχείο που θα σας ωθήσει να ξεφύγετε από δυσκολίες του παρελθόντος και να δείτε με ποιο αισιόδοξη ματιά το μέλλον σας. Επανεξετάστε τα πλάνα που θέλουν αποφασιστικότητα και βρείτε μία χρυσή τομή με τα άτομα που συνεργάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Λειτουργήστε θετικά και πάρτε αποφάσεις που θα έχουν την δύναμη να αλλάξουν την καθημερινότητα σας. Μην επιτρέψετε σε αρνητικά πρόσωπα να σας επηρεάσουν και να σταθούν εμπόδιο στην ευτυχία σας. Αντιδράστε δυναμικά σε προκλήσεις και όχι αυτοκαταστροφικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η βιασύνη και ο αυθορμητισμός δεν είναι καλοί οδηγοί στα επαγγελματικά σας θέματα. Εάν υπάρχει έλλειψη διάθεσης για θέματα ρουτίνας, φροντίστε να συναντηθείτε με άτομα που σας χαλαρώνουν και σας διασκεδάζουν. Μικρές αποδράσεις θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία πτώση συναισθηματική θα κατακλίσει τις ενέργειες σας και θα θελήσετε χρόνο να μείνετε μόνοι. Δείξτε υπομονή και καρτερία και αποφύγετε τα δύσκολα. Ίσως, δοκιμαστεί η αντοχή σας σε προσωπικές σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Αντιμετωπίστε συνεργασίες που μέσα από αυτές κρίνεται η ικανότητα και τα ταλέντα σας. Μην πτοηθείτε σε οποιαδήποτε πρόκληση και αντ’ αυτού στηριχτείτε στις προσπάθειες που έχετε κάνει στο παρελθόν. Χαρείτε την μέρα σας και οργανώστε ταξίδια που θα σας ανανεώσουν.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εμμονές και οι προκαταλήψεις μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις και καυγάδες στον επαγγελματικό σας τομέα. Μείνετε διαλλακτικοί σε προτάσεις που μπορεί να δεχθείτε και εξετάστε τις λεπτομερώς αργότερα. Ίσως, έρθουν στην επιφάνεια παρασκήνια του παρελθόντος, απλά αντιμετωπίστε τα με αντικειμενικότητα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να προγραμματίσετε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας και να διαχειριστείτε καλύτερα έξοδα και νέες επενδύσεις που θέλετε να κάνετε στο μέλλον. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας, βρεθείτε με πρόσωπα που αγαπάτε και διαχειριστείτε καλύτερα το χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση να ακούσετε τις δυσκολίες των αγαπημένων σας, θα αλλάξει την οπτική που είχατε μέχρι τώρα. Μην επιμείνετε σε λεπτομέρειες που μπορεί να σας εκνευρίσουν και να σας χαλάσουν την διάθεση. Εμπνευστείτε από δημιουργικά άτομα και ασχοληθείτε πιο δραστικά με τα επαγγελματικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία συναισθηματική φόρτιση μπορεί να μετατρέψει την ενέργειά σας σε θετικές δράσεις. Η ζωτικότητα είναι το στοιχείο που θα φέρει κοντά τον σύντροφό σας, αφού θα διοργανώσετε σχέδια πρωτότυπου χαρακτήρα. Δικαστικά θέματα ή ανώτερης εκπαίδευσης, θα έχουν την εύνοια της ημέρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν θέλετε να καθίσετε στο σπίτι και να απολαύσετε την ξεκούραση, η μέρα, θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Απομακρυνθείτε από κάθε τι που παρουσιάζει κίνδυνο ή δημιουργεί εντάσεις. Συζητήστε με πρόσωπα που έχετε εμπιστοσύνη και διαμορφώστε δημιουργικά τον χρόνο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εξετάστε με λεπτομέρεια τις υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και βρείτε νέους στόχους στην ζωή σας. Η επικοινωνία σας, θα είναι καλή και αυτό, θα βοηθήσει στην εμψύχωση σας. Συγγενείς και κοντινά πρόσωπα θα βοηθήσουν στα μελλοντικά σας σχέδια ή στις προσωπικές σας ανησυχίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Στα επαγγελματικά σας θέματα, παίζει μεγάλο ρόλο η διάθεση που θα έχετε, γι’ αυτό μείνετε ψύχραιμοι και μην αφήσετε την συναισθηματική σας φόρτιση να σας επηρεάσει αρνητικά. Οργανώστε μία έξοδο με τον σύντροφό σας και καταθέστε τα συναισθήματα σας. 

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση