Τα ζώδια της Πέμπτης 21 Απριλίου 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 21 Απριλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, ίσως, είναι λιγάκι πτωτική και αυτό, επηρεάζει τον τρόπο σκέψης σας. Απομακρυνθείτε από σοβαρά ζητήματα και μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις να πάρουν μέρος στα συμπεράσματά σας. Μπορεί να ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος και να ξαναζήσετε παλιές ιστορίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επαγγελματική σας κατάρτιση είναι στα πρώτα ενδιαφέροντα σας και η εύρεση για νέες θέσεις, θα αυξήσει την κινητικότητά σας. Η επικοινωνία σας, θα είναι αρκετά καλή και θα θεμελιώσετε σχέδια και ιδέες που έχετε κάνει αρκετές προσπάθειες στο παρελθόν. Μην αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθήματα αισιοδοξίας θα ωθήσουν τις ενέργειες σας. Η ευχάριστη διάθεση που σας διακατέχει θα δημιουργήσει μία χαρούμενη ατμόσφαιρα γύρω σας και θα μπορέσετε να επεξεργαστείτε τα πράγματα με τον καλύτερο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μικρές εντάσεις που θα συμβούν στο επαγγελματικό περιβάλλον, θα σας αναγκάσουν να δείτε με σοβαρότητα τις καταστάσεις. Διοχετεύστε την ενέργεια σας με νέες ενασχολήσεις και ακολουθήστε επιθυμίες που σας χαροποιούν. Θέματα εκπαίδευσης και δικαστικά, θα έρθουν ξανά στην επιφάνεια.

ΛΕΩΝ

Στα καθημερινά σας ζητήματα, δείχνετε μία μεγαλύτερη ευαισθησία και αυτό, είναι που σας αλλάζει την διάθεση και νιώθετε μία μικρή κούραση. Μην επιτρέψετε σε αυταπάτες να εμποδίσουν την καθαρή λογική σας. Μείνετε μόνοι ή συζητήστε με άτομα που νιώθετε εμπιστοσύνη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πνεύμα ελευθερίας που σας διακατέχει, θα επηρεάσει την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, γι’ αυτό βαδίστε με πιο αργά βήματα. Αποφύγετε σοβαρά επακόλουθα από βιαστικές και παρορμητικές κινήσεις. Θέματα σχέσεων ή συνεργασιών επιλύονται.

ΖΥΓΟΣ

Η υπομονή είναι το κλειδί για να βοηθήσετε τα επαγγελματικά σας να πάρουν μία σταθερή πορεία.  Σήμερα, έχετε την ευκαιρία να τοποθετηθείτε και να πάρετε αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Η δοτικότητα και οι συμβουλές σας, προς τρίτα πρόσωπα θα διαμορφώσουν ένα ευχάριστο κλίμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συνειδητοποιήστε τα λάθη του παρελθόντος και αποφύγετε υπέρμετρά ανοίγματα που μπορεί στην συνέχεια να σας εγκλωβίσουν. Νέοι έρωτες, θα έρθουν στην ζωή σας και θα ξεφύγετε από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Δημιουργήστε σχέδια για το μέλλον και ονειρευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε να κρατήσετε την στάση σας ακλόνητη απέναντι σε προκλήσεις ή ανταγωνισμούς. Τρίτα πρόσωπα μπορεί να δείξουν μία δόλια συμπεριφορά και θα πρέπει να μείνετε επιφυλακτικοί απέναντι τους. Συγκεντρωθείτε στην δουλειά σας και αφήστε τις δυσκολίες για άλλη μέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επικοινωνίες με κοντινά σας πρόσωπα θα έχουν μία μικρή βελτίωση και θα νιώσετε μία ανακούφιση. Η φιλική σας διάθεση, θα έχει την ανταπόκριση που επιθυμείτε και θα διασκεδάσετε με τα άτομα που έχετε κοινά πιστεύω. Οικονομικά θέματα, θα εμφανίσουν μικρές δυσκολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για να προσανατολίσετε τα επαγγελματικά σας και να προσδιορίσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Οι συναντήσεις που θα υπάρξουν θα στηριχτούν στην ευχάριστη διάθεση και θα στιγματίσουν την μέρα σας. Προσωπικά θέματα, απαιτούν προσοχή.

ΙΧΘΥΕΣ

Στο φιλικό σας περιβάλλον, θα παρατηρηθεί μία δυσμενής επικοινωνία και θα έρθετε σε αντιπαραθέσεις. Προσπαθήστε να κρατήσετε το κλίμα σε ήπια επίπεδα. Η ευαισθησία σας, θα διαμορφώσει ένα ρομαντικό κλίμα στην ερωτική σας ζωή.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση