Τα ζώδια της Τετάρτης 20 Απριλίου 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 20 Απριλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Μικρά απρόοπτα γεγονότα θα απαιτήσουν πυγμή και αποφασιστικότητα για να φέρετε θετικά αποτελέσματα. Συγκρατείστε την φαντασία σας και μην αφήνετε λάθος σκέψεις να επηρεάζουν την κριτική και την αντικειμενικότητα σας. Μείνετε επιφυλακτικοί σε άτομα που είναι αρνητικά προσκείμενα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρόθεση να εξετάσετε με λεπτομέρεια τα επαγγελματικά σας ζητήματα και να τα δομήσετε με βάση την σοβαρότητα τους, θα είναι το κλειδί μιας δύσκολης μέρας. Τα απρόβλεπτα που πιθανόν να συμβούν θα σας εκπλήξουν και θα ξεκινήσουν νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία αίσθηση απομόνωσης και μοναξιάς θα στρέψει την προσοχή σας σε εσωτερικές ανησυχίες. Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο υπέρ σας και δείξτε υπομονή και επιμονή σε στόχους που έχουν τεθεί. Βρεθείτε σε μέρη που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη και σας δίνουν την δύναμη να χαλαρώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αντιμετωπίστε με αυτοπεποίθηση και αυτοκυριαρχία τις αντιπαραθέσεις που μπορεί να συμβούν στον εργασιακό σας χώρο. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και μην πτοείστε σε προκλήσεις που θέλουν να σας αποδιοργανώσουν. Ένας περίπατος στην φύση θα σας βοηθήσει να έχετε συγκεντρωμένη σκέψη.

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε περίεργα συναισθήματα ή προκαταλήψεις του παρελθόντος και αποφύγετε εντάσεις και καυγάδες. Μην επιμείνετε σε σχέδια που απαιτούν μεγάλη προσπάθεια, γιατί ίσως δεν βρίσκεστε στην κατάλληλη θέση. Μία αίσθηση ανασφάλειας μπορεί να νιώσετε με τον σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προγραμματίστε μία έξοδο που θα σας διασκεδάσει και θα σας φέρει κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η μέρα, είναι κατάλληλη για να χαλαρώσετε και να ηρεμίσετε, αποφεύγοντας έτσι τις εντάσεις του παρελθόντος. Θα βελτιωθεί η επικοινωνία μεταξύ φίλων και μακροχρόνιων σχέσεων.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας, θα δεχθούν μικρές αλλαγές και θα σας αναγκάσουν να τα δείτε πιο ξεκάθαρα. Θυμηθείτε χρήματα που θα περάσουν από τα χέρια σας, χρειάζονται σωστό χειρισμό. Φροντίστε την υγεία σας και βάλτε περισσότερη άθληση στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προκλήσεις ή οι εντάσεις του παρελθόντος ανέδειξαν την δυναμική σας πλευρά και αυτό, σας έχει βοηθήσει ψυχολογικά. Αντ’ αυτού όμως, η πίεση που δεχθήκατε δημιούργησε μία συναισθηματική φόρτιση, την οποία θα πρέπει να διοχετεύσετε σε δημιουργικά πράγματα για τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ευχάριστη διάθεση να μείνετε και να περάσετε πολύ χρόνο με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, θα σας φέρει πιο κοντά. Συζητήστε θέματα που σας διασκεδάζουν και κάντε πράγματα από κοινού που θα σας χαλαρώσουν. Αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, η ικανότητα σας να διαχειριστείτε δύσκολες καταστάσεις και να επικοινωνήσετε με νέα πρόσωπα, θα δώσει ένα ενδιαφέρον στίγμα στην μέρα σας. Εξετάστε κάθε λεπτομέρεια που σας δίνεται και βάλτε νέους στόχους στην ζωή σας. Μικρές αποδράσεις θα σας χαλαρώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση σας δεν είναι κατάλληλη για να αντιμετωπίσετε ανταγωνισμούς και αντιπαραθέσεις, στον επαγγελματικό σας τομέα. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν ελεύθερα και μείνετε σταθεροί σε αυτό που εσείς έχετε ορίσει ότι σας κάνει ευτυχισμένους.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, μπορείτε να διαγνώσετε συναισθήματα και προθέσεις των άλλων γύρω σας. Η στάση αυτή, θα βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα σε μία τάξη και να μην αφήνετε σε υπέρμετρο βαθμό τα συναισθήματα σας να καθορίζουν τις αποφάσεις σας. Η εξισορρόπηση λογικής και συναισθήματος, είναι το κλειδί για εσάς.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση