Τα ζώδια της Τρίτης 19 Απριλίου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 19 Απριλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση να συνεργαστείτε και να ρισκάρετε σε νέες ενάρξεις, χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Μην είστε αφελείς σε θέματα που δεν έχετε δημιουργήσει θεμέλια για να τα υλοποιήσετε. Βάλτε γερές βάσεις και δείξτε την αντοχή σας. Διατηρήστε επιφυλάξεις όπου αυτό χρειάζεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εύθυμη ερωτική διάθεση θα σας οδηγήσει στην ανανέωση της σχέσης σας. Η ζεστασιά και τα αγνά συναισθήματα θα φέρουν πιο κοντά τον σύντροφό σας. Στα επαγγελματικά σας σχέδια θα έχετε την ευκαιρία να τα αξιοποιήσετε με τον κατάλληλο τρόπο. Ευνοούνται συναντήσεις με νέα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν δείτε τον εαυτό σας αρκετά οξύθυμο, προσπαθήστε να μείνετε μακριά από συζητήσεις. Μην συμμετέχετε σε συναντήσεις που δεν έχετε τη πρόθεση να φέρετε εις πέρας. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε δημιουργικές εργασίες και ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στην καθημερινότητα σας, δείχνετε μεγαλύτερη ευαισθησία, ιδίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η φροντίδα και η ζεστασιά που δείχνετε στις δυσκολίες που έχουν, φέρνουν πιο κοντά τις σχέσεις σας, θυμηθείτε όμως να μην βλέπετε τα πάντα γύρω σας ονειρικά.

ΛΕΩΝ

Το πνεύμα ελευθερίας θα σας κυριεύσει και θα οδηγηθείτε σε πράξεις που θα έχουν εκκεντρικό χαρακτήρα. Ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τις συνεργασίες σας, θα δείξει ένα ομαδικό πνεύμα και αυτό, θα σας ξεχωρίσει από τους άλλους γύρω σας. Αποφύγετε υπερβολές που δεν θα έχουν θετικό αντίκρισμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σταθερή σας στάση και η πρακτικότητα απέναντι σε επαγγελματικά ζητήματα, θα βελτιώσει τα μακροχρόνια σχέδια σας. Δώστε τις συμβουλές σας ή τις οδηγίες σε τρίτα άτομα και λάβετε αποφάσεις όπου αυτό απαιτείται. Ίσως, φανείτε διστακτικοί στα ερωτικά σας ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ

Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα φέρουν μικρές αντιδράσεις στους άλλους γύρω σας και θα νιώσετε κάπως αβοήθητοι. Μην επιμείνετε πολύ στη επίλυση τους και αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα. Η διασκέδαση και η χαλάρωση, θα είναι στα πρώτα ενδιαφέροντα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσπάθεια να γεφυρώσετε το χάσμα επικοινωνίας που μπορεί να υπάρχει στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα σας φέρει ίσως μία μικρή απογοήτευση. Ασχοληθείτε με κάτι που σας ανανεώνει την διάθεση και σας δίνει την αίσθηση της αισιοδοξίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο πλαίσιο των επαγγελματικών σας συναντήσεων θα παρατηρήσετε μικρές βελτιώσεις στα πλάνα που έχετε καθορίσει. Η συνεργασία σας με νέα πρόσωπα θα έχει καλές προοπτικές, φτάνει να διατηρήσετε ένα ομαδικό πνεύμα. Οι επικοινωνίες σας γενικότερα θα ευνοηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επισκέψεις που θα δεχθείτε στο επαγγελματικό σας χώρο, μπορεί να φέρουν προκλήσεις που θα σας εκπλήξουν. Ίσως, τεστάρετε η αντοχή και η υπομονή σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι στις προσδοκίες και στους στόχους σας και κινηθείτε με δυναμισμό προς την κατάκτηση τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση να ξεκινήσετε νέα σχέδια και να συμμετέχετε σε προτάσεις που σας έχουν γίνει στο παρελθόν, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας. Ευχάριστα πράγματα θα σας αλλάξουν την καθημερινότητα και θα νιώσετε χαλαροί και ήρεμοι. Βρεθείτε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο και περάστε ευχάριστα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία μικρή δέσμευση, ίσως, νιώσετε στα συναισθήματα σας και αυτό, μπορεί να σταθεί ως εμπόδιο στα επόμενα βήματα σας. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και να δεχθείτε προτάσεις που δεν επιθυμείτε, απλά στοιχειοθετήστε τους στόχους σας με σοβαρότητα και σοφία. 

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση