Τα ζώδια της Πέμπτης 27 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 27 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η ένταση των ημερών που μπορεί να έχετε ζήσει, θα σας αναγκάσει να ξεφύγετε από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Υποθέσεις που σχετίζονται με την παιδεία και τα ταξίδια, θα βελτιώσουν την διάθεσή σας και θα ξεκινήσετε ευχάριστα την ημέρα σας. Δείξτε προσοχή σε κρυφές υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικές δυσκολίες και υποχρεώσεις που σας έχουν εγκλωβίσει, χρειάζονται να τις βάλετε σε μία τάξη. Η τάση να ξοδέψετε και να κάνετε δώρα στους αγαπημένους σας, θα σας κάνει να νιώσετε ευχάριστα. Μικρές εντάσεις μπορεί να συμβούν με το φιλικό ή οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι διαφορές που έχουν προκύψει σε θέματα εργασίας θα σας αναγκάσουν να δείτε εξ αρχής τα πράγματα. Ο έρωτας και το χρήμα, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και η απήχηση από τους άλλους θα είναι ανάλογη. Η ειλικρίνεια είναι στοιχείο που θα φέρει καλές συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η υλική σας ασφάλεια θα είναι στα πρώτα ενδιαφέροντα και πιθανόν να υπάρξουν συγκρούσεις με τα συγγενικά πρόσωπα. Προγραμματίστε θέματα που φέρουν ισορροπία στον συναισθηματικό σας κόσμο και μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα να σας επηρεάζουν αρνητικά.

ΛΕΩΝ

Ασχοληθείτε με επαγγελματικά σχέδια και μην αδιαφορείτε σε αρνητικές συμπεριφορές. Το θάρρος και η τόλμη θα φροντίσουν να ξεχωρίσετε από τους άλλους. Σήμερα, έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης, να λάβετε αποφάσεις και να δείξετε κυριαρχικοί, όπου αυτό χρειάζεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία έντονη συναισθηματική κατάσταση δεν θα σας επιτρέψει να δείτε ξεκάθαρα τα θέματα που σας απασχολούν. Προσπαθήστε να απομακρυνθείτε από εντάσεις και εστιάστε στον εαυτό σας. Γενικά, σήμερα, τα επαγγελματικά σας παρουσιάζουν μία δυσκολία και αυτό, δεν βοηθά στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι επικοινωνίες σας βρίσκονται σε έντονη κινητικότητα και αυτό, θα βοηθήσει να αισθανθείτε δυνατοί και τολμηροί απέναντι στις περιστάσεις. Συμβόλαια και συμφωνίες ευνοούνται και οι νέες συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν, θα βελτιώσουν μακροχρόνια τα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιτυχίες που έρχονται στην επιφάνεια θα σας κάνουν να αισθανθείτε όμορφα και να συνεχίσετε δυναμικά τις προσπάθειές σας. Συναισθήματα ζεστασιάς και αγάπης, θα εκδηλώσετε στον σύντροφό σας και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε συζητήσεις σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα προσωπικά και ερωτικά σας θέματα, καθώς ένας μικρός εκνευρισμός δεν θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Στα ξεκαθαρίσματα που θα προβείτε, θα στηριχτούν σε λογικές αποφάσεις και οι λύσεις τους, θα σας αποδεσμεύσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεση να σκαλίσετε κρυφές πτυχές ή να ανακαλύψετε κρυφούς εχθρούς, απαιτεί να είστε συγκεντρωμένοι και να μην παρασύρεστε από ουτοπικές σκέψεις. Λειτουργήστε με οργάνωση και πειθαρχία και μείνετε συγκεντρωμένοι στα στοιχεία που σας έχουν δοθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μιλήστε με φίλους ή πρόσωπα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και ξεφύγετε από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Οι δραστηριότητές σας θα είναι πιο ευχάριστες και χαρούμενες, προσπαθήσετε να μην ξεφύγετε από τα καταναλωτικά σας όρια. Δεν ευνοούνται δάνεια και κληρονομικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για να πάρετε αποφάσεις για επαγγελματικά θέματα. Η σοβαρότητα που θα δείξετε απέναντι σε προτάσεις που θα υπάρξουν, θα πρέπει να είναι ανάλογη με τις περιστάσεις. Η κριτική των άλλων μπορεί να σας επηρεάσει συναισθηματικά, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να γίνει το βάθρο για να εξελιχθείτε.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση