Τα ζώδια του Σαββάτου 16 Απριλίου 2022

Τα ζώδια του Σαββάτου 16 Απριλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, μπορεί να βρεθείτε σε μία άσχημη ψυχολογική διάθεση και η στάση αυτή, δεν σας δίνει το προβάδισμα για να συνεχίσετε δυναμικά. Επανεξετάστε τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας και με υπομονή μπορείτε να βρείτε νέους τρόπους που να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι δυσκολίες και τα αρνητικά συναισθήματα θα εκλείψουν στην διάρκεια της ημέρας και μία ανανεωμένη διάθεση θα επηρεάσει τις σκέψεις σας. Συνεργασίες και συνεταιρισμοί θα διευκολύνουν τις ιδέες σας και θα μπορέσετε να εξετάσετε προτάσεις που ενδεχομένως θα έρθουν στην επιφάνεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βάλτε φρένο σε νέες επαγγελματικές ενασχολήσεις που ίσως να μην διαθέτετε τον ανάλογο χρόνο να τις εκπληρώσετε. Προσπαθήστε να φανείτε ρεαλιστές και να εξετάσετε με αντικειμενικότητα τις εξελίξεις που υπάρχουν γύρω σας. Οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα θα μπουν σε μία τάξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προγραμματίστε τα καταναλωτικά σας σχέδια και μην αφήσετε τις υπερβολές να σας βγάλουν από τα όρια που έχετε θέσει. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις ή συνεργασίες θα ξεκαθαριστούν και θα έρθουν παρασκήνια στην επιφάνεια που θα σας ευνοήσουν.

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία σας με το γυναικείο φύλο θα ευνοηθεί και θα φέρετε στην δημοσιότητα σχέδια που έχετε καταβάλει αρκετές προσπάθειες στο παρελθόν. Αν παρατηρήσετε έναν δισταγμό σε αποφάσεις που είναι σοβαρές, μην επιμείνετε να ολοκληρωθούν. Ένας περίπατος στην φύση θα σας ευνοήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καταστάσεις που σχετίζονται με πρόσωπα που συμπαθείτε θα αλλάξουν την οπτική που είχατε μέχρι τώρα. Ο έρωτας και η διασκέδαση, θα σας ανανεώσουν και θα βρεθείτε σε χώρους που θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές. Η αρμονία των συναισθημάτων σας, θα φέρει ένα ήπιο κλίμα στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να δημιουργήσει ανασφάλειες και φοβίες, οι οποίες θα σας εμποδίσουν να δείτε με αισιόδοξο τρόπο τα μελλοντικά σας σχέδια. Ξεπεράστε δυσκολίες που έχουν προκύψει και απαλλαγείτε από περιττές υποχρεώσεις και βάρη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η λεπτομερής εξέταση των επαγγελματικών σας υποθέσεων, θα ευνοηθεί και θα μπορέσετε να φτάσετε σε πορίσματα που θα διαμορφώσουν ένα αισιόδοξο μέλλον. Μία νοσταλγική διάθεση θα σας οδηγήσει σε παλιές σχέσεις και θα επικοινωνήσετε με άτομα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συνεργασίες και οι νέες ενάρξεις, απαιτούν μικρά βήματα στα οποία θα πρέπει να εστιάσετε. Μία ευχάριστη έξοδος με αγαπημένα πρόσωπα, θα βελτιώσει την διάθεση σας και θα σας απομακρύνει από σκοτούρες και έντονες σκέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα σας, είναι αφιερωμένη σε μακρινές αποστάσεις ή θέματα του εξωτερικού. Η αποφασιστικότητα και η τόλμη που διαθέτετε θα δώσει το έναυσμα να προχωρήσετε σε νέα σχέδια. Έρωτας και δημιουργία, θα είναι στοιχεία που θα ανανεώσουν την διάθεση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ψυχολογία σας μπορεί να είναι λίγο πτωτική και αυτό, να μην σας βοηθά να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και τις προσδοκίες σας. Μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα και προσπαθήστε με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό να αντιμετωπίσετε προκλήσεις που ίσως συμβούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επιθυμία να ακολουθήσετε κάτι που είναι πρωτοποριακό και εκκεντρικό, θα εκπλήξει τους άλλους γύρω σας. Ίσως, η καθημερινότητα σας έχει κουράσει και θέλετε να ψάξετε τρόπους διαφυγής. Απρόοπτα γεγονότα θα αλλάξουν το μοτίβο της ημέρας και θα σας αναγκάσουν να δείτε πιο αντικειμενικά τα πράγματα.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση