Τα ζώδια της Παρασκευής 15 Απριλίου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 15 Απριλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι λογαριασμοί, οι υποχρεώσεις και γενικότερα η καθημερινότητα σας, θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σας. Μία μικρή σωματική ή ψυχική κούραση θα σταθεί εμπόδιο στις αναζητήσεις και στα νέα μακροχρόνια σχέδια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Χαράξτε νέα επαγγελματικά σχέδια και στηριχτείτε στις ικανότητες και στα ταλέντα σας. Η ορθολογική σκέψη και τα η ηρεμία που διαθέτετε σε συζητήσεις που θα προκύψουν, θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση που ενδεχομένως να σας φέρουν απρόβλεπτες προκλήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο συναισθηματικός σας κόσμος, θα επηρεάσει την ψυχολογία σας. Αποφύγετε κάθε κόντρα και ένταση στον επαγγελματικό σας χώρο και συγκεντρωθείτε σε πιο απλοϊκά θέματα. Μείνετε στο σπίτι ή βρεθείτε με φίλους που σας διασκεδάζουν και σας χαλαρώνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κατάσταση στα επαγγελματικά σας θα είναι κάπως απρόβλεπτη, καθώς θα παρατηρήσετε μία μικρή κινητικότητα. Αποφύγετε λήψεις σημαντικών αποφάσεων, όσο τα πράγματα δεν δείχνουν μία σταθερή πορεία. Οι συνεργασίες θα που θα προκύψουν, θα δώσουν την δυνατότητα να προωθήσετε τα σχέδια σας.

ΛΕΩΝ

Στα επαγγελματικά σας, επικρατεί μία ηρεμία και σας βοηθά να επανεξετάσετε στόχους και ιδέες. Ενδεχομένως να λάβετε χρήματα από άτομα που βρίσκονται κοντά σας και να βγείτε από μία δύσκολη θέση. Φροντίστε την υγεία σας και βάλτε περισσότερη άθληση στην ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην επιτρέψετε σε αρνητικά συναισθήματα να διαβάλλουν τις σκέψεις σας και να περιορίσουν τις προσδοκίες σας. Η αυτοκυριαρχία και η αυτοπροστασία, είναι τα όπλα για να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή. Βρεθείτε με φίλους και διασκεδάστε.

ΖΥΓΟΣ

Υποθέσεις παρασκηνίου μπορεί να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας και να δημιουργήσουν μικρές εντάσεις με το κοντινό περιβάλλον. Μείνετε αντικειμενικοί απέναντι στα ζητήματα που σας αφορούν και αγνοήστε πλασματικές σκέψεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μιλήστε με ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και ασχοληθείτε με πιο ευχάριστα πράγματα. Η εύνοια της μέρας, βοηθά να ξεκαθαρίσετε θέματα σχέσεων και συνεργασιών δίνοντάς σας την δυνατότητα να ανανεώσετε τις σχέσεις σας. Μιλήστε με ειλικρίνεια και καταθέστε τα σχέδια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα, για σας, θα είναι αρκετά ευχάριστη και μία ανανεωμένη διάθεση θα σας οδηγήσει σε δράσεις και ενέργειες. Η συμμετοχή σας σε εκδηλώσεις και νέες συνεργασίες, θα εξασφαλίσουν την υλική σας ασφάλεια. Δείξτε προσοχή σε απρόβλεπτες συμπεριφορές που μπορεί να φέρουν ταραχή ανάμεσα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος θα επανεξεταστούν και θα οργανώσετε νέους τρόπους για την ενίσχυσή τους. Η ευχάριστη και γενναιόδωρη διάθεση θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τις σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παλιά μυστικά θα δημιουργήσουν ένα ανήσυχο κλίμα στην ημέρα σας και ίσως, νιώσετε μία μικρή δυσκολία να τα αντιμετωπίσετε. Μην επιμείνετε σε οριστικά συμπεράσματα ή αποφάσεις και προσπαθήστε να ελέγξετε τις εσωτερικές σας παρορμήσεις. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πρόθεση να προσδιορίσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και να τα αναλύσετε με λεπτομέρεια, θα σας δώσει την σιγουριά για να συνεχίσετε. Αδράξτε την ημέρα και περάστε ευχάριστα με τον σύντροφό σας ή τους φίλους σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση