Τα ζώδια της Πέμπτης 14 Απριλίου 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 14 Απριλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Εάν δείτε τον εαυτό σας αρκετά οξύθυμο, προσπαθήστε να μείνετε απόμακροι από συζητήσεις που εμπεριέχουν εντάσεις. Ο έρωτας, θα είναι στα πρώτα ενδιαφέροντα σας και θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μία νέα σχέση, ακόμα και με άτομα που στο παρελθόν τους αντιμετωπίζατε διαφορετικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα καθημερινά σας ζητήματα, φαίνεται να δείχνετε μεγαλύτερη ευαισθησία από ότι χρειάζεται. Προσπαθήστε να μην παρασέρνεστε από αυταπάτες ή πλασματικές σκέψεις, αφήνοντας έτσι το περιθώριο σε αρνητικά πρόσωπα να σας εξαπατήσουν. Ίσως, το να μείνετε για λίγο μόνοι θα βοηθήσει την ψυχολογία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βάλτε φρένο στο πνεύμα ανυπακοής και ιδίως όταν εμφανίζεται σε ζητήματα επαγγελματικής σταδιοδρομία. Μπορείτε να κάνετε πρωτοποριακά πράγματα, χωρίς όμως να φανείτε ασυνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι στα θέλω σας και αφήστε την μέρα να περάσει έτσι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πρακτικότητα και η σταθερότητα που δείχνετε απέναντι σε σοβαρά ζητήματα, δίνει το έναυσμα να κατακτήσετε τις προσδοκίες σας. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας. Φροντίστε να περιορίσετε την στάση σας απέναντι σε άτομα που μπορεί να κινηθούν επιθετικά και να σας φορτίσουν αρνητικά.

ΛΕΩΝ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις μην ξεχνάτε να ελέγχετε τις αντιδράσεις των άλλων και συνειδητοποιείστε λάθη του παρελθόντος. Σήμερα, μπορεί να παρατηρηθεί μία αμφίπλευρη δοτική διάθεση με τον σύντροφό σας και αυτό, να σας χαρίσει ευχάριστα συναισθήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κρατήστε την αυτοκυριαρχία σας και προσπαθήστε να ελέγξετε τις αντιδράσεις και τα αισθήματα σας, σε συζητήσεις που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα θα ευνοηθούν και θα τα βάλετε σε τάξη.

ΖΥΓΟΣ

Στις επαγγελματικές σας εκδηλώσεις προβλέπονται ευχάριστες συναντήσεις και μπορείτε να προγραμματίσετε ή να οργανώσετε με αισιοδοξία μελλοντικά σχέδια. Οι συνεργασίες σας θα ευνοηθούν και ιδίως άτομα που ανήκουν στο γυναικείο φύλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η υλική σας ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, θα σας απασχολήσουν σήμερα, και θα νιώσετε έτοιμοι για να επικεντρωθείτε στην επίλυση τους. Επισκέψεις που θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας χαροποιήσουν και ίσως, έχετε την ευκαιρία να σας προωθήσουν σχέδια και πλάνα που έχετε οργανώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα και διοργανώσετε εκδηλώσεις που θα σας διασκεδάσουν. Σήμερα, η μέρα, σας δίνει την κατάλληλη αίσθηση αισιοδοξίας και θα συμμετέχετε σε δράσεις που θα σας χαροποιήσουν. Ένας νέος έρωτας θα κάνει την εμφάνισή του και θα σας συναρπάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ψυχολογία σας δεν είναι η κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που έχουν να κάνουν με αναλύσεις και λεπτομερή εξέταση. Επαναπροσδιορίστε την στάση σας και μην επιτρέψετε σε λανθασμένες σκέψεις να λάβουν χώρα, σε αποφάσεις που πρόκειται να ληφθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση για νέες συνεργασίες και ενάρξεις είναι κατάλληλη και μπορείτε να οδηγηθείτε σε νέα δεδομένα. Ο έλεγχος που έχετε στα χέρια στις επαγγελματικές συμφωνίες, βοηθά να μην οδηγηθείτε σε λανθασμένα συμπεράσματα. Συζητήστε με άτομα από το γύρω περιβάλλον και διατηρήστε τις επιφυλάξεις σας σε αρνητικές συμπεριφορές.

ΙΧΘΥΕΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας θα γεμίσουν με ζεστασιά τον εργασιακό σας χώρο και θα κάνετε ευχάριστες συζητήσεις με τους συναδέλφους σας. Συμβόλαια και νέες συμφωνίες ευνοούνται αυτή την περίοδο, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Η μέρα, βοηθά να στοχεύσετε στις προσδοκίες σας. 

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση