Τα ζώδια της Τετάρτης 13 Απριλίου 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 13 Απριλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να χαράξετε νέα πλάνα ή σχέδια και να ψάξετε για νέους συνεργάτες. Η διπλωματική σας στάση και η καθαρότητα της σκέψης σας, είναι τα όπλα για να τα καταφέρετε. Διώξτε το άγχος και εμπιστευτείτε περισσότερο τον εαυτό σας. Το φλερτ και η διασκέδαση, θα σας ανανεώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο έντονος συναισθηματικός σας κόσμος, μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις αποφάσεις και στις ενέργειες σας. Μείνετε μακριά από καταλυτικά συμπεράσματα που μπορούν να καθορίσουν την μελλοντική σας πορεία. Οικονομικά θέματα και δάνεια, θα ευνοηθούν και θα μπορέσετε να τα βάλετε σε μία τάξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχει μία έντονη κινητικότητα στον εργασιακό σας χώρο και αυτό, ίσως σας αποσπά την προσοχή από τα μελλοντικά σας σχέδια. Αφήστε την μέρα να περάσει και μην γίνεστε πιεστικοί. Οι συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος, θα ανανεώσουν την διάθεση σας και θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία ηρεμία και μία γαλήνη, φαίνεται να επικρατεί στα επαγγελματικά σας και αυτό, θα είναι το όπλο για να προχωρήσετε με σιγουριά. Μείνετε μακριά από εντάσεις ή αντιπαραθέσεις. Η επαφή σας με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας.

ΛΕΩΝ

Ζητήματα που έχουν σχέση με την καριέρα σας, θα σας ταλαιπωρήσουν και θα πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι και να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Ξεκαθαρίστε καταστάσεις που δείχνουν μπερδεμένες και αφεθείτε σε νέους έρωτες που έχουν την δύναμη να προκύψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να ασχοληθείτε με κρυφές καταστάσεις ή παρασκηνιακά θέματα του παρελθόντος που έχουν επηρεάσει την ζωή σας. Φροντίστε να μείνετε συγκεντρωμένοι στα δεδομένα που σας δίνονται και να αποφύγετε σκέψεις που θα στηρίζονται σε φανταστικά πλάνα.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεση να μιλήσετε με κόσμο ή να βρεθείτε με ανθρώπους του ίδιου κύκλου θα ανανεώσει την ψυχολογία σας. Σήμερα, μπορείτε να δώσετε σε δημοσιότητα σχέδια που έχετε καταβάλει προσπάθειες στο παρελθόν και είστε σίγουροι για την πρόοδο τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα, θα είναι ευνοϊκή και θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη επαγγελματικά θέματα που στο παρελθόν σας έφεραν μία μικρή ανησυχία. Προσέξτε την συμπεριφορά των άλλων γύρω σας και έπειτα φερθείτε με τον ανάλογο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέματα που σχετίζονται με την παιδεία ή με μακρινούς προορισμούς, θα σας χαρίσουν ένα απρόσμενο ενδιαφέρον και εσείς, θα δραστηριοποιηθείτε σε νέους τομείς. Η επαφή σας με φιλικά άτομα ή γενικότερα με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θα σας χαλαρώσει και θα σας διασκεδάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο τα οικονομικά σας και να διευθετήσετε συναλλαγές του παρελθόντος. Δείξτε προσοχή σε παλιά μυστικά που από την μία θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας, από την άλλη όμως, μπορεί να σας ανησυχήσουν. Απλά, μείνετε ψύχραιμοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σημαντικότερο πράγμα που έχετε να κάνετε σήμερα, είναι να εστιάσετε στα συναισθήματα σας, αλλά και των άλλων γύρω σας. Η ειλικρίνεια είναι το κλειδί για να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας έχουν πληγώσει. Οι επικοινωνίες σας θα είναι ευνοϊκές και θα έρθετε κοντά με άτομα του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΕΣ

Η καθημερινότητα θα σας τραβήξει την προσοχή και θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με λογαριασμούς, υποχρεώσεις και ευθύνες. Ίσως, νιώσετε μία μικρή κούραση και θα πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι στην φροντίδα του εαυτού σας. Ασχοληθείτε με την άθληση ή την σωματική άσκηση.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση