Τα ζώδια της Τρίτης 12 Απριλίου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 12 Απριλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Μία μικρή ανησυχία θα κατακλίσει τα συναισθήματα σας, εξαιτίας των υποχρεώσεων και των ευθυνών που έχετε αναλάβει το τελευταίο διάστημα. Προσπαθήστε να ηρεμίσετε και να χαλαρώσετε, χωρίς να μένετε σε στερεότυπα του παρελθόντος, που απλά σας επιβαρύνουν ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πνεύμα ελευθερίας και ανυπακοής, θα κυριεύσει τα αισθήματα σας και θα σας οδηγήσει σε απρόβλεπτες ενέργειες που στο μέλλον ενδεχομένως να μετανιώσετε. Μην επιτρέπετε σε τρίτα πρόσωπα με αρνητικό παρελθόν να σας επηρεάσουν και να νιώσετε άβολα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πρακτικότητα και η ψυχραιμία θα είναι το κλειδί της ημέρας, ώστε να μπορέσετε να βάλετε σε μία τάξη θέματα που αφορούν φίλους ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Ασχοληθείτε με δράσεις που θα σας χαρίσουν θετική ενέργεια και θα σας απομακρύνουν από ενοχές και τύψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις μείνετε εστιασμένοι και συγκεντρωμένοι στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει και μην αμελείτε ευθύνες. Ξεκαθαρίστε τα συναισθήματα σας και συζητήστε με ειλικρίνεια, θέματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή. Βρείτε λίγο χρόνο για διασκέδαση.

ΛΕΩΝ

Η ευαισθησία που δείχνετε σε ζητήματα της ημέρας, ίσως να μην επιτρέψει την ορθολογική σας σκέψη να επεξεργαστεί σωστά ότι πιθανώς απαιτείται. Η αυτοκυριαρχία και η αυτοσυγκέντρωση, θα βοηθήσουν να μείνετε εστιασμένοι σε θέματα ανάλογα με την σοβαρότητα τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνεργασίες και κοινωνικές συναναστροφές, θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και ασκήστε την διπλωματική σας στάση και την ευπροσαρμοστικότητα σας. Οι συνεργασίες με το γυναικείο φύλο, θα σας ευνοήσουν ιδιαίτερα.

ΖΥΓΟΣ

Η επαγγελματικές σας υποθέσεις θα δεχθούν μικρές προκλήσεις για να εξετάσουν την αντοχή σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και εξετάστε όλους τις παραμέτρους που μπορεί να σας οδηγήσουν σε αυτούς. Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε και ζητήστε την συμβουλή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση σας είναι αυτή που θα καθοδηγήσει τα γεγονότα στο μονοπάτι που εσείς έχετε επιλέξει. Αφήστε τις υπερβολές και εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας. Στο παρελθόν, έχετε δουλέψει για νέες προοπτικές στον επαγγελματικό σας τομέα, βρίσκεστε στην περίοδο που βάζετε τα πρώτα θεμέλια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ψυχραιμία, είναι το κλειδί της ημέρας και θα μπορέσει να σας απομακρύνει από λάθος επιλογές ή βιαστικές αποφάσεις. Δώστε χρόνο στα πράγματα και αφουγκραστείτε την διαίσθηση σας. Εξετάστε με λεπτομέρεια τα ζητήματα που σας ανησυχούν και διατηρείστε την κρίση σας αντικειμενική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα, θα έχει θετικές εκπλήξεις για σας και θα σας βγάλει από την ανία και την ρουτίνα της καθημερινότητα. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Οι επικοινωνίες σας θα ευνοηθούν και θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε θέματα του παρελθόντος σε ένα ήπιο κλίμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας θα γεμίσουν με θετική ενέργεια τις σκέψεις σας και θα νιώσετε έτοιμοι για νέα σχέδια. Ευνοούνται οι συναντήσεις και τα συμβόλαια, χωρίς όμως να ξεχνάτε να δείχνετε την απαραίτητη προσοχή όπου χρειάζεται. Ένας ρομαντικός περίπατος θα σας χαλαρώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, μπορεί παρατηρήσετε έναν μικρό εκνευρισμό και θα νιώσετε μία μικρή ένταση. Αφήστε την μέρα να περάσει, χωρίς πολλές επισημάνσεις, απλά μείνετε παρατηρητές. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε δράσεις που θα βελτιώσουν την διάθεση σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση