Τα ζώδια του Σαββάτου 9 Απριλίου 2022

Τα ζώδια του Σαββάτου 9 Απριλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Προγραμματίστε τα καταναλωτικά σας σχέδια και μην προβαίνετε σε υπερβολές που ίσως, αργότερα  μετανιώσετε. Μια ευχάριστη έξοδος με τον σύντροφό σας ή μια βόλτα στην φύση, θα σας φέρουν πιο κοντά. Κρυφές υποθέσεις του παρελθόντος, μπορείτε απλά να τις παρατηρήσετε και να αφήσετε τα συμπεράσματα για άλλη μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας, θα είναι ευχάριστη και θα ξεκινήσετε νέα πλάνα με δυναμικό τρόπο. Η στροφή προς τον κοινωνικό σας περίγυρο θα αναπτύξει τον κύκλο σας και θα σας κάνει πιο δημιουργικούς. Διασκεδάστε και φλερτάρετε, δίνοντας ένα ευχάριστο στίγμα στην μέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καταστάσεις που σχετίζονται με άτομα του κοντινού σας κύκλου, θα σας προδιαθέσουν να στοχεύσετε σε υψηλότερους στόχους. Οι δυσκολίες που έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν μπορεί να σας έχουν πεισμώσει και να σας έχουν διαμορφώσει τα μέχρι τώρα σχέδια σας. Η υπομονή, θα σας ανταμείψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα στις σχέσεις και να σας απομακρύνει από πλάνα που πρέπει να βρίσκεστε σε δράση. Ξεπεράστε τις δυσκολίες που τυχόν έχουν προκύψει, στηριζόμενοι  στις ικανότητες και δυνατότητες σας.

ΛΕΩΝ

Εξετάστε με λεπτομέρεια τα θέματα που έχουν έρθει στην επιφάνεια και αποζητούν να τα βάλετε σε μία τάξη. Μπορεί οι συμβουλές των ατόμων που εμπιστεύεστε να σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας και λάβετε αποφάσεις που θα βελτιώσουν την ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, θα έχουν ανοδική πορεία και αυτό, θα επιστρατεύσει τις δυνάμεις σας. Μπορεί να έχετε συναντήσεις με νέα πρόσωπα που θα προκαλέσουν τις αντοχές και τις ικανότητες σας. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και εντάξτε νέα χόμπι στην καθημερινότητα σας.

ΖΥΓΟΣ

Άτομα που σχετίζονται με μακρινούς προορισμούς θα φέρουν μία αλλαγή στην καθημερινότητα σας. Μείνετε προσηλωμένοι στις προσδοκίες που έχετε θέσει και εξετάστε τα νέα στοιχεία με πιο αντικειμενικό τρόπο. Θερμά συναισθήματα θα ανανεώσουν την ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αρνητική ψυχολογία θα επηρεάσει τα σχέδια σας και θα προβείτε σε μια επαναξιολόγηση. Μην προσπαθήσετε να φτάσετε σε συμπεράσματα ή να δώσετε οριστικές λύσεις, ασχοληθείτε με κάτι που θα σας χαρίσει χαρούμενη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρωτοποριακά και ακραία πράγματα, θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας και θα ξεφύγετε από την ανία της καθημερινότητας. Αρκετά απρόοπτα μπορεί να συμβούν κατά την διάρκεια της ημέρας και αυτό, θα σας προκαλέσει ποικίλα συναισθήματα. Μικρές αποδράσεις με φίλους θα σας ανανεώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κακή ψυχολογία θα σας ωθήσει να μείνετε στο σπίτι και θα εμφανιστεί μία ψυχρότητα στις σχέσεις σας. Διοργανώστε καλύτερα την ημέρα σας και μην ασχολείστε με περιττά πράγματα που φορτίζουν αρνητικά τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αισιοδοξία που έχετε σήμερα είναι το όπλο για να επεξεργαστείτε με επιτυχία τα πλάνα που έχετε θέσει. Στα επαγγελματικά σας, θα εμφανιστούν ευκαιρίες που θα βελτιώσουν την οικονομική σας πορεία. Πρόσωπα από το παρελθόν θα έρθουν στο μυαλό σας και θα κάνετε τις ανάλογες ενέργειες, ώστε να συναντηθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην αφήνετε την αρνητική συναισθηματική κατάσταση να σταθεί ως εμπόδιο, στα πλάνα που έχετε προσχεδιάσει. Μπορείτε να αφήσετε τις εξελίξεις να τρέξουν, χωρίς να εμπλέκεστε σε θέματα που δεν σας αφορούν. Φανείτε ρεαλιστές, και αντλήστε ενέργεια από τον εσωτερικό σας κόσμο.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση