Τα ζώδια της Παρασκευής 8 Απριλίου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 8 Απριλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Στα επαγγελματικά σας θα υπάρξουν μικρές αλλαγές και θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε νέους παράγοντες που θα στηρίξουν τους στόχους σας. Μην δείξετε ανησυχία σε προτάσεις που δεν καλύπτουν τις ιδέες σας. Οι συζητήσεις με τον σύντροφό σας, θα εξισορροπήσουν την σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία ευχάριστη διάθεση απέναντι στους ανθρώπους που αγαπάτε, θα αλλάξει τις καταστάσεις γύρω σας. Είστε σε θέση να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας έχουν απασχολήσει στο παρελθόν και να δώσετε λύσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Εκμεταλλευτείτε την ηρεμία και την γαλήνη των συναισθημάτων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μπορεί να δείξετε μία οξυθυμία ή έναν εκνευρισμό απέναντι σε συζητήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας και αυτό, ίσως, χαρακτηριστεί ως ένα σταμάτημα. Μην επιτρέψετε σε υπερβολικές σκέψεις να καθοδηγήσουν τις αποφάσεις σας και απλά μείνετε ψύχραιμοι στα μελλοντικά σας σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, ενδεχομένως να σας απασχολήσουν υποθέσεις του παρασκηνίου και θα πρέπει να μείνετε αποστασιοποιημένοι. Επεξεργαστείτε τα στοιχεία που σας δίνονται και μην αμφιβάλλετε για τα συμπεράσματα. Μην επιτρέψετε σε τρίτα πρόσωπα να πληγώσουν τα συναισθήματα σας.

ΛΕΩΝ

Η εύνοια της ημέρας, θα βοηθήσει να ξεπεράσετε δυσκολίες και εμπόδια που έχετε συναντήσει από το παρελθόν. Ένα πρόσωπο από το κοντινό σας περιβάλλον μπορεί να σταθεί αρωγός στις προσδοκίες σας και θα μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα μελλοντικά σας σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα που έχουν να κάνουν με την υλική σας ασφάλεια και γενικότερα με τα οικονομικά σας, θα βελτιωθούν και θα μπορέσετε να τα βάλετε σε τάξη. Μπορεί να σας έχουν αποσυντονίσει οι ξαφνικές αλλαγές που έχουν συμβεί στο παρελθόν και νιώθετε μία μικρή ανασφάλεια. Μια βόλτα στην φύση θα σας χαλαρώσει.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και για να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας, σε θέματα που σας έχουν πληγώσει ή σας έχουν ανησυχήσει αρκετά. Μπορείτε επίσης, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να βρείτε νέες αρμοδιότητες που θα διατηρήσουν τον ενθουσιασμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζητήματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές συναλλαγές ή κληρονομικά, θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Μην αφήνετε αρνητικά πρόσωπα να λειτουργούν άδικα απέναντι σας, αντ’ αυτού υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε ή είναι καταρτισμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επικοινωνήστε με νέα πρόσωπα και αλλάξτε τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο. Στις συζητήσεις που είστε διατεθειμένοι να κάνετε, απλά εξετάστε τα συναισθήματα των άλλων για να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα. Μικρά ταξίδια, θα ευνοήσουν την ψυχολογία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα θα απορροφήσουν τις σκέψεις σας και θα ψάξετε λύσεις, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο. Νέα προγράμματα θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και θα βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διασκεδάστε και φλερτάρετε με νέους έρωτες που θα έρθουν στον δρόμο σας και μην βάζετε φρένο στις επιθυμίες σας. Η μέρα, θα είναι αρκετά ευχάριστη για εσάς και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με νέα ενδιαφέροντα. Οι φίλοι ή άτομα που έχετε κοινό στόχο, θα σας αναψυχόσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία έντονη στροφή προς το σπίτι, οφείλεται από την υπερβολική ευαισθησία που δείχνετε απέναντι στα θέματα της καθημερινότητας. Η μέρα, είναι κατάλληλη για να ονειρευτείτε και να οραματιστείτε τα μελλοντικά σας σχέδια και επιθυμίες. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, εξάλλου το αξίζει.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση