Τα ζώδια της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Τα πράγματα γύρω σας θα είναι αναμφίβολα, καθώς θα υπάρξουν απρόοπτα γεγονότα που θα σας ξαφνιάσουν. Μείνετε σε απόσταση από διαφωνίες που δεν είστε σε θέση να υπερασπιστείτε και να δειχθεί μία λάθος συμπεριφορά. Η κατάσταση μπορεί να σας μοιάζει απροσδιόριστη και απαιτείται ψυχραιμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ενασχόληση με πρωτοποριακά θέματα και οι ακραίες επιθυμίες, θα δώσουν ένα ξεχωριστό χρώμα στην ημέρα σας. Απρόοπτα γεγονότα που θα υπάρξουν ξαφνικά, θα τελειώσουν με τον ίδιο τρόπο. Επαφές με φίλους ή κοινωνικές ομάδες, θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα αίσθημα απομόνωσης θα αλλάξει την συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους και ίσως δείξει μία αδιαφορία σε ζητήματα που θα συζητηθούν. Καταθέστε τα συναισθήματά σας και αποφύγετε τις αναλύσεις σε βάθος. Κάντε υπομονή και δώστε χρόνο στην ισορροπία των συναισθημάτων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση, είναι στοιχεία που θα βάλουν σε μία τάξη τις ανησυχίες και τα αισθήματά σας. Ευνοούνται ταξίδια με μακρινούς προορισμούς, δικαστικά θέματα και συμφωνίες που έχετε στο πρόγραμμα να ολοκληρωθούν. Μια επαγγελματική συνάντηση, ενδεχομένως να δημιουργήσει ευχάριστο κλίμα.

ΛΕΩΝ

Μην επιτρέπετε στην ψυχική σας κατάσταση να γίνει φρένο στις επαγγελματικές σας υποθέσεις ή στις συνεργασίες που έχετε στο πλάνο σας. Προσπαθήστε να φανείτε ρεαλιστές και να δείτε τις εξελίξεις από μία αντικειμενική οπτική. Μπορεί να φανείτε αδιάκριτοι σε ερωτήματα που δεν ανήκουν στο παρόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τάση που δείχνετε προς το ξόδεμα πιθανόν να ξεπεράσει τα καταναλωτικά σας όρια και θα πρέπει να είστε πιο συνετοί, απέναντι στις επιθυμίες σας. Η ευχάριστη διάθεση θα βελτιώσει τις σχέσεις σας και τα ξεκαθαρίσματα θα χαρίσουν μία νέα πορεία για το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Οι επαγγελματικές σας συμφωνίες ή σχέδια θα έχουν θετικό αποτέλεσμα και μπορούν να γίνουν το βάθρο για τα επόμενα βήματά σας. Η επικοινωνία με το γυναικείο φύλο, θα είναι σε αρμονία με τις επιθυμίες και τα «θέλω» σας. Μικρές δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε με την διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας και τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι καταστάσεις που σχετίζονται με πρόσωπα που συμπαθείτε, μπορεί να σας αναγκάσουν να δείτε μία διαφορετική οπτική και να ευνοήσουν τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Μακρινά ταξίδια ή θέματα που σχετίζονται με την ανώτερη εκπαίδευση, θα χρειαστούν μεγαλύτερη προσπάθεια για να τα υλοποιήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση θα δημιουργήσει μικρές ανασφάλειες και φοβίες απέναντι σε ζητήματα που θέλετε να επιλύσετε. Η τάση να μείνετε μόνοι και να σκεφτείτε με πειθαρχία και ωριμότητα, θα βοηθήσει να βρείτε την λύση που θα ευνοήσει τα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η λεπτομερής εξέταση των επαγγελματικών σας υποθέσεων θα βελτιώσει την εικόνα σας, ενώ ταυτόχρονα θα αναδειχθούν οι δυνατότητες και οι ικανότητές σας. Μία νοσταλγία θα φέρει πολλές αναμνήσεις. Η τάση αυτή, θα ευνοήσει την επικοινωνία σας με πρόσωπα του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οποιαδήποτε επαφή με άτομα που βρίσκονται στον εργασιακό σας χώρο, θα πρέπει να γίνει σε χαλαρό επίπεδο. Μεγαλύτερα άτομα θα είναι υποστηρικτικά απέναντι στις απαιτήσεις και τις επιθυμίες σας. Προσέξτε την διάθεσή σας η οποία μπορεί να έχει απότομες εναλλαγές, ιδίως απέναντι στην σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ Οι εργασίες που σχετίζονται με το εξωτερικό ή με μακρινές αποστάσεις, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα και θα στραφείτε σε νέες ιδέες. Μία ξεχωριστή μέρα θα ζήσετε με τον σύντροφό σας ή θα γνωρίσετε έναν νέο έρωτα. Διασκεδάστε και χαλαρώστε, εξάλλου το αξίζετε.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση