Τα ζώδια της Πέμπτης 7 Απριλίου 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 7 Απριλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η αυστηρή στάση απέναντι στις εξελίξεις, θα οδηγήσει τις σκέψεις σας σε ορθολογικούς συνειρμούς. Μπορεί να έχετε την ανάγκη να δώσετε ή να δεχθείτε συμβουλές από το περιβάλλον σας, με αποτέλεσμα να έρθετε σε συναισθηματική ισορροπία. Θέματα καριέρας και γενικότερα επαγγελματικού τομέα θα ευνοηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Εστιάστε στις αντιδράσεις των άλλων γύρω σας και ασχοληθείτε περισσότερο με τους στόχους και τις προσδοκίες σας. Ξεκάθαρα συναισθήματα θα βρουν ανταπόκριση από την απέναντι πλευρά και θα εξισορροπηθούν οι σχέσεις μεταξύ σας. Ένας νέος έρωτας, θα σας ξαφνιάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αυτοκυριαρχία και η αυτογνωσία θα σταθούν αρωγοί στις αποφάσεις σας. Συγκεντρωθείτε στην δουλειά σας και μην αφήνετε σοβαρά ζητήματα να σας αποσυντονίσουν. Τα οικονομικά σας, θα βελτιωθούν και θα μπορέσετε να βρείτε νέους πόρους χρηματοδότησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μικρές αποδράσεις στην φύση, θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά και θα σας απομακρύνουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Οι συνεργασίες που βρίσκονται υπό εξέλιξη θα μπορέσουν να ανοίξουν νέες προοπτικές για το μέλλον. Ξεκαθαρίσματα θα υπάρξουν σε θέματα σχέσεων.

ΛΕΩΝ

Οι συναντήσεις που θα υπάρξουν στον εργασιακό σας χώρο, μπορεί να σας εκπλήξουν και να χαλαρώσετε από τα πλάνα που έχετε θέσει να υλοποιηθούν. Μπορείτε να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις ή θέματα που έχουν φέρει αρνητικότητα μέσα στην σχέση σας και να βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα και ξεκινήστε να ενεργοποιείτε τους στόχους και τις προσδοκίες σας. Θυμηθείτε ότι, η θετική σας ενέργεια θα ανατρέψει εξελίξεις και θα έχετε θετικά αποτελέσματα στα ζητήματα που σας ανησυχούν. Η διασκέδαση και το φλερτ, θα σας χαρίσουν ένα ευχάριστο στίγμα στην μέρα σας.

ΖΥΓΟΣ

Αρνητικά συναισθήματα θα βάλουν φρένο στα σχέδια σας και δεν θα έχετε την ανάλογη αυτοπεποίθηση που απαιτείται. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και την διαίσθηση σας, σε αποφάσεις. Επαναπροσδιορίστε την θέση σας, μέσα στην ερωτική ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εάν το μυαλό σας τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, μειώστε τους ρυθμούς, γιατί σας αποπροσανατολίζει από τους στόχους σας. Μείνετε ήρεμοι και ψύχραιμοι και μην αφήνετε τις σκέψεις σας να παραπλανούνται από αρνητικά συναισθήματα. Διατηρείστε τις επιφυλάξεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία αίσθηση αισιοδοξίας και χαράς θα επηρεάσουν τα συναισθήματα σας και θα ευνοήσουν την πορεία της ημέρας σας. Προγραμματίστε τις αγορές σας και μην οδηγήστε σε σπατάλες και καταναλωτικά σχέδια, που δεν μπορείτε να τα υποστηρίξετε. Ένας ρομαντικός περίπατος θα φέρει πιο κοντά τον σύντροφο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην προκαλείτε συζητήσεις που μπορούν να δημιουργήσουν ένταση και εξετάστε τα θέματα σας πιο αντικειμενικά. Η διάθεση να ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας και να του δείξετε τα συναισθήματα σας, θα σας ωθήσει να προβείτε σε αγορές δώρων ή εκπλήξεις που θα αλλάξουν την σχέση μεταξύ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δείξτε μεγαλύτερη ευαισθησία απέναντι στον εαυτό σας και μην παρασυρθείτε από υπερβολικά συναισθήματα. Μπορεί να βρεθείτε απέναντι σε παρασκήνια του παρελθόντος και να προσπαθήσετε να τα εξετάσετε. Μην παρασύρεστε από αυταπάτες και αρνητικές σκέψεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Βάλτε φρένο σε συμπεριφορές που προσβάλουν την αξιοπιστία σας και μείνετε σταθεροί σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας εξέλιξη. Η αναζήτηση ενός πνευματικού οδηγού, θα σταθεί αρωγός στις αναζητήσεις σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και δράστε.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση