Τα ζώδια της Τετάρτης 6 Απριλίου 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 6 Απριλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Μία δοτική διάθεση θα σας οδηγήσει να φροντίσετε τους αγαπημένους σας και να νιώσετε δημιουργικοί. Ασχοληθείτε με λεπτομέρειες στα επαγγελματικά σας, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο και μην αφήσετε κενά που μπορεί αργότερα να σας εκτοπίσουν από τον στόχο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα σας, θα είναι κάπως φορτισμένη συναισθηματικά και θα νιώσετε ίσως αβοήθητοι. Μην εγκαταλείπετε τις προσπάθειες σας και αντιμετωπίστε με τόλμη τις δυσκολίες που ενδεχομένως εμφανιστούν. Βρεθείτε με φίλους ή έμπιστα άτομα που μπορούν να σας βελτιώσουν την διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία στροφή προς το σπίτι θα σας φέρει αντιμέτωπους με παρελθοντικές ενέργειες και λάθη, βλέποντας έτσι πιο ξεκάθαρα το μέλλον σας. Η συναισθηματική σας κατάσταση, να θυμάστε ότι θα κρίνει την πορεία της ημέρας. Αφήστε ξεκαθαρίσματα και συμπεράσματα για το προσεχές μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επικοινωνήστε με κόσμο που σας προσφέρει χαρά και ανανεώνει την διάθεση σας. Εξετάστε λεπτομέρειες σε υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και μην αφήνετε αρνητικά πρόσωπα να εισχωρούν στην προσωπική ζωή σας. Οικονομικά θέματα, θα σας δυσκολέψουν.

ΛΕΩΝ

Η αρνητική σας διάθεση μπορεί να επηρεάσει τα επαγγελματικά σας και να βάλει ένα φρένο σε μακροχρόνια σχέδια. Μία οξύθυμη συμπεριφορά, θα δημιουργήσει εντάσεις και αντιπαραθέσεις στην σχέση σας, γι’ αυτό μείνετε ψύχραιμοι σε συζητήσεις που πιθανόν θα προκύψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αισιοδοξία και οι φιλοσοφημένες σκέψεις, θα είναι αρωγοί στα προσωπικά σας ζητήματα. Ασχοληθείτε με προβλέψεις, αποφεύγοντας να κάνετε αυθυποβολή στον εαυτό σας με αρνητικά συναισθήματα. Επανεξετάστε θέματα που θέλουν να διατηρήσετε μία αποφασιστική στάση.

ΖΥΓΟΣ

Συγκρατείστε την φαντασία σας σε παρασκήνια ή κρυφές υποθέσεις που θα λάβουν χώρα στην διάρκεια της ημέρα σας. Μην επιτρέψετε σε τρίτα πρόσωπα να σας απομυζήσουν ενέργεια και να απομακρυνθείτε από τους στόχους σας. Μείνετε σταθεροί και ψύχραιμοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ασχοληθείτε με σοβαρά ζητήματα που έχουν να κάνουν με αλλαγές στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι επικοινωνίες, σε συνεργασίες και συνεταιρισμούς θα δώσουν το προβάδισμα για να συνεχίσετε δημιουργικά και αποφασιστικά τα πλάνα που έχετε θέσει από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δείξτε υπομονή και επιμονή σε ζητήματα που έχουν φέρει δυσκολίες στην υλική σας ασφάλεια και γενικότερα στην επικοινωνία με τους γύρω σας. Η μέρα, δεν είναι ευνοϊκή απέναντι σε δικαστικές υποθέσεις ή θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, γι’ αυτό προσπαθήστε να μείνετε μακριά από αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορείτε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε, αποφεύγοντας πιεστικές καταστάσεις που επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Η ανάγκη να βρεθείτε με άτομα που δείχνουν κατανόηση ή έχετε κοινούς στόχους, θα αλλάξει την διάθεση σας και θα νιώσετε υπέροχα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εμμονές και τα στερεότυπα του παρελθόντος δεν αφήνουν ελεύθερα να κινηθείτε και να συμμετέχετε ενεργά στις αλλαγές της ζωής σας. Μπορεί να δημιουργηθούν μικρές εντάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα και η στάση αυτή, δεν θα σας επιτρέψει να μείνετε συγκεντρωμένοι σε πιθανούς ανταγωνισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία έξοδο με τους φίλους ή με τον σύντροφό σας, θα ανανεώσει την διάθεση σας και θα νιώσετε ότι απεγκλωβίζεστε από πιεστικές καταστάσεις. Ευχάριστα πράγματα θα συμβούν στην ερωτική σας σχέση και θα αλλάξει το πλάνο στην συμβίωση σας. Οργανώστε τον χρόνο σας και μην τον επενδύεται σε άστοχες ενέργειες.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση