Τα ζώδια της Τρίτης 5 Απριλίου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 5 Απριλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Στα επαγγελματικά σας φαίνεται να επικρατεί μία ηρεμία και αυτό, σας δίνει το περιθώριο να επανεξετάσετε θέματα που έχουν φέρει αρνητικό αντίκτυπο στα σχέδια σας. Τα αγνά συναισθήματα που τρέφετε για τον σύντροφο σας, μπορούν να φέρουν την αλλαγή στην σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συζητήσεις και τα ζητήματα που έχουν επηρεάσει αρνητικά την ζωή σας, τώρα μπορούν να επανεξεταστούν και να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας. Το θάρρος και η τόλμη, είναι στοιχεία που μπορούν να ευνοήσουν τις προσδοκίες σας και να αποκτήσετε θετικά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι υποθέσεις που θα σας απασχολήσουν θα έχουν να κάνουν με παρασκηνιακά θέματα και ίσως, αλλάξουν το πλάνο της ημέρας σας. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε σε καίρια ζητήματα και να βάλετε σε μία τάξη τις σκέψεις σας. Αποφύγετε υπερβολές και υπέρμετρες ενέργειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα σας, σήμερα, μπορεί να είναι αρκετά ελαστική και θα έρθετε σε επαφή με νέα πράγματα. Δώστε στην δημοσιότητα σχέδια και ιδέες που στο παρελθόν έχετε επεξεργαστεί με λεπτομέρεια. Η συμφιλίωση, είναι το κλειδί για να επαναφέρετε ένα ήπιο κλίμα μέσα στην σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Οργανώστε τα πράγματα που σας ανησυχούν στην ζωή σας και βάλτε ένα φρένο σε ότι σας δημιουργεί αρνητικές συνέπειες. Οι συναντήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας ανανεώσουν και ενδεχομένως να αναγνωρίσουν όποια καλή προσπάθεια κάνετε. Μικρές δυσκολίες θα υπάρξουν σε θέματα σχέσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, θα έχετε τον έλεγχο της μέρας, καθώς τα πράγματα θα κυλήσουν με ένα ήρεμο ρυθμό. Παρεξηγήσεις και ξεκαθαρίσματα θα έρθουν στην επιφάνεια και μέσω της λογικής και της αντικειμενικότητας, θα τα βάλετε σε μία τάξη. Η επαφή με φιλικά πρόσωπα θα σας χαλαρώσει και θα σας ανανεώσει.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα και ίσως, η μέρα να μην χαρακτηριστεί από τις πιο ευχάριστες. Μικρές δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε με τις σχέσεις σας και θα πρέπει να μείνετε μακριά από συμπεράσματα. Αφήστε να κυλήσουν τα πράγματα χωρίς πιέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ειλικρίνεια είναι το όπλο για να επαναφέρετε στην αρχική της μορφή την ερωτική σας σχέση και έτσι, θα δώσετε το περιθώριο της εξέλιξης. Η διάθεση να περάσετε ευχάριστα και να συζητήσετε για κοινά θέματα, θα φέρει θετικά αποτελέσματα, απλά εκμεταλλευτείτε το.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις, θα τραβήξουν την προσοχή σας και θα μειώσετε την δράση σας απέναντι σε ανοίγματα και νέες ενάρξεις. Αποφύγετε το άγχος και ενέργειες που μπορεί να σας πανικοβάλουν και ελέγξτε τα θέματα σας με ψυχραιμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ασχοληθείτε με νέα επαγγελματικά σχέδια και βρεθείτε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης και μην επιτρέπετε σε άτομα με ένα αρνητικό παρελθόν, να επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Απλά, κρατήστε τους μακριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η υπερβολική ευαισθησία που έχετε απέναντι στην καθημερινότητα σας, δεν βοηθά να αντιδράσετε ψύχραιμα. Μείνετε σε απόσταση από οριστικές αποφάσεις και αποφύγετε κόντρες ή εντάσεις με κοντινά σας πρόσωπα. Μια βόλτα στη φύση, η άθληση ή η γιόγκα, θα σας χαλαρώσουν.

ΙΧΘΥΕΣ Μία έντονη κινητικότητα μπορεί να υπάρξει στον εργασιακό σας χώρο και να σας δημιουργήσει κάποιες αναβολές ή αναστολές. Παρατηρήστε τα πράγματα με περισσότερη ψυχραιμία και συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε. Η αναδρομή στο παρελθόν, μπορεί να σας φέρει κοντά με άτομα που είχατε κοινούς στόχους.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση