Τα ζώδια της Δευτέρας 4 Απριλίου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 4 Απριλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Γεγονότα που σχετίζονται με καταστάσεις ή πρόσωπα που συμπαθείτε, θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας. Η δυναμική σας εικόνα απέναντι στα πράγματα, θα βοηθήσει να μείνετε σταθεροί στους στόχους και τις ιδέες σας. Η αρμονία στα συναισθήματα σας, θα απομακρύνει ενοχές και τύψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάγκη να βρεθείτε λίγο μόνοι σας, θα σας βοηθήσει να εξετάσετε τα πράγματα γύρω σας με λογική και σύνεση. Μην στέκεστε σε ανασφάλειες που πιθανόν να είναι ανασταλτικές σε σχέδια και στόχους που έχετε στο μυαλό σας. Η επικοινωνία με συγγενικά πρόσωπα, μπορεί να είναι λίγο δυσμενής.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις θα ευνοηθούν και θα μπορέσετε να αλλάξετε την ρότα στα πράγματα. Μπορεί να μην έχετε πολλές επιλογές, θα είναι όμως αρκετές για να λάβετε κάποιες αποφάσεις που θα σας ευνοήσουν. Μικρές αποδράσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα, θα κυλήσει ευχάριστα και θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με νέα πρόσωπα που θα δώσουν ένα αισιόδοξο στίγμα. Μία έξοδος με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά και να περάσετε ευχάριστα. Ξαφνικά γεγονότα μπορούν να σας εκπλήξουν.

ΛΕΩΝ

Εργασίες που σχετίζονται με το εξωτερικό ή με μακρινές αποστάσεις θα σας απασχολήσουν στην διάρκεια της ημέρα. Η αποφασιστικότητα και η ζωτικότητα που σας διακατέχει, θα γίνουν τα όπλα σας για τις προκλήσεις ή τις δύσκολες καταστάσεις που πιθανόν να εμφανιστούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αρνητική σας διάθεση θα είναι ένα σταμάτημα στα σχέδια που έχετε προγραμματίσει και προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι. Μείνετε σε απόσταση σε άτομα που έχουν ένα σκοτεινό παρελθόν και μπορούν να δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα στην προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Η επιθυμία να ασχοληθείτε με πρωτοποριακά θέματα ή να κάνετε κάτι εκκεντρικό, θα σας απομακρύνει από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Η διάθεση να ασχοληθείτε με κοινότυπα ζητήματα δεν είναι η κατάλληλη, γι’ αυτό μην επιμένετε και πιέζετε τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάγκη για απομόνωση και η συναισθηματική σας κατάσταση, δεν ευνοούν να δείτε με ψυχραιμία τις εξελίξεις γύρω σας. Συζητήστε με άτομα που έχετε εμπιστοσύνη και ζητήστε την συμβουλή τους, αν αυτό νιώθετε ότι θα σας βοηθήσει. Η άθληση, θα σας αποσυμφορήσει από την αρνητική ενέργεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αυτοπεποίθηση και η τύχη που είναι με το μέρος σας, θα γίνουν τα όπλα για τα μακροχρόνια σχέδια σας. Διασκεδάστε ή φλερτάρετε, η μέρα σας ευνοεί. Θέματα που αφορούν την υλική σας ασφάλεια ή τα οικονομικά σας, απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή και εκτίμηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην επιτρέψετε στην αρνητική σας διάθεση να μπει εμπόδιο στους στόχους και στα σχέδια σας. Προσπαθήστε να φανείτε όσο ρεαλιστές γίνεται. Καλυτερεύστε την σχέση σας με συζητήσεις και βρίσκοντας κοινά ενδιαφέροντα που θα σας φέρουν πιο κοντά. Απλά, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μπορεί να δείξετε μία τάση για το ξόδεμα και τα υπερκαταναλωτικά σας σχέδια. Προσπαθήστε να μείνετε στα όρια που έχετε θέσει και να αποφύγετε σπατάλες και υπερβολικές ενέργειες. Οργανώστε μία έξοδο με τον σύντροφό σας και δημιουργήστε μία χαλαρή ατμόσφαιρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Επικοινωνήστε με συνεργάτες και νέα πρόσωπα, μειώνοντας την ένταση και τα διλλήματα που μπορεί να δημιουργήσουν αρνητικά συναισθήματα ανάμεσα σας. Οι συνεργασίες με το γυναικείο φύλο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές και μπορείτε να εξετάσετε μακροχρόνια σχέδια.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση