Τα ζώδια της Κυριακής 3 Απριλίου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 3 Απριλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, η μέρα, θα κυλήσει με μικρές δυσκολίες και ίσως εμφανίσετε μία οξύθυμη συμπεριφορά. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας και ξεκαθαρίστε καταστάσεις που σας μπερδεύουν. Μην χάσετε την αυτοκυριαρχία σας σε συζητήσεις που έχουν θέμα την οικιακή σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν παρελθοντικές υποθέσεις που έχουν να κάνουν με κρυφές καταστάσεις. Μείνετε παρατηρητές και μην σας συνεπαίρνουν φανταστικές σκέψεις. Ίσως, κάποιες καταστάσεις υπάρχουν στην σφαίρα της φαντασίας σας. Ηρεμήστε και δείτε με πιο αντικειμενική ματιά τα πράγματα γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μιλήστε με φίλους ή άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και προσχεδιάστε μελλοντικά σχέδια. Αφήστε ελεύθερη την φαντασία και την έμπνευσή σας, σε θέματα που δηλώνουν την δημιουργικότητα σας. Σε ζητήματα σχέσεων, η αλληλοκατανόηση είναι το κλειδί της ημέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να δεχθείτε μία μικρή κριτική απέναντι στον επαγγελματικό σας τομέα και θα πρέπει να μείνετε ψύχραιμοι. Απομακρυνθείτε από παρεξηγήσεις και από λεκτικές αντιπαραθέσεις που θα σας βγάλουν από τα όρια σας. Εκτιμήστε άτομα που έχουν διάθεση να σας βοηθήσουν και να υποστηρίξουν τα σχέδια σας.

ΛΕΩΝ

Η επιθυμία και η πρόθεση να βρεθείτε σε νέο κύκλο εργασιών θα αναδείξει την δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας. Θυμηθείτε ότι, τίποτα δεν σας κρατά. Ζητήματα που σχετίζονται με την ανώτερη εκπαίδευση ή την μόρφωση σας, θα βεβαιώσουν την κατάκτηση των στόχων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα, δεν χαρακτηρίζεται από τις πιο ευχάριστες για σας, γι’ αυτό μείνετε σε απόσταση από συμπεριφορές που ίσως αργότερα μετανιώσετε. Παρασκηνιακά θέματα θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην μέρα σας και η συμμετοχή σας, θα πρέπει να είναι με επιφυλακτικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Πριν λάβετε αποφάσεις, διαγνώστε τα συναισθήματα του συντρόφου σας και έπειτα κινηθείτε ανάλογα. Η ειλικρινής διάθεση θα βρει την ανάλογη απήχηση και θα μπορέσουν να υπάρξουν ήπιες συνεργασίες στον επαγγελματικό σας χώρο. Οι επικοινωνίες σας θα ευνοηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα θα σας απασχολήσουν έντονα, σήμερα, και ίσως σας προκαλέσουν αγχωτικές σκέψεις. Προγραμματίστε και οργανώστε τις υποχρεώσεις που εκκρεμούν ή μπείτε στην διαδικασία να ζητήσετε ίσο διαμερισμό με τα άτομα που συμβιώνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασχοληθείτε με νέα επαγγελματικά σχέδια και ψάξτε όλα τα ενδεχόμενα που μπορούν να σας οδηγήσουν στον στόχο σας. Θυμηθείτε ότι, το άγχος δεν είναι καλός οδηγός στις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν. Διασκεδάστε ή βρεθείτε με φίλους, που θα σας χαλαρώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε εντάσεις και καυγάδες σε συνεργασίες ή στην ερωτική σας σχέση, και μείνετε πιο ψύχραιμοι. Οικονομικά θέματα, θα τραβήξουν την προσοχή σας και θα πρέπει να τα οργανώσετε με περισσότερη πειθαρχία. Μείνετε στο σπίτι και φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία έντονη κινητικότητα θα υπάρξει στο εργασιακό σας περιβάλλον και ίσως, ανατρέψει ή αναβάλει κάποια σχέδια σας. Αγχωτικές σκέψεις θα σας αναλώσουν και θα εμποδίσουν να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα. Οι εξελίξεις γύρω σας, ενδεχομένως να μην σας βοηθούν να ολοκληρώσετε με ευκολία τις προσδοκίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επαγγελματική σας ζωή, θα δεχθεί μικρές αλλαγές και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να τις αντιμετωπίσετε. Δεν χρειάζεται να υπερβάλετε, απλά δείτε με περισσότερη συγκέντρωση το πως πρέπει να κινηθείτε. Οι σχέσεις σας, θα βελτιωθούν.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση