Τα ζώδια του Σαββάτου 2 Απριλίου 2022

Τα ζώδια του Σαββάτου 2 Απριλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η ευαισθησία που δείχνετε απέναντι στα ζητήματα της ημέρας, μειώνει την ενεργητικότητα και την δράση σας. Η σκέψη να φροντίσετε και να δείξετε τα αγνά συναισθήματα σας στα κοντινά πρόσωπα ή στον σύντροφό σας, θα βοηθήσει να εξισορροπηθεί το κλίμα μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ειδικότερα με συνεργασίες ή με νέες επαφές, η διάθεση σας θα είναι η ανάλογη και έτσι, θα μπορέσετε να καταφέρετε τους στόχους σας. Προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι σε πιθανόν προκλήσεις και μην επιτρέπετε στην υπερβολική σας ευαισθησία να καθορίσει το αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επισκέψεις στον επαγγελματικό σας χώρο μπορεί να σας εκπλήξουν και να διαμορφώσουν ένα ανησυχητικό κλίμα. Θυμηθείτε ότι, οι αποφάσεις που θα λάβετε θα χαράξουν την διαδρομή που θα ακολουθήσετε για την μελλοντική σας πορεία. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κινηθείτε ανάλογα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ευαισθησία που θα δείξετε απέναντι στα συναισθήματα των κοντινών σας προσώπων ή του συντρόφου σας, θα ξεπεραστούν δυσκολίες που έκαναν ξαφνικά την εμφάνισή τους. Η διασκέδαση και ο έρωτας, θα βελτιώσουν και θα ανανεώσουν την διάθεση σας, δίνοντας μία ευχάριστη νότα στην καθημερινότητα.

ΛΕΩΝ

Η ψυχολογική σας διάθεση δεν είναι αρκετή για να αντιμετωπίσετε δυσκολίες ή να λάβετε αποφάσεις που θα ευνοήσουν τον επαγγελματικό σας τομέα. Επαναπροσδιορίστε την στάση σας και μην μένετε σε στερεότυπα του παρελθόντος που μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, ενδεχομένως να δεχθείτε προτάσεις που μπορεί να σας βελτιώσουν τα επαγγελματικά σας και να δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην μέρα σας. Μείνετε επιφυλακτικοί σε αρνητικά πρόσωπα, που έχουν πρόθεση να σας βλάψουν οικονομικά ή αισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας και ζεστασιάς, θα σας χαρίσουν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα και θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με άτομα που σας ενδιαφέρουν. Μπορεί όλοι δεν έχουν τις δικές σας αγνές προθέσεις, γι’ αυτό μην βιαστείτε σε ενέργειες ή δράσεις που μπορεί να έχουν αρνητικό αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να νιώσετε έναν μικρό εκνευρισμό κατά την διάρκεια της ημέρας και αυτή η στάση, θα σας απομακρύνει από δημιουργικές αποφάσεις. Μην προκαλείτε συζητήσεις ή συναντήσεις που δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε. Η άθληση και ένας περίπατος στην φύση, θα βελτιώσουν την διάθεση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι καταστάσεις γύρω σας θα είναι υπό εξέλιξη και θα πρέπει να μείνετε προσεκτικοί και περισσότερο παρατηρητικοί απέναντι στις αποφάσεις σας. Απομακρυνθείτε από αυταπάτες και αρνητικές σκέψεις που μπορούν να σας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Συμβουλευτείτε έμπιστα άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεση να ρισκάρετε ή να κινηθείτε με περισσότερη δράση, θα διαφοροποιήσει το κλίμα που επικρατεί γύρω σας. Νέες συνεργασίες θα έχετε ως πλάνο και θα προσπαθήσετε να ασχοληθείτε με άλλα ενδιαφέροντα. Θέματα σχέσεων θα ευνοηθούν και θα προβείτε σε ξεκαθαρίσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κρατήστε μία πρακτική και αντικειμενική στάση απέναντι στις εξελίξεις και μην παρασύρεστε από το έντονο συναίσθημα. Θέματα καριέρας, θα έρθουν στην επιφάνεια και ίσως δεχθείτε βοήθεια από πρόσωπα που δεν έχετε στα υπόψιν σας. Μείνετε μακριά από οριστικές αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα ήταν καλό να κρίνετε τις αντιδράσεις των άλλων γύρω σας και έπειτα να προβείτε σε συμπεράσματα. Αποφύγετε υπέρμετρα ανοίγματα και εστιάστε περισσότερο στην προσωπική σας ζωή. Οι νέοι έρωτες, θα τραβήξουν την προσοχή σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση