Τα ζώδια της Παρασκευής 1 Απριλίου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 1 Απριλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η φαντασία και η έμπνευση, είναι στοιχεία που θα σας αλλάξουν την καθημερινότητα και θα προσεγγίσετε εμπειρίες που θα σας συναρπάσουν. Κληρονομιές, δάνεια και οικονομικά θέματα θα βελτιωθούν και θα πάρετε αποφάσεις που θα φέρουν θετικά αποτελέσματα στο μέλλον, απλά μην βιάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μιλήστε με φίλους ή άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και ασχοληθείτε με ουσιώδεις καταστάσεις που θα σας αλλάξουν οπτική απέναντι στα πράγματα. Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει στον επαγγελματικό σας τομέα, θα φέρουν θετικά αποτελέσματα και θα βάλετε σε τάξη θέματα που αγγίζουν τα συναισθήματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η υλική σας ασφάλεια είναι σε προτεραιότητα και θα ψάξετε να βρείτε νέες παροχές. Η μέρα σας είναι κατάλληλη για εκδηλώσεις και συναλλαγές. Προσέξτε τα συναισθήματα σας και μην αφήνετε υπερβολές να επηρεάσουν αρνητικά τις σκέψεις σας. Ένας περίπατος στην φύση, θα σας ηρεμήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επιθυμία να μιλήσετε με κόσμο ή να έρθετε σε επαφή με νέα πρόσωπα θα ανανεώσει την διάθεση σας και θα εστιάσετε σε νέες δράσεις. Θέματα που σχετίζονται με την παιδεία και τα ταξίδια θα κινητοποιήσουν σκέψεις που στο παρελθόν είχατε αμελήσει. Ξεκαθαρίσματα μέσα στις σχέσεις σας θα ευνοηθούν.

ΛΕΩΝ

Μέσω των οικονομικών δυσκολιών θα αντιληφθείτε λάθη και θα στοχεύσετε νέες εκδοχές που θα σας φέρουν θετικά αποτελέσματα. Παλιά μυστικά θα σας ανησυχήσουν για λίγο και θα σας κάνουν πιο επιφυλακτικούς στα συμπεράσματα σας. Βασιστείτε στην διαίσθηση σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα ειλικρινή συναισθήματα θα βελτιώσουν τις σχέσεις σας και θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τυχόν παρεξηγήσεις, που έχουν υπάρξει στο παρελθόν. Ο έρωτας και το πάθος δεν κρύβονται και μπορούν να  δημιουργήσουν ένα ερωτικό κλίμα με τον σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητα θα σας απορροφήσει τις σκέψεις και θα στραφείτε σε υποχρεώσεις, ευθύνες και λογαριασμούς. Προγραμματίστε και οργανώστε τις εργασίες σας με τρόπο που θα αποφύγετε να αγχωθείτε και να υπερβάλετε. Δικαστικά θέματα, απαιτούν επανεξέταση και ίσως χρειαστεί να συλλέξετε νέα στοιχεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χαράξτε νέα επαγγελματικά σχέδια που θα σας απασχολήσουν στο προσεχές μέλλον και διατηρείστε την σκέψη σας συγκεντρωμένη σε νέες προτάσεις. Φλερτάρετε, διασκεδάστε ή βρεθείτε σε χώρους που νιώθετε ασφάλεια και μπορείτε να είστε χαρούμενοι. Προσέξτε τις σπατάλες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έντονες συναισθηματικές διαταραχές θα αποσπάσουν την προσοχή σας από μακροχρόνια σχέδια και ιδέες. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και μην αφήνετε περιθώρια σε τρίτα πρόσωπα να σας επηρεάσουν αρνητικά. Κάντε έναν περίπατο στην φύση ή διαλογισμό και βρείτε το κέντρο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενδεχομένως να υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στον εργασιακό σας χώρο και να σας δώσει την εντύπωση της αλλαγής. Συγκεντρώσεις ή συναντήσεις που πιθανώς να υπάρξουν, θα εμφανίσουν διλλήματα και θα πρέπει να μην βιαστείτε στις αποφάσεις σας. Θέματα σχέσεων θα ευνοηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία ηρεμία θα φανεί στον επαγγελματικό σας τομέα και θα δώσει το ερέθισμα να δείτε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Η αντικειμενικότητα και η πραγματικότητα είναι στοιχεία, που θα βοηθήσουν να λάβετε σωστές αποφάσεις. Η θαλπωρή ενός όμορφου σπιτιού, θα σας χαλαρώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Στις συζητήσεις που θα υπάρξουν μεταξύ των συνεργατών σας, θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί και να απομακρυνθείτε από έντονους ανταγωνισμούς. Μείνετε σε θέση παρατηρητική και εξετάστε πιο σφαιρικά τις εξελίξεις. Ο έρωτας και ο ρομαντισμός θα σας χαλαρώσουν.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση