Τα ζώδια της Πέμπτης 31 Μαρτίου 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 31 Μαρτίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Στο πλαίσιο των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων προβλέπονται και εκδηλώσεις που ίσως δεν έχετε την διάθεση να συμμετέχετε. Σκεφτείτε με περισσότερη ηρεμία και μην πιέζετε τον εαυτό σας. Οι συνεργασίες ευνοούνται, θα μπορέσετε να αλλάξετε το κλίμα μεταξύ των συνεργατών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα σας, σήμερα, θα είναι διφορούμενη και το αποτέλεσμα θα κριθεί από την διάθεση σας. Μείνετε ψύχραιμοι και αντιμετωπίστε τα πράγματα με σταθερότητα και όχι βιαστικές κινήσεις. Η ορθολογική σκέψη, είναι το όπλο για να φέρετε θετικά αποτελέσματα στα σχέδια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλα ξεκινούν από μία ευχάριστη διάθεση που θα έχετε σήμερα και η μέρα, θα κυλήσει ευχάριστα. Συναντηθείτε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και διοργανώστε εξόδους ή εξορμήσεις στην φύση. Μία νοσταλγία στο παρελθόν θα αναζωπυρώσει χαμένους έρωτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα αίσθημα μοναξιάς θα σας κρατήσει στο σπίτι και ίσως, εμφανίσει μία ψυχρότητα στην συμπεριφορά σας. Κρυφές καταστάσεις του παρελθόντος θα έρθουν στην επιφάνεια και θα πρέπει να μείνετε ψύχραιμοι. Μην προβείτε σε λεπτομερείς συζητήσεις στην ερωτική σας σχέση, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο έντασης.  

ΛΕΩΝ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για να ελέγξετε τις συμφωνίες και τα συμβόλαια που έχετε οργανώσει. Συζητήστε με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και αποφύγετε επιθετικές συμπεριφορές. Οι επικοινωνίες σας θα ευνοηθούν και θα οργανώσετε ταξίδια μικρών αποστάσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ζωτικότητα και αισθήματα αισιοδοξίας θα δημιουργήσουν ένα χαρούμενο κλίμα γύρω σας. Οικονομικά και θέματα υλικής ασφάλειας, θα έχουν την προσοχή σας και θα προσπαθήσετε να τα βάλετε σε μία τάξη. Δείξτε προσοχή σε συμπεριφορές  που δείχνουν ότι υπάρχει αρνητική πρόθεση.

ΖΥΓΟΣ

Η οξύθυμη συμπεριφορά θα προκαλέσει εντάσεις και καυγάδες, ιδίως σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας ή τα κληρονομικά. Διατηρήστε ένα ήπιο κλίμα σε συζητήσεις που απαιτούν χρόνο, ώστε να επιλυθούν τα ζητήματα που θέτετε. Σκέψεις για την εκπαίδευση και την ανώτερη γνώση, θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας.

ΣΚΟΡΙΟΣ

Φανείτε προσεκτικοί σε περιστάσεις που δείχνουν ότι μπορούν να εξελιχθούν αρνητικά. Μία ξεχωριστή ευαισθησία, θα αφήσει περιθώρια να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά, γι’ αυτό διατηρείστε τις άμυνες σας. Βρεθείτε καλύτερα με άτομα που είναι απολύτου εμπιστοσύνης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα ανήσυχο πνεύμα θα κυριαρχήσει, σήμερα, στις σκέψεις και στις ενέργειες σας. Η διάθεση να συμμετέχετε σε ρίσκα ή επικίνδυνα αθλήματα, θα χαρίσει ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας. Βάλτε φρένο σε υπερβολές και μην αφήνετε υπέρμετρες επιθυμίες να χαλάσουν την μέρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρακτικότητα και η σταθερότητα που θα δείξετε απέναντι στα επαγγελματικά σας πλάνα, θα ευνοήσουν την εξέλιξη σας. Απομακρυνθείτε από παρεξηγήσεις ή λεκτικές αντιπαραθέσεις και εξετάστε τον τρόπο που απαιτείται για να τα καταφέρετε. Νέοι έρωτες θα σας συναρπάσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, καλό θα ήταν να μείνετε σε απόσταση από εντάσεις και καυγάδες. Συνειδητοποιήστε τα λάθη του παρελθόντος και ξεκαθαρίστε θέματα που εμποδίζουν την εξέλιξή σας. Ειλικρινή συναισθήματα θα βρουν απήχηση στην ερωτική σας ζωή και θα δώσουν το έναυσμα της αναζωπύρωσης.

ΙΧΘΥΕΣ

Άτομα που προσπαθούν να σας εξαπατήσουν κρατήστε τους μακριά και μην προσκολλάστε σε λάθος στοιχεία. Κρατήστε την αυτοκυριαρχία σας και επαναπροσδιορίστε την θέση σας, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο. Συγκεντρωθείτε σε εργασιακά θέματα και αφήστε τα δύσκολα για αύριο. 

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση