Τα ζώδια της Τρίτης 29 Μαρτίου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 29 Μαρτίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι επισκέψεις που θα υπάρξουν στον εργασιακό σας χώρο, θα δώσουν το έναυσμα να αλλάξετε ενδεχομένως κατεύθυνση. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα σχέδια σας και μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους. Ξεκαθαρίστε παρεξηγήσεις του παρελθόντος και δώστε περιθώρια σε νέα στοιχεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα και βρεθείτε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Στο φιλικό σας περιβάλλον οι συζητήσεις θα έχουν χαμηλό προφίλ και θα βοηθήσουν να βρείτε μία χρυσή τομή σε ζητήματα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν. Η διπλωματική στάση είναι το κλειδί.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ψυχολογία σας είναι κάπως πτωτική και αυτό δεν βοηθά να δείτε ξεκάθαρα τα σχέδια που πρέπει να ολοκληρώσετε. Αφήστε τα δύσκολα για αύριο και βρεθείτε με άτομα που θα νιώσετε άνετα και χαλαρά. Μία έλξη στο παρελθόν, θα σας φέρει κοντά με πρόσωπα που είχατε κοινούς στόχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρεθείτε με πρόσωπα που σας χαρίζουν ενέργεια και οι συμβουλές τους μπορούν να σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Επαγγελματικά σχέδια  θα ευνοηθούν και τα στοιχεία που θα εμφανιστούν, θα βοηθήσουν να δώσετε μία νέα και δημιουργική εικόνα. Εκμεταλλευτείτε συμβόλαια και συμφωνίες.

ΛΕΩΝ

Συναισθήματα αισιοδοξίας χαρίζουν ευχάριστες νότες στα επαγγελματικά σας, επηρεάζοντας θετικά τις σχέσεις σας. Ευνοούνται οι συναντήσεις και τα συμβόλαια που έχετε προγραμματίσει, χωρίς όμως να ξεχνάτε να βρίσκεστε σε ετοιμότητα για τυχόν νέες προκλήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην εστιάζετε σε λάθος αντικείμενα και διαμορφώνετε έτσι, λάθος συμπεράσματα. Αποφύγετε συζητήσεις που προκαλούν άγχος και ένταση, και μιλήστε σε πιο ήπιους τόνους. Μακρινά ταξίδια ή ανώτερη εκπαίδευση, θα ευνοηθούν και θα μπορέσετε να προγραμματίσετε νέα πλάνα.

ΖΥΓΟΣ

Η ευαισθησία που δείχνετε απέναντι στα καθημερινά σας ζητήματα σας γεμίζει άγχος και στρες. Δείτε με πιο αισιόδοξη ματιά τα πράγματα και μην νιώθετε βάρος για τις επιλογές σας. Στηριχτείτε στις δυνάμεις και τις ικανότητες σας, χωρίς να αφήνετε περιθώριο σε αρνητικά άτομα να σας επηρεάσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πρωτοπορία θα σας ενθουσιάσει και θα αναζητήσετε να βρεθείτε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Βάλτε φρένο στις υπερβολές και μην αφήσετε να υπάρξουν αρνητικά αποτελέσματα. Συναντηθείτε με άτομα που σας φτιάχνουν την διάθεση ή κάντε έναν περίπατο στην φύση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σταθερότητα και η κυριαρχική στάση που θα δείξετε απέναντι στα ζητήματα που σας απασχολούν, δεν θα αφήσουν περιθώρια για ανατροπές. Θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα και την εργασία σας, θα βρουν λύσεις και θα μπορέσετε να χαράξετε νέους στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, καλό θα ήταν να παρατηρήσετε τις συμπεριφορές των άλλων γύρω σας και να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις που μπορεί να σας φέρουν εκτός ορίων. Η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί και θα ξεκαθαρίσετε ζητήματα που έχουν προκαλέσει μία απόσταση ανάμεσα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μπορεί να υπάρξουν άτομα που θα σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά, γι’ αυτό κρατήστε τις άμυνες σας. Δείξτε τα φιλανθρωπικά σας αισθήματα όπου χρειάζεται και μην προβαίνετε σε υπερβολές. Βάλτε σε μία τάξη τα οικονομικά σας και αποφύγετε σπατάλες.

ΙΧΘΥΕΣ

Συνεργασίες και συμφωνίες θα ευνοηθούν κατά την διάρκεια της ημέρας και θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας έχουν δυσκολέψει στο παρελθόν. Η φιλική σας διάθεση θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα στις κοινωνικές σας επαφές και θα περάσετε ευχάριστα.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση