Τα ζώδια της Τρίτης 25 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 25 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Υποχρεώσεις, ευθύνες και οικονομικά θέματα θα απασχολήσουν τις σκέψεις σας και θα προσπαθήσετε να συμβιβαστείτε με την πραγματικότητα. Οι ιδέες που θα προκύψουν έπειτα από επεξεργασία των στοιχείων που έχετε, θα είναι κατάλληλες να βελτιώσουν την κατάστασή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η υπερβολική σας ευαισθησία σε θέματα κοντινών ή οικογενειακών σας προσώπων, δεν αφήνει να δείτε με ευκολία την πραγματικότητα γύρω σας. Απλά, αποδεχτείτε τις καταστάσεις που έρχονται στην επιφάνεια και δείξτε την δύναμη σας απέναντί τους. Μικρά ταξίδια ευνοούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προγραμματίστε τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας και φροντίστε να γίνουν με αργά και σταθερά βήματα. Αποβάλλετε το άγχος και συζητήστε με τα άτομα που συναναστρέφεστε για τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις. Η καριέρα σας θα ευνοηθεί, σε συγκεντρώσεις θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ασχοληθείτε με νέα σχέδια που θα έχουν μία μακροχρόνια διάρκεια και αφήστε πίσω σας ό,τι έχει τελειώσει. Η μόρφωση και η ανώτερη εκπαίδευση, θα σας απασχολήσουν και νέες λύσεις θα προκύψουν από συζητήσεις με κατάλληλα άτομα. Κληρονομιές, δάνεια και οικονομικά, απαιτούν προσεκτικές κινήσεις.

ΛΕΩΝ

Βρεθείτε με άτομα που νιώθετε κοντά ή υπάρχει αλληλοκατανόηση και αναζητήστε χώρους που σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς. Σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά, νομικές υποθέσεις, τράπεζες, θα μπορέσετε να βρείτε την λύση που θα τα βάλετε σε μία τάξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μειώστε την κινητικότητά σας και μην παρασύρεστε από φαινομενικές αλλαγές, καθώς η ενέργειά σας θα πρέπει να διοχετευτεί σε εποικοδομητικά θέματα. Μία ασταθής κατάσταση θα εμφανιστεί στον χώρο της εργασία σας και αυτό, μπορεί να σας αποπροσανατολίσει και να σας αποδιοργανώσει.

ΖΥΓΟΣ

Χρήματα που πηγάζουν από τα επαγγελματικά σας ή από οικονομικές συναλλαγές που εκκρεμούν, θα δώσουν την λύση σε επείγοντα θέματα. Η διάθεση να οργανώσετε μία έξοδο με τον σύντροφό σας, θα χαλαρώσει το κλίμα μεταξύ σας και θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αντιδράσεις σας  σε προσωπικά θέματα μπορεί να είναι έντονες και να δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα ανάμεσα στα άτομα που είναι κοντά σας. Ελέγξτε την κυκλοθυμική διάθεση, σε συζητήσεις που αφορούν ιδέες και προτάσεις για το μέλλον. Μην προβείτε σε ξεκαθαρίσματα.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια απρόοπτα θα σας κουράσουν συναισθηματικά και θα φροντίσουν να μείνετε σε ένταση. Προσπαθήστε να απομακρυνθείτε και να δείτε με ψυχραιμία τα πράγματα, χωρίς να αφήνετε ενδεχόμενο να σας εκμεταλλευτούν τρίτα πρόσωπα. Οικονομικά θέματα ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι αισιόδοξες σκέψεις βοηθούν στο να μείνετε ενεργοί και να συνεχίσετε την προσπάθεια που καταβάλετε στον επαγγελματικό σας τομέα. Συνεργασίες και νέες συμφωνίες θα έχουν την κατάληξη που επιθυμείτε, αφού τα στοιχεία που σας έχουν δοθεί καλύπτουν τις απαιτήσεις που έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα, δεν είναι η κατάλληλη για να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και δύσκολες υποθέσεις. Φροντίστε να ασχοληθείτε με θέματα που είναι ήπιας μορφής και δεν επηρεάζουν αρνητικά τις σκέψεις και τα αισθήματά σας. Οργανώστε ένα δείπνο με τα άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε ευχάριστα.

ΙΧΘΥΕΣ Η επιθυμία να μιλήσετε με νέα άτομα και να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο, θα ευνοήσει την ψυχολογία σας, αλλά και την αυτοεκτίμησή σας. Η διασκέδαση και οι νέες δημιουργίες θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα, και θα αναδειχθούν τα ταλέντα και την καλλιτεχνική σας φύση.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση