Τα ζώδια της Δευτέρας 28 Μαρτίου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 28 Μαρτίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι καταλήξεις σε θέματα που σας ενδιαφέρουν, θα κριθούν από την διάθεση και την συμπεριφορά σας. Μείνετε λοιπόν, ψύχραιμοι και βαδίστε με ήπια βήματα για να έχετε τον έλεγχο των εξελίξεων. Θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας και γενικότερα την υλική σας ασφάλεια, ευνοούνται.

ΤΑΥΡΟΣ

Το αίσθημα της αισιοδοξίας και της αυτοπεποίθησης, είναι το όπλο για να βελτιώσετε τα επαγγελματικά σας και να αλλάξετε σημεία που εμποδίζουν την εξέλιξη σας. Δείξτε προσοχή σε επιθετικές συμπεριφορές και επανεξετάστε πλάνα που θέλουν αποφασιστικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αρνητική διάθεση και τα γεγονότα που θα εξελιχθούν θα δείξουν μικρά εμπόδια στην διάρκεια της ημέρα. Η λογική σκέψη και τα ορθολογικά συμπεράσματα θα βοηθήσουν να προβάλετε με συνειρμό τα επιχειρήματα σας. Μην αφήνετε καλοθελητές να σας επηρεάζουν αρνητικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η βιασύνη και ο αυθορμητισμός μπορεί να εμποδίσουν τα σχέδια που έχετε στο πλάνο σας. Μία νέα γνωριμία θα ανανεώσει την διάθεση σας και θα μπορέσετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα και βρεθείτε με φίλους για να διασκεδάσετε.

ΛΕΩΝ

Ένα αίσθημα μοναξιάς ή απαισιοδοξίας μπορεί να σας κατακλίσει στην υπόλοιπη ημέρα και αυτό, θα σημαδέψει αρνητικά την ψυχολογία σας. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε δραστηριότητες ή ασχολίες που θα είναι δημιουργικές και θα βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διαχείριση θεμάτων που είναι σε εξέλιξη, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη, όμως η αυτοπεποίθηση, θα αλλάξει το κλίμα στην ημέρα σας. Μακρινά ταξίδια ή μετοικήσεις θα είναι ευνοϊκά και θα μπορέσετε να τα οργανώσετε με λεπτομέρεια.

ΖΥΓΟΣ

Ξεπεράστε συναισθήματα που μπορεί να σας επηρεάσουν όχι μόνο την διάθεση, αλλά και τα μελλοντικά σας σχέδια. Οικονομικά θέματα θα αναζητήσουν νέους τρόπους προσέγγισης και επίλυσης. Οι συνεργασίες που έχετε στο πλάνο σας, θα ευνοηθούν και θα ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα που έχουν να κάνουν με το κοινωνικό σας κύκλο θα βελτιωθούν και θα μπορέσετε να τους δώσετε μία νέα προοπτική. Η στροφή προς νέες συνεργασίες ή στο να υπάρξουν νέα πρόσωπα στην ζωή σας, θα σας κάνει πιο δραστήριους και ευχάριστους. Μην μένετε σε προκαταλήψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δοτικότητα και η ευαισθησία που δείχνετε απέναντι στα άτομα που ενδιαφέρεστε, θα γεφυρώσει το χάσμα επικοινωνίας που ενδεχομένως υπάρχει μεταξύ σας. Μικρά εμπόδια θα υπάρξουν στην ερωτική σας ζωή και θα πρέπει να μείνετε πιο συγκεντρωμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αντιμετωπίστε δυσκολίες που εμφανίζονται στην ζωή σας, κοιτώντας τες κατάματα και αποφεύγοντας ουτοπικές σκέψεις. Συζητήστε με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή άτομα που εμπιστεύεστε και ζητήστε την συμβουλή τους. Μην προβείτε σε συμπεράσματα, ιδίως με άτομα που στο παρελθόν κάτι σας έχει ψυχράνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι πιο ευάλωτη και θα πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας. Δάνεια και κληρονομικά θέματα θα έρθουν στην επιφάνεια και θα προσπαθήσετε να τα βάλετε σε μία τάξη. Αποφύγετε εντάσεις και διατηρήστε ένα ήπιο κλίμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με κόσμο και να συλλέξετε στοιχεία που βοηθούν να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι σε προτάσεις που ενδεχομένως να έχουν την τάση να σας εξαπατήσουν. Οργανώστε μία έξοδο με τον σύντροφό σας και περάστε ευχάριστα την μέρα σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση