Τα ζώδια της Κυριακής 27 Μαρτίου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 27 Μαρτίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η ευχάριστη διάθεση και η αισιοδοξία να βελτιώσετε τα σχέδια σας θα δώσουν χαρούμενο στίγμα στην ημέρα σας. Η διοργάνωση ενός δείπνου ή μιας εκδήλωσης, θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας και θα σας κάνουν πιο ενεργητικούς. Η τύχη, θα είναι με το μέρος σας, απλά εκμεταλλευτείτε το.

ΤΑΥΡΟΣ

Με το ένστικτό σας θα μπορέσετε να οδηγηθείτε σε αποφάσεις που αναζητάτε την αλήθεια, απλά εμπιστευτείτε το. Δείξτε προσοχή σε παρασκήνια ή κρυφές καταστάσεις που μπορεί να εμφανιστούν σε απρόοπτο χρόνο. Η ψυχραιμία είναι το κλειδί για να τα καταφέρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση για να κατακτήσετε νέους στόχους είναι κατάλληλη, σήμερα, για να βελτιώσετε όσα έχουν μείνει στάσιμα. Η μέρα, είναι κατάλληλη για να ελέγξετε συμφωνίες ή συμβόλαια που έχουν προηγηθεί και απαιτούν την προσοχή και την προσήλωσή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα καριέρας θα ευνοηθούν και ενδεχομένως να δεχθείτε προτάσεις που θα σας χαρίσουν την άνοδο. Μείνετε επιφυλακτικοί σε συμπεριφορές που δείχνουν αρνητικές και μην αμελείτε ζητήματα που μπορούν να δημιουργήσουν εμπόδια.

ΛΕΩΝ

Η μέρα, θα φέρει μικρές εντάσεις και εσείς, θα πρέπει να σταθείτε ψύχραιμοι απέναντι σε αυτές. Μην προκαλείτε συζητήσεις ή συναντήσεις που δεν είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε αθλήματα, σε σωματικές δραστηριότητες ή βόλτες στην φύση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καθημερινότητα σας είναι έντονη και ενδεχομένως υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις και ευθύνες που θα πρέπει να μειώσετε. Συζητήσετε με τα άτομα που τις μοιράζεστε και βρείτε μία χρυσή τομή. Φανείτε προσεκτικοί σε άτομα που μπορεί να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν.

ΖΥΓΟΣ

Παράξενα πράγματα μπορούν να συμβούν στην διάρκεια της ημέρας, με αποτέλεσμα να σας εκπλήξουν. Συνεργασίες και θέματα σχέσεων, θα ευνοηθούν και θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε παρελθοντικά ζητήματα και να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διασκέδαση και η χαλαρή διάθεση, δεν σας αφήνουν χρόνο για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Πάρτε αποφάσεις όπου χρειάζεται και βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας. Σε θέματα καριέρας, θα έχετε την δυνατότητα να βελτιωθούν και να στοχεύσετε σε νέα σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν παρατηρείτε τις αντιδράσεις των γύρω σας, σας δίνει το έναυσμα να ενεργήσετε κατάλληλα, καθώς στρέφεστε σε σκέψεις που είναι ρεαλιστικές. Η τύχη, είναι με το μέρος σας και μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και ιδίως θέματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συγκεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας θέματα και χαράξτε νέα σχέδια για το μέλλον. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας, κυρίως σε συζητήσεις που έχουν στόχο την εξομάλυνση των σχέσεων σας. Μείνετε λίγο μόνοι, αν νιώσετε ότι το χρειάζεστε και εστιάστε στην εσωτερική σας φωνή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συναντήσεις στον επαγγελματικό σας τομέα θα έχουν θετικά αποτελέσματα και θα έχετε την δυνατότητα να δημοσιοποιήσετε σχέδια που έχουν μία δυναμική και έχετε καταβάλει αρκετές προσπάθειες στο παρελθόν. Οι συνεργασίες σας μπορούν να βελτιωθούν και να υπάρξουν νέες, ιδίως με άτομα του γυναικείου φύλου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε ζητήματα του παρελθόντος και να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο. Συζητήστε με τον σύντροφό σας και λύστε παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν προηγηθεί και αναζωπυρώστε την σχέση σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση