Τα ζώδια του Σαββάτου 26 Μαρτίου 2022

Τα ζώδια του Σαββάτου 26 Μαρτίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με σοβαρά ζητήματα. Η κυριαρχική στάση απέναντι στα πράγματα, δεν θα αφήσει περιθώρια εκμετάλλευσης. Η πρόθεση να επανεξετάσετε πλάνα και μελλοντικά σχέδια, θυμηθείτε ότι χρειάζεται αποφασιστικότητα και αυστηρότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γεγονότα που δείχνουν να δυσκολεύεστε στην καθημερινότητα σας, θα πρέπει να επιλυθούν και να βάλετε σε μία τάξη τις σκέψεις σας. Συγκρατήστε την φαντασία και τις ουτοπικές σκέψεις, παρατηρώντας τα πράγματα μέσα από μία ρεαλιστική και αντικειμενική ματιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας θέματα και προσδιορίστε τον χρόνο που θα μπορέσετε να τα υλοποιήσετε. Η στάση αυτή, μπορεί να σας κρατά συγκεντρωμένους και να μην αφήνει περιθώριο αναστολών και αμφιβολιών. Ζητήστε συμβουλές από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή που εμπιστεύεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δείξτε μεγαλύτερη υπομονή σε θέματα που είναι υπό εξέλιξη. Η συναισθηματική σας κατάσταση δεν είναι σε ετοιμότητα και διακατέχεστε από έντονο άγχος και στρες. Ασχοληθείτε με κάτι πιο ευχάριστο.

ΛΕΩΝ

Η αυτοπεποίθηση και η ζωτικότητα που έχετε, σήμερα, σας δίνουν το έναυσμα να χειριστείτε άριστα τις επαγγελματικές σας υποθέσεις που βρίσκονται σε μία εκκρεμότητα. Οι συνεργασίες με νέα πρόσωπα θα εξελιχθούν σε ένα ευχάριστο κλίμα. Οικονομικά, κληρονομιές και δάνεια θα ευνοηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να ξεπεράσετε δυσκολίες που προέκυψαν στο παρελθόν, καθώς η ορθολογική σκέψη και η αντικειμενικότητα σας διακατέχουν έντονα. Οικονομικά θέματα, θα μπορέσετε να τα βάλετε σε μία τάξη και να στοχεύσετε για την άνοδο τους στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Προκαταλήψεις και στερεότυπα του παρελθόντος, δεν σας βοηθούν να εξετάσετε με ρεαλισμό επαγγελματικά σας θέματα. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας σε προτάσεις ή προκλήσεις που μπορεί να αλλάξουν το πλάνο σε θέματα συνεργασιών. Βρεθείτε με φίλους και χαλαρώστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση να ακούσετε δυσκολίες των αγαπημένων σας και να τους βοηθήσετε, θα σας φέρει πιο κοντά και ίσως, να τους βγάλετε από το αδιέξοδο. Η καταναλωτική σας τάση θα πρέπει να είναι ελεγχόμενη, γι αυτό αποφύγετε σπατάλες και περιττά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διασκέδαση και το φλερτ θα σας απομακρύνουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας που σας έχει επηρεάσει αρνητικά. Εκμεταλλευτείτε την ζωτικότητα σας και την αισιοδοξία που διαθέτετε, σήμερα. Επιδιώξτε να ξεκαθαρίσετε θέματα που στο παρελθόν σας έχουν ψυχράνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αίσθηση να μείνετε με άτομα που νιώθετε ασφαλείς, σας απωθεί από κινδύνους που ενδεχομένως παρουσιαστούν. Δάνεια, οικονομικά και κληρονομιές θα ευνοηθούν και θα πρέπει να επανεξετάσετε τα θέματα που τα αφορούν. Δυσκολίες μπορεί να παρουσιαστούν σε θέματα επικοινωνίας, απλά μείνετε ψύχραιμοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιδιώξτε να βρεθείτε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και να σχεδιάσετε ή να οργανώσετε νέες δραστηριότητες. Βρεθείτε σε χώρους που θα σας ανανεώσουν και θα δεχθείτε την υποστήριξη από τους άλλους γύρω σας. Συνεργασίες ή θέματα σχέσεων θα ευνοηθούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επαγγελματική σταδιοδρομία θα είναι στους στόχους σας και θα προσπαθήσετε να κάνετε διάφορες ενέργειες για να την βελτιώσετε. Οι πιθανότητες που θα σας δοθούν να επηρεάσετε θετικά την εξέλιξη σας, είστε σε θέση να τις εκμεταλλευτείτε. Η υγιεινή διατροφή και η άθληση θα σας χαρίσουν ευεξία.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση