Τα ζώδια της Παρασκευής 25 Μαρτίου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 25 Μαρτίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Μία πτωτική διάθεση θα σας ακολουθήσει στην διάρκεια της ημέρας και θα θελήσετε να απομονωθείτε και να σκεφτείτε το μέλλον σας. Οι εντάσεις και οι καυγάδες που, έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν δημιούργησαν μία ανασταλτική σκέψη σε στόχους και ιδέες. Αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι επαγγελματικές συμφωνίες ή νέα συμβόλαια θα έχουν ευνοϊκή πορεία και θα μπορέσετε να καταλήξετε σε συμπεράσματα που θα βοηθήσουν θετικά το μέλλον σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και βρεθείτε με φίλους για να διασκεδάσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθήματα αισιόδοξα θα κατακλύσουν τις σκέψεις σας και θα ωθήσετε τις καταστάσεις που εξελίσσονται σε ένα ευνοϊκό επίπεδο. Η διάθεση να αλλάξετε τις συνθήκες στον επαγγελματικό σας τομέα, θα βελτιώσει τις συνεργασίες σας και θα χαρίσει μία ευχάριστη ατμόσφαιρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εάν δείτε τις συζητήσεις να οδηγούνται σε έντονους εκνευρισμού ή καυγάδες, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μιλήσετε σε ένα ήπιο κλίμα. Μην προκαλείτε συναντήσεις, αν δεν είστε έτοιμοι να τις υποστηρίξετε και να καταθέσετε με ειλικρίνεια τις απόψεις σας.

ΛΕΩΝ

Μία έντονη ευαισθησία δείχνει να σας παρασέρνει σε αυταπάτες που ενδεχομένως να εμφανίσουν δυσκολίες στις σχέσεις σας. Μείνετε σε απόσταση και μην παίρνετε μέρος σε ξεκαθαρίσματα ή δηλώσεις που έχουν να κάνουν με οριστικές αποφάσεις. Ένας περίπατος στην φύση θα σας ευνοήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πνεύμα ανυπακοής μπορεί να σας κυριεύσει κατά την διάρκεια της ημέρας και να προβείτε σε ενέργειες που ίσως αργότερα μετανιώσετε. Εστιάστε στις συνεργασίες σας και επεξεργαστείτε τα στοιχεία για μελλοντικά σχέδια. Δείξτε απλά προσοχή και αφήστε την μέρα να περάσει.

ΖΥΓΟΣ

Μία αυστηρή στάση μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες στην σχέση σας και να αφήσει λάθος εντυπώσεις. Προσπαθήστε να εξηγήσετε στα άτομα που σας ενδιαφέρουν τις ανησυχίες σας και δώστε χρόνο στα πράγματα να εξελιχθούν ελεύθερα. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρατηρήστε λάθη του παρελθόντος και επεξεργαστείτε τα σε πιο αναλυτικό βαθμό. Αποφύγετε υπέρμετρά πράγματα και μιλήστε ξεκάθαρα για τα αισθήματα σας. Η ειλικρίνεια είναι το κλειδί στην ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας και προσπαθήστε να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Η συναισθηματική σας κατάσταση θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις και στα συμπεράσματα σας. Συγκεντρωθείτε σε θέματα εργασιακά και βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο πλαίσιο των επαγγελματικών συναντήσεων μπορεί να προβλέπουν ευχάριστες συναντήσεις που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους. Οι συνεργασίες σας θα ευνοηθούν και θα έρθετε σε επαφή με νέα άτομα που θα ενθουσιαστείτε. Θέματα σχέσεων ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση σας δεν είναι η κατάλληλη για να αντιμετωπίσετε ανταγωνισμούς και προκλήσεις, γι’ αυτό απλά μείνετε σε απόσταση. Εξετάστε πιο επιφανειακά τα τρέχοντα θέματα και μην πιέζετε καταστάσεις που δεν είστε σε θέση να επεξεργαστείτε αναλυτικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεση να αλλάξετε και επιδοθείτε σε νέους τομείς, σας δίνει μία αίσθηση αισιοδοξίας. Η ενασχόληση σας με ευχάριστα πράγματα βελτιώνει την συναισθηματική σας κατάσταση και έτσι, ανακτάται η αυτοπεποίθηση σας. Η επαφή σας με πολύ κόσμο θα αναδείξει την διπλωματική σας τάση και τα ταλέντα σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση