Τα ζώδια της Πέμπτης 24 Μαρτίου 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 24 Μαρτίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση να δημιουργήσετε νέα σχέδια και να ακολουθήσετε αποφάσεις της καρδιάς σας, θα δώσει ένα ευχάριστο κλίμα στην ημέρα σας. Μην βιαστείτε να πράξετε, αν νιώθετε ότι δεν είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε τις απόψεις σας δυναμικά. Αποφύγετε να μεγαλοποιείτε τα πράγματα και παρατηρήστε τα με ρεαλιστικό τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ρουτίνα και τα κοινότυπα, ίσως σας έχουν κουράσει και η πρόθεση να ασχοληθείτε με κάτι ακραίο ή πρωτοποριακό θα βελτιώσει την διάθεση σας. Θυμηθείτε ότι οι ακρότητες μπορούν να σας φέρουν σε δύσκολη κατάσταση και να βρεθούν τα πράγματα εκτός ελέγχου, απλά βαδίστε με ψυχραιμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αρνητική σας ψυχολογία δεν ευνοεί να λάβετε μέρος σε αλλαγές ή νέα ανοίγματα. Μείνετε παρατηρητές και εξετάστε με περισσότερη σοφία την εξέλιξη των γεγονότων που συμβαίνουν στην ζωή σας. Ένας περίπατος στην φύση ή η επαφή με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θα βελτιώσουν την συναισθηματική σας κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία είναι τα κλειδιά της ημέρας. Μπορείτε να χειριστείτε τα επαγγελματικά σας θέματα με δυναμισμό, όσο και τα κοινωνικά σας, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που ενδεχομένως θα σας παρουσιαστούν. Πιθανή επαγγελματική έξοδος θα γεφυρώσει το επικοινωνιακό χάσμα μεταξύ των συναδέλφων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προγραμματίστε τα καταναλωτικά σας σχέδια και αποφύγετε σπατάλες και περιττά έξοδα. Δεν χρειάζονται δισταγμοί σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την μελλοντική σας πορεία. Μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλετε να κάνετε και εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην προσκολλάστε σε λεπτομέρειες που μπορούν να δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα. Η ευχάριστη και γενναιόδωρη συμπεριφορά σας, θα είναι το όπλο να έρθετε πιο κοντά. Η άθληση ή η σωματική άσκηση θα χαρίσουν ευεξία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γεγονότα που σχετίζονται με κοντινά σας πρόσωπα, θα σας αναγκάσουν να δείτε τα πράγματα με μία άλλη οπτική. Μπορεί η υπερβολική ευαισθησία, να μην επιτρέπει να διατηρείτε αρμονία στα συναισθήματα σας. Συζητήστε το με άτομα που εμπιστεύεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τάση να μείνετε λίγο μόνοι και να σκεφθείτε ζητήματα που σας έχουν απασχολήσει, θα σας βοηθήσει να φτάσετε στα συμπεράσματα σας. Προσπαθήστε να απομακρυνθείτε από ανασφάλειες και φοβίες, και εστιάστε στις ικανότητες και δυνατότητες σας. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος θα σταθούν πλάι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επικοινωνίες σας θα ευνοηθούν και θα μπορέσετε να ανταλλάξετε μηνύματα με άτομα του παρελθόντος και να δώσουν ένα ευχάριστο στίγμα στην ημέρα σας. Μικρά ταξίδια ή κοντινές αποδράσεις θα ανανεώσουν την διάθεσή σας και θα σας φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα σας, θα κυλήσει ευχάριστα και ενδεχομένως να υπάρξουν θαυμάσιες εμπειρίες. Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, θα σας απασχολήσουν και θα προσπαθήσετε να τα βάλετε σε μία τάξη. Προσέξτε την διάθεσή σας και λάβετε θέση άμυνας σε τυχόν προκλήσεις που θα παρουσιαστούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα, είναι αφιερωμένη σε μεγάλες αποστάσεις και σας δημιουργεί μία ευχάριστη διάθεση να προσπαθήσετε και να οδηγηθείτε σε πρωτότυπες ιδέες. Ο ρομαντισμός και η ερωτική σας διάθεση θα φέρουν πιο κοντά τον σύντροφό σας και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση