Τα ζώδια της Τετάρτης 23 Μαρτίου 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 23 Μαρτίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η επιθυμία σας να ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και ακραίο, θα αλλάξει την καθημερινότητα σας. Μην προβείτε σε υπερβολές που μπορεί στο μέλλον να μετανιώσετε. Η αισθηματική σας ζωή μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά από τις αντισυμβατικές σκέψεις, γι’ αυτό ακούστε και την άποψη του συντρόφου σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αρνητική ψυχολογία μπορεί να σας οδηγήσει σε απομόνωση και να υπάρξει μία ψυχρότητα με τους άλλους γύρω σας. Μπορεί να είναι καλύτερα να ασχοληθείτε με πιο επιφανειακά ζητήματα και να αποφύγετε αποφάσεις. Η υπομονή και η επιμονή είναι τα κλειδιά της ημέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αυτοπεποίθηση είναι το όπλο για να διαχειριστείτε δυσκολίες και εμπόδια, που πιθανόν να παρουσιαστούν στον εργασιακό σας χώρο. Η τύχη, θα είναι με το μέρος σας και αυτό, θα διευκολύνει τις καταστάσεις γύρω σας. Η τάση να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε θα σας ενδυναμώσει συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αφήνετε ανασφάλειες και φοβίες να οδηγούν τις σκέψεις σας και να βάζουν φρένο στις επαγγελματικές σας ενασχολήσεις. Προσπαθήστε να φανείτε ρεαλιστές και αντικειμενικοί σε ζητήματα που εξελίσσονται γύρω σας, και βάλτε σε μία τάξη τα οικονομικά σας θέματα.

ΛΕΩΝ

Μία ευχάριστη και ρομαντική διάθεση θα σας φέρει κοντά με τον σύντροφό σας και θα μπορέσετε να εξομαλύνετε αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος. Δεν χρειάζονται δισταγμοί, απλά συζητήστε τις επιθυμίες και τα «θέλω» σας. Βρεθείτε με φίλους και περάστε ευχάριστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε με νέα πρόσωπα και να συνεργαστείτε, στηριχτείτε στην διπλωματική σας διάθεση. Η μέρα, θα κυλήσει ευχάριστα, ιδιαίτερα με άτομα του γυναικείου φύλου. Μπορεί να φανείτε κάπως διστακτικοί σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Η αρμονία των συναισθημάτων σας θα είναι αυτή που θα φέρει ένα ήρεμο κλίμα στην ερωτική σας ζωή. Απομακρύνετε εμπόδια και διχασμούς σε ζητήματα που μπορείτε με ευκολία να τους δώσετε λύση. Θέματα που αφορούν μακρινούς προορισμούς θα ευνοηθούν και θα οργανώσετε νέα σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, απαιτεί προσοχή, μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις να σας οδηγούν σε συμπεράσματα. Μείνετε λίγο μόνοι και σκεφτείτε τον εαυτό σας. Σταθείτε στα «θέλω» και στις επιθυμίες σας, χωρίς να επηρεάζεστε αρνητικά από τρίτους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασχοληθείτε με τρέχουσες υποθέσεις και μην παρασυρθείτε από λεπτολογίες και φανταστικές σκέψεις. Μία νοσταλγική διάθεση σας σπρώχνει στο παρελθόν και η επιθυμία να βρεθείτε ξανά με άτομα που είχατε κοινό ενδιαφέρον, θα ανανεώσει την διάθεσή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορεί να νιώσετε περισσότερο έλεγχο από τους γύρω σας και αυτό, μπορεί να σας προκαλέσει ένταση και άγχος. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και μην πιέζετε καταστάσεις που μπορεί να φέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Χειριστείτε με τον κατάλληλο τρόπο τα επαγγελματικά σας και μην αφήνετε τις ευκαιρίες να σας προσπερνούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα, είναι αφιερωμένη σε μεγάλες αποστάσεις και αυτό, δημιουργεί μία αλλαγή στον συναισθηματισμό σας τομέα. Η διάθεση να αλλάξετε πράγματα γύρω σας και να κινηθείτε πιο αποφασιστικά, θα ευνοήσει την ερωτική και την προσωπική σας ζωή. Απλά, στηρίξτε τις απόψεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα, είναι μία από τις καλύτερες και αυτό, σας δίνει την ώθηση να κάνετε αρκετά πράγματα. Αποφύγετε να μεγαλοποιείτε καταστάσεις και να τις βλέπετε μέσα από μία ουτοπική οπτική. Παρασκήνια ή κρυφές καταστάσεις θα στιγματίσουν την μέρα σας και θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση