Τα ζώδια της Τρίτης 22 Μαρτίου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 22 Μαρτίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η ειλικρίνεια και η αυτοκυριαρχία, είναι χαρακτηριστικά που μπορούν να βελτιώσουν τις συνεργασίες σας και να αλλάξουν την μέχρι τώρα πορεία. Οι επικοινωνίες σας θα ευνοηθούν και θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε ζητήματα του παρελθόντος με άτομα που ανήκουν στο φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ρουτίνα και η καθημερινότητα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν κατά την διάρκεια της ημέρας. Οι διαφωνίες με το κοντινό ή συγγενικό περιβάλλον, θα δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και μην απογοητεύεστε με ασήμαντα ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ασχοληθείτε με νέα επαγγελματικά σχέδια και αφιερώστε τον χρόνο σας σε συνεργασίες που έχετε επεξεργαστεί το τελευταίο διάστημα. Έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης για να αποφασίσετε μακροχρόνια πλάνα, απλά διώξτε το άγχος και το στρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία έντονη στροφή προς το παρελθόν και τα οικογενειακά σας θέματα, θα δημιουργήσει ίσως, εντάσεις και καυγάδες. Προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα ήρεμο κλίμα σε συζητήσεις που μπορεί να επέλθουν, κυρίως σε οικονομικά θέματα ή κληρονομικά. Θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, εάν μείνετε σταθεροί και αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Η ανάγκη να επικοινωνήσετε με νέα πρόσωπα και να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο, θα αλλάξει την διάθεση σας. Η λήψη σημαντικών αποφάσεων δεν σας ευνοεί, καθώς θα παρουσιαστούν κρυφές υποθέσεις στο παρασκήνιο. Ευνοούνται έξοδοι στην φύση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία συναισθηματική ηρεμία μπορεί να σας οδηγήσει σε αποφάσεις που σας απασχολούν όλο αυτό το διάστημα. Η ζεστασιά που θα εκδηλώσετε προς τους αγαπημένους σας, θα ευνοήσουν και θα βελτιώσουν τις σχέσεις σας. Μπορείτε να βγείτε με τον σύντροφό σας και να περάσετε ευχάριστες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε σε κρίσιμα ζητήματα να δώσετε μία οριστική λύση, καθώς δεν είστε έτοιμοι να τα υποστηρίξετε. Οι αντιδράσεις σας σε συζητήσεις και σε ξεκαθαρίσματα, μπορεί να είναι οξύθυμες και αυτό, θα δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα. Περάστε την ημέρα σας σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν υποθέσεις που έχουν να κάνουν με παρασκήνια και κρυφές καταστάσεις. Μείνετε σε απόσταση από τρίτα άτομα που επιθυμούν να σας εξαπατήσουν οικονομικά ή συναισθηματικά. Δυσκολίες μπορεί να εμφανιστούν σε δικαστικά ή νομικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, μπορείτε να δημοσιοποιήσετε τα σχέδιά σας και να μην επιτρέψετε στους άλλους γύρω σας να σας φέρουν εμπόδια. Νέα ανοίγματα θα ευνοήσουν την διάθεσή σας και θα ξεπεράσετε δυσκολίες που έχουν αντιμετωπιστεί όλο αυτό το διάστημα. Θέματα σχέσεων θα ξεκαθαριστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συναντηθείτε με οικεία πρόσωπα και περάστε δημιουργικά τον χρόνο σας. Δείξτε σοβαρότητα και προσέξτε την συμπεριφορά σας, σε αντιπαραθέσεις ή διαφορές που μπορεί να υπάρξουν με τον σύντροφό σας. Καταθέστε τα συναισθήματα σας με ειλικρίνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιθυμία να μιλήσετε με κόσμο και να ασχοληθείτε με υποθέσεις που σχετίζονται με την παιδεία και ταξίδια, θα σας ανανεώσουν την διάθεση. Είναι η κατάλληλη μέρα για ξεκαθαρίσματα και παρεξηγήσεις που ίσως, έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν. Θυμηθείτε η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΙΧΘΥΕΣ Θέματα που αφορούν τα οικονομικά ή κληρονομιές, υπάρχει το ενδεχόμενο να σας αγχώσουν, καθώς θα προσπαθήσετε να τα ξεκαθαρίσετε. Κινηθείτε σταθερά και διατηρείστε αυστηρή στάση, όπου χρειάζεται και μείνετε επιφυλακτικοί σε προτάσεις που δεν είναι υλοποιήσιμες.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση