Τα ζώδια της Δευτέρας 21 Μαρτίου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 21 Μαρτίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας θα αλλάξουν την επαγγελματική σας κατάρτιση και θα νιώσετε έτοιμοι για τα επόμενα σας βήματα. Θέματα που αφορούν την υλική σας ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, θα μπουν σε τάξη και θα έχετε το περιθώριο να επανεξετάσετε στοιχεία που τα αφορούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία μικρή συναισθηματική ένταση θα υπάρξει, σήμερα, και θα πρέπει να την διαχειριστείτε. Μην προκαλείτε σε συζητήσεις και φροντίστε να υπάρξει ένα ήπιο κλίμα στις σχέσεις σας. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε ενασχολήσεις που έχουν να κάνουν με την άθληση, τη γιόγκα ή την σωματική σας δράση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στην καθημερινότητα σας, μπορεί να φανείτε επιφανειακοί και να παραβλέψετε σημαντικά στοιχεία ή γεγονότα. Φανείτε πιο προσεκτικοί στις περιστάσεις που αφορούν την προσωπική ή επαγγελματική ζωή σας. Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε ή είναι μεγαλύτερης ηλικίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να συμβούν αρκετά παράξενα πράγματα και να σας ξαφνιάσουν. Η πρόθεση να ασχοληθείτε με πρωτοποριακά πράγματα, θα σας βγάλουν από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Αποφύγετε υπερβολές που μπορεί να έχουν σοβαρά επακόλουθα στο μέλλον.

ΛΕΩΝ

Η πρακτικότητα και η σταθερή σας στάση θα είναι ξεκάθαρη απέναντι σε επαγγελματικά θέματα, καθώς χρειάζονται να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Η διάθεση να βοηθήσετε αγαπημένα πρόσωπα και να δώσετε τις συμβουλές σας, αν αυτό απαιτείται, θα σας φέρει πιο κοντά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνειδητοποιείστε λάθη του παρελθόντος και έπειτα μελετήστε με λεπτομέρεια τον τρόπο που θα αντιδράσετε στα πράγματα. Ξεκάθαρα συναισθήματα θα βρουν ανταπόκριση και θα νιώσετε ευχάριστα με τον σύντροφό σας. Ένας ξαφνικός έρωτας μπορεί να εμφανιστεί στο προσκήνιο.

ΖΥΓΟΣ

Κρατήστε την αυτοκυριαρχία σας σε γεγονότα που θέλετε να έχετε την ανάλογη συμμετοχή. Συγκεντρωθείτε στην δουλειά σας και αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα. Μείνετε λίγο μόνοι και αναζητήστε θέματα που σας έχουν πληγώσει στο παρελθόν, βάζοντας τα σε μία τάξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο πλαίσιο των επαγγελματικών σας εκδηλώσεων προβλέπονται ευχάριστες συναντήσεις με νέα πρόσωπα. Οι συνεργασίες σας, θα ευνοηθούν και θα μπορέσετε να επανεξετάσετε πλάνα που θα χαράξουν μια νέα σταδιοδρομία. Μικρές αποδράσεις στην φύση θα σας ανανεώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συναντήσεις που θα κάνετε, σήμερα, ίσως έχουν ένα δυσάρεστο κλίμα το οποίο μπορεί να σας προκαλέσει άγχος. Δεχθείτε τις προκλήσεις και στηριχτείτε στις ικανότητες και δυνατότητες σας. Μείνετε σε επιφανειακές συζητήσεις και αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ευαισθησία που δείχνετε απέναντι στα προβλήματα των άλλων, δείχνει μια δοτική διάθεση στο να τους βοηθήσετε και να τους βγάλετε από το αδιέξοδο. Η διασκέδαση και η επαφή με φιλικά άτομα θα σας ανανεώσουν και θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές στην ημέρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία πτώση στην ψυχολογία σας μπορεί να σας δημιουργήσει αμφιβολίες και ανασφάλειες για την πορεία των σχέσεων σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και επαναπροσδιορίστε την θέση σας σε πολλά θέματα που αφορούν τα συναισθηματικά σας. Μπορεί να σας ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος και να νιώσετε μία έλξη σε αυτό.

ΙΧΘΥΕΣ Η διάθεση να συνεργαστείτε και να αναπτύξετε νέους κλάδους στον επαγγελματικό σας τομέα, θα σας κάνει πιο δημιουργικούς και πιο δραστήριους. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και μην αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη. Διατηρείστε επιφυλάξεις όπου χρειάζεται.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση